Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό βόμβα στο Τατουάζ! Κραυγή αγωνίας του Αλέξανδρου από τη φυλακή!

«Είμαι αθώος»! Η εξέλιξη σοκ!

Αποκλειστικό βόμβα στο Τατουάζ! Κραυγή αγωνίας του Αλέξανδρου από τη φυλακή!
TV24 22.05.2019 14:08

Βόμβα άνευ προηγουμένου στο Τατουάζ του Alpha! Η κραυγή αγωνίας του Αλέξανδρου μέσα από τη φυλακή....

Η επιλογή του Αλέξανδρου να κάνει συνεργάτη τον Αχιλλέα ήταν ό,τι χειρότερο, καθώς όπως βλέπουμε κάνει διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη του. Γρήγορα όμως ο Αλέξανδρος θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτή του την επιλογή και θα μπει σε μια τεράστια περιπέτεια. Τόσο αυτός όσο και η Αννα...

Το ζευγάρι βρίσκεται στα Μετέωρα και περνάει ευχάριστες στιγμές, μαζί τους και ο Σέκερης αλλά και η Αθηνά, την οποία προσπαθούν όλοι να την κάνουν να ξεχαστεί λίγο από το πένθος της για τον Νικόλα. Ωστόσο ένα απρόσμενο γεγονός αναγκάζει τον Αλέξανδρο να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Αννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα

Την ίδια στιγμή όμως, μια ύποπτη ληστεία βάζει τον Αλέξανδρο εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων, καθώς το σπίτι που έχει γίνει η ληστεία είναι ένα από αυτά που βρίσκονται υπό την προστασία της εταιρείας του. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν είναι το μοναδικό τον τελευταίο καιρό που χτυπιέται από ληστές, κάνει τον Αλέξανδρο τουλάχιστον ύποπτο.

Η αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει κάποιον από τους ληστές, αλλά αυτό δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση γύρω από τον Αλέξανδρο, αντίθετα την περιπλέκει.

Συγκεκριμένα, ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρεία του Αλέξανδρου.

Μπροστά σ’ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Σέκερης δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες και δίνει εντολή: «Να συλλάβετε τον Αλέξανδρο Μελά», λέει με βαριά καρδιά.

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Τατουάζ

Η Αννα που δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται ακόμα στα Μετέωρα και προσπαθεί να βοηθήσει την Αθηνά να ξεπεράσει το πένθος της.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» και οδηγούν στη σύλληψη του Αλέξανδρου… ο οποίος οδηγείται κατευθείαν στο κελί.

Παράλληλα στα Μετέωρα, ο Σέκερης δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο και ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο: «Θέλω να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ο Αλέξανδρος έχει συλληφθεί για μια σειρά διαρρήξεων και βρίσκεται στο κρατητήριο», τους λέει και η Αννα πέφτει από τα σύννεφα: «Τι λέτε; Πώς είναι δυνατόν; Κάποιο λάθος κάνετε, αποκλείεται ο Αλέξανδρος να έχει κάποια ανάμειξη», λέει η κοπέλα και αμέσως κλείνει εισιτήριο για Αθήνα και πάει να τον δει.

Στο μεταξύ η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του, ενώ ο Αλέξανδρος φωνάζει και ξαναφωνάζει: «Είμαι αθώος!».

Η Αθηνά που παρακολουθεί την κατάσταση και ήδη βρίσκεται σε μεγάλη ένταση λέει, εν βρασμώ, στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ: «Τους δολοφόνους του Νικόλα να πιάσετε κι όχι αθώους ανθρώπους» και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.

Την ίδια στιγμή όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Αννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο: «Μωρό μου μη στενοχωριέσαι, θα βγεις πολύ σύντομα, ξέρουν όλοι ότι είσαι αθώος», τον καθησυχάζει, αλλά εκείνος της ομολογεί: «Αννα μη γελιόμαστε, έχω μπλέξει πολύ άσχημα. Αν δεν βρω στοιχεία δεν πρόκειται να γλιτώσω τη φυλακή κι ας είμαι αθώος κι ας μην έχω καμία ανάμειξη σ’ αυτό. Δεν αρκεί μόνο να το φωνάζω. Πρέπει και να το αποδείξω», ισχυρίζεται.

