Guess my age: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ! Δείτε πώς παίζεται! (Βίντεο)

Έρχεται!

Guess my age: Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ! Δείτε πώς παίζεται! (Βίντεο)

Το Guess my age είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ξέρετε πώς θα παίζεται;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις είναι να μαντέψεις την ηλικία 7 αγνώστων.

Ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι και 50.000 ευρώ!

Πρέπει, όμως, να κάνει τις σωστές μαντεψιές!

Δείτε το βίντεο

Αποκλειστικό! Από τον ΣΚΑΙ στο Open με δική της εκπομπή η...

Από τον ΣΚΑΙ θα πάει στο Open tv με δική της εκπομπή και έφτασαν πριν από λίγο στα αυτιά μας αποκλειστικές πληροφορίες!

Η ίδια είχε δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία για μια δική της εκπομπή, ωστόσο το κανάλι δεν μπόρεσε να της δώσει ένα κόνσεπτ όπως το ήθελε η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vandas blog.

Ο λόγος για την Ραμόνα Βλαντή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My style rocks, όπου και είχε κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Η Ραμόνα, μέσα στο παιχνίδι είχε έναν έντονο χαρακτήρα και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της, ωστόσο το μοναδικό της στυλ την έκανε να ξεχωρίσει. Έτσι, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του show μόδας, το κανάλι θέλησε να αξιοποιήσει την παίκτρια, δίνοντας της δική της εκπομπή, την οποία όμως, αρνήθηκε, μιας και δεν της άρεσε το κονσεπτ που πρόκειται να είχε.

Από τον ΣΚΑΙ στο Open η Ραμόνα Βλαντή

Λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή του δεύτερου κύκλου του My style rocks όπου και περιμέναμε να ακούσουμε το όνομα της. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Μάλιστα, η Ραμόνα είχε δηλώσει την απογοήτευση της για την κίνηση αυτή του ΣΚΑΙ, καθώς μιας και ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου πίστευε πως θα είχε την δική της καρέκλα στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων η Ραμόνα να μείνει στον "πάγο" καθώς το κανάλι δε βρήκε κάποια άλλη πρόταση έτσι ώστε να την αξιοποιήσει!

Από τον ΣΚΑΙ στο Open η Ραμόνα Βλαντή

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Vandas blog που έφτασαν πριν από λίγο στα γραφεία του Youweekly.gr η Ραμόνα "γυρνάει την πλάτη" στον ΣΚΑΙ και... σαλπάρει για το Open! Ο σταθμός της έκανε πρόταση να βρίσκεται στην εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά, η οποία μετά την αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά, πήρε την σκυτάλη της εκπομπής «Μεσημεριάτικα».

Λέτε, αυτή η κίνηση του Open να ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση; Γιατί μέχρι στιγμής βρίσκονται στον πάτο!

TAGS