Τα πάνω και τα κάτω της ελληνικής τηλεόρασης! Πανελίστες σε ρόλο... υπεράσπισης!

Τα σχολιάζουμε όλα!

Τα πάνω και τα κάτω της ελληνικής τηλεόρασης! Πανελίστες σε ρόλο... υπεράσπισης!

Τα πάνω και τα κάτω της έχει η ελληνική τηλεόραση με τους πανελίστες να παίρνουν το ρόλο της υπεράσπισης.

ΚΑΤΩ Το STAR φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγµατεύσεις για τα δικαιώµατα της «Φάρμας», του ριάλιτι που προβλήθηκε από το MEGA το 2002 µε executive producer τον Νίκο Χριστοφόρου, γενικό διευθυντή της Green Pixel, που «τρέχει» όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα του καναλιού της Κηφισιάς. Ο λόγος; Στον σταθμό σκέφτονται να μην επαναφέρουν το «MasterChef» στο δεύτερο µισό της επόµενης σεζόν και μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, για να μην το βαρεθεί το κοινό. Στην περίπτωση αυτή, η «Φάρµα» θα πάρει τη θέση του. Ωστόσο οι αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου. Πάντως αν κάτι διακρίνει την ελληνική τηλεόραση είναι η πρωτοτυπία.

ΚΑΤΩ Μετά τη δήλωση του Γιώργου Λαμπάτου στο «Πρωινό» ότι ο Μάρκος Σεφερλής τού έδινε 15 αληθινά χαστούκια πάνω στη σκηνή κάθε βράδυ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη συνεργασία τους, ο Αρης Καβατζίδης βάλθηκε να υπερασπιστεί τον ηθοποιό και θιασάρχη λέγοντας: «Ο κ. Σεφερλής έχει το δικό του κοινό και δεν πρόκειται ποτέ με ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια από την αλήθεια κάποιου ανθρώπου να γίνει η αποκαθήλωση ενός λαϊκού ινδάλματος». Ωραίος ο λόγος υπεράσπισης, αλλά το ποιος είναι λαϊκό ίνδαλμα ή όχι θα το κρίνει το κοινό και η θέση των ανθρώπων της τηλεόρασης είναι να κρατούν ισορροπίες, όπως έκανε πολύ σωστά η Φαίη Σκορδά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αποκαθηλώνει επίσης έναν άνθρωπο που είχε το θάρρος να πει τα πράγματα όπως εκείνος τα βίωσε και επειδή δεν έχει δυνατές δημόσιες σχέσεις και φιλίες με τους ανθρώπους της σόου μπιζ, του θεάματος και των ΜΜΕ, να αμφισβητείται.

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τρίτη 21 Μαΐου! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου.

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά στο Youweekly.gr!

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined