Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας!

Η Λίλιαν παθαίνει σοκ! Αποκλειστικά η εξέλιξη!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με την εξέλιξη για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας και οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό!

Η Μελίτη ζητάει να βρίσκεται όλο και περισσότερο μαζί με τη Μαρίνα. Η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την κόρη της και σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα δυο κορίτσια της και το σκάει, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο.

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τη μητέρα της. Το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια στην αδελφή της Ελπίδα. Η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει. Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έπραξε το σωστό. Η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της και, το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Αναλυτικά και η εξέλιξη για σήμερα

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Για αυτό και σχεδιάζει να την πάρει μακριά, αφού πρώτα την κάνει να πιστέψει ότι η Μαρίνα την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Μάλιστα ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με τη Μελίτη. Εκείνη προσποιείται ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

Η Λίλιαν από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη συνεχίζει επίμονα να ζητά καθημερινά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της. Δεν αντέχει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κόρη της δένεται όλο και περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα. Σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας και τον Σταύρο. Θέλει να απομακρυνθεί από όλους όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κόψει τους δεσμούς που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη όσο είναι ακόμη νωρίς. Θεωρεί ότι η απόσταση αλλά και τα λόγια που βάζει στο παιδί, για το ότι η Μαρίνα δεν στάθηκε καλή μάνα, θα κάνουν τη μικρή να στρέψει την αγάπη της και πάλι σε εκείνη.

Ο Σταύρος στην προσπάθειά του να την προλάβει έχει ένα τροχαίο. Το ατύχημα θα αναγκάσει τη Λίλιαν να επιστρέψει. Η Μελίτη στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και, μετά το ατύχημά του, κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη και έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Η Μελίτη δένεται όλο και πιο πολύ με τους πραγματικούς της γονείς και η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το παιδί της. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τους βιολογικούς της γονείς. Ο Κωστής κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και την αγάπη της, και έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με το παιδί του. Μετά τη συνάντηση της μικρής με τη Μαρίνα, που πηγαίνει τόσο καλά και το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της, η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει.

Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έκανε το σωστό. Σίγουρα αυτό που θέλει είναι το καλύτερο για το κορίτσι της, αλλά η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της, και ότι τελικά θα επιλέξει να μείνει με τους πραγματικούς της γονείς κι εκείνη θα την εγκαταλείψει. Και το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για τη θετή της μητέρα.

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Τρομάζει για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η επαφή στη δική της σχέση με το παιδί. Θα τη θέλει πια όσο πριν; Θα την αγαπά; Θα την αισθάνεται μητέρα της; Θα θέλει να τη λέει «μαμά;». Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Γιατί μπορεί να μην τη γέννησε, αλλά την πονά. Είναι το παιδί της όσο και αν οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Τις επόμενες ημέρες που η Μαρίνα θέλει να συναντήσει την κόρη της, η Λίλιαν βρίσκει δικαιολογίες για να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότερο. «Είναι δική μου κόρη», φωνάζει το είναι της.

Μπορεί να μην έχει πια τη δυνατότητα να εμποδίσει τη Μαρίνα να διατηρεί σχέσεις με το κορίτσι της, αφού οι δυο τους έχουν ήδη έρθει κοντά, αλλά θα πολεμήσει με τον τρόπο της για να μείνει η Μελίτη σε εκείνη. Ακόμη και αν χρειαστεί, θα βρει τον τρόπο να την πάρει μακριά για ένα διάστημα, προκειμένου να γίνουν πιο δυνατοί οι δεσμοί τους και να μη βλέπει τη βιολογική της μητέρα. Και είναι ικανή να το κάνει.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη - TVΣίριαλ