Η Αννα καταρρέει βλέποντας τον Αλέξανδρο στο κρατητήριο καθώς παλιές μνήμες τής έρχονται στον νου, ενώ εκείνος της εξηγεί πως αν δεν βρεθούν στοιχεία, δεν θα γλιτώσει την προφυλάκιση. Ωστόσο η Αθηνά στέκεται στο πλευρό της και τη βεβαιώνει πως θα κάνουν τα πάντα για να αθωώσουν τον Αλέξανδρο: «Δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι. Προσωπικά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν», της υπόσχεται.

Στα Μετέωρα, η Ολγα είναι επίσης πολύ ανήσυχη και ξεκαθαρίζει στον Στέφανο: «Δεν πρόκειται να προχωρήσω με τον γάμο αν η Αννα και ο Αλέξανδρος δεν είναι παρόντες», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, μιλά με τον δικηγόρο του και καταλαβαίνει ότι οι κατηγορίες είναι πολλές και σοβαρές, αλλά είναι πια βέβαιος ότι αυτός που τον έμπλεξε είναι ο υπάλληλός του, ο Αχιλλέας Πολιτάκης. Ωστόσο δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα σε μια πλεκτάνη εις βάρος του, μέχρι που έρχεται στο μυαλό του κάποιο στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Ο Αλέξανδρος θυμάται ότι είχε δει πάνω στον συνεργάτη του κάτι που λογικά δεν του ανήκε και που μάλλον ήταν από αυτά που είχε κλέψει.

Η Αννα βρίσκεται πάντα δίπλα του και αναλαμβάνει, μαζί με τον Χάρη να διώξουν τον Αχιλλέα από το γραφείο και να καθησυχάσουν τους θορυβημένους από τις εξελίξεις, πελάτες της εταιρίας.

Η ανάμνηση του ρολογιού στο χέρι του Αχιλλέα αναπτερώνει το ηθικό του Αλέξανδρου που πιστεύει πως αν βρεθεί, θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να αποδείξει την αθωότητά του.

Στο μεταξύ η Αννα συνειδητοποιεί πως οι περισσότεροι πελάτες λήγουν τη συνεργασία τους με το γραφείο του Αλέξανδρου, αλλά προσπαθεί να τον εμψυχώσει πως όλα θα πάνε καλά. Ολοι ανησυχούν για το τι θα γίνει και παράλληλα η Λήδα γκρινιάζει που ο Αλέξανδρος έχει καιρό να της τηλεφωνήσει: «Η αγαπούλα με ξέχασε. Ούτε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνει το παιδί του δεν πήρε, μάλλον δεν με αγαπάει πια», παραπονιέται και η Ολγα με τον Στέφανο προσπαθούν να την κάνουν να ξεχαστεί. Έχετε διαβάσει και για το σχέδιο του Σέκερη που στέλνει Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή;

Η Αθηνά έχει βάλει σκοπό να αθωώσει τον Αλέξανδρο και αρχίζει να ερευνά το σπίτι του Αχιλλέα, αλλά δεν βρίσκει το ρολόι, όμως και η Τατιάνα αποφασίζει να μπλοφάρει, με την ελπίδα να ρίξει τον Αχιλλέα στην παγίδα της, μάλιστα τον πιέζει πολύ άσχημα στην ανάκριση, αλλά δεν καταφέρνει πολλά.

Ωστόσο λίγο αργότερα ένα εύρημα της Αθηνάς που έχει να κάνει με τις κλοπές, αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλέξανδρου και όλοι περιμένουν να βγει επιτέλους από το κελί αλλά και από αυτή την περιπέτεια.

*Από τη Μαρία Μεταξητινού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τατουάζ: Ο Ορφέας τριγυρίζει ελεύθερος και τρομοκρατεί τους πάντες!

Τατουάζ: Ακόμη μια ηθοποιός θα βρίσκεται στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεόρασης στο Youweekly.gr!

Share