Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό! Η Φαίη σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Αντρέα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό! Η Φαίη σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Αντρέα!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Έλα στη θέση μου του Alpha tv! Η Φαίη σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Αντρέα!

Αλλο ένα σατανικό σχέδιο για να πετύχει τους σκοπούς της βάζει μπροστά η Φαίη με θύμα τον Ανρρέα. Σε αυτό το κόλπο έχει για συνεργό της τον Μίμη.

Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να πάρει την προεδρία της Sofo και ο Δαμιανός κάνει ό,τι μπορεί για να είναι στο πλευρό του. Η Φαίη όμως δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να προχωρήσει χωρίς εκείνη. Ετσι, βάζει μπροστά ένα διαβολικό σχέδιο. Για αυτό χρειάζεται έναν σύμμαχο. Προσεγγίζει τον Μίμη και προσπαθεί να τον πείσει να τη βοηθήσει. Ποιο είναι το σχέδιο αυτό; Να κάνουν τον Αντρέα να πιστέψει ότι κάποιος που τον θέλει νεκρό θα αποπειραθεί να τον σκοτώσει. Ο Μίμης στην αρχή σοκάρεται με αυτήν την πρόταση, αλλά στο τέλος τον πείθει και δέχεται να γίνει συνεργός της στην απόπειρα δολοφονίας του Αντρέα. Το κόλπο μπαίνει σε εφαρμογή και... πιάνει. Ο Αντρέας φοβάται πως κάποιος προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν. Ποιος, άραγε, να είναι αυτός που θέλει το κακό του; Οι υποψίες πέφτουν στον Δαμιανό, ο οποίος δεν έχει ιδέα για όλα αυτά. Οταν γίνεται η υποτιθέμενη απόπειρα, ο Αντρέας ψάχνει μανιωδώς ποιος είναι ο μυστηριώδης Μ.Α. που προσπάθησε να τον σκοτώσει, αφού κρατάει στα χέρια του τα κλειδιά του. Έχετε διαβάσει τις πρόσφατες εξελίξεις;

Πολύ σύντομα θα μάθει ότι τα αρχικά στα κλειδιά που βρήκε είναι... του Μίμη. Και ο Αντρέας δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.


Η πρόταση γάμου και η αποβολή


Η Ρενάτα επιμένει να δει τις εξετάσεις της, ώστε να ζητήσει δεύτερη γνώμη για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, αν και η αδιαθεσία της φαίνεται να έχει υποχωρήσει οριστικά. Ο Αχιλλέας αναστατώνεται με αυτό που ακούει και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα προσπαθεί να την προστατεύσει από τις εντάσεις στη Sofo. Ωστόσο φτάνει η στιγμή που δεν μπορεί να της κρύβει άλλο αυτό που συμβαίνει. Οταν της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό, η κοπέλα μένει άφωνη αλλά το σοκ έρχεται να αντικαταστήσει η χαρά. Η Ρενάτα μαθαίνει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της και τον συγχωρεί που της το έκρυψε. Ο Αχιλλέας, με τη σειρά του, της ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. Θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Ομως η μοίρα του επιφυλάσσει και εκείνου μια έκπληξη και μάλιστα πολύ… δυσάρεστη. Την ώρα που ετοιμάζεται να πάει να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, η Ρενάτα χάνει το παιδί που περιμένουν. Το γεγονός διαλύει και τους δύο ειδικά την κοπέλα. Ο Αχιλλέας, ωστόσο, προχωράει στην πρόταση και μένει να περιμένει την απάντησή της. Τι θα γίνει όταν η Ρενάτα ανοίξει το κουτάκι που της έδωσε ο Αχιλλέας;

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό! Η Ρενάτα χάνει το μωρό!

Ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ σας έχουμε σήμερα για το Έλα στη θέση μου του Alpha tv! Η Ρενάτα χάνει το μωρό!

Την ώρα που ο Αχιλλέας πάει να κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα, ένα δυσάρεστο γεγονός έρχεται να ταράξει την ευτυχία τους. Η Ρενάτα αποβάλλει και διαλύεται ψυχολογικά. Παράλληλα η Φαίη δηλώνει στον Βλάση και τη Μίκα ότι θα τους παραχωρήσει την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ρενάτα παρά τη διάγνωση των γιατρών δεν εφησυχάζει. Επιμένει να δει τις εξετάσεις της, ώστε να ζητήσει δεύτερη γνώμη για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, αν και όπως έχει αποκαλύψει στον Αχιλλέα η αδιαθεσία της φαίνεται να έχει υποχωρήσει οριστικά. Εκείνος αναστατώνεται με αυτό που ακούει και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Δεν θέλει να ταραχθεί και διστάζει να της πει την αλήθεια. Θέλει να είναι όσο πιο ήρεμη γίνεται και να μην υπάρχει τίποτα και κανένας που να της προκαλέσει το παραμικρό άγχος. Παράλληλα προσπαθεί να την προστατεύσει από τις εντάσεις στη Sofo. Είναι υπέρ το δέον προστατευτικός, κάτι που δεν διαφεύγει από τη Ρενάτα. Διαβάστε την εξέλιξη για σήμερα!

Ετσι, φτάνει η στιγμή που δεν μπορεί να της κρύβει άλλο αυτό που συμβαίνει. Οταν της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό, η κοπέλα μένει άφωνη, αλλά το σοκ έρχεται να αντικαταστήσει η χαρά. Η Ρενάτα μαθαίνει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της και συγχωρεί τον Αχιλλέα που της το έκρυψε, καθώς κατάλαβε ότι το έκανε με πολύ αγνή πρόθεση. Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί η Ρενάτα είναι ό,τι θα επακολουθήσει. Γιατί ο Αχιλλέας της ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. Θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Ομως η μοίρα του επιφυλάσσει και εκείνου μια έκπληξη, και μάλιστα πολύ… δυσάρεστη. Την ώρα που ετοιμάζεται να πάει να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, η Ρενάτα χάνει το παιδί που περιμένουν. Το γεγονός διαλύει και τους δύο, ειδικά την κοπέλα. Ο Αχιλλέας, ωστόσο, κάνει την πρόταση γάμου στη διαλυμένη Ρενάτα και μένει να περιμένει την απάντησή της. Τι θα γίνει όταν η Ρενάτα ανοίξει το κουτάκι που της έδωσε ο Αχιλλέας;

Το σχέδιο της Φαίης

Η Μίκα και ο Βλάσης ξεκαθαρίζουν στη Φαίη ότι σκοπεύουν να μείνουν ενωμένοι και εκείνη δέχεται να τους αφήσει το παιδί και να φύγει για πάντα από τις ζωές τους. Ο Μίμης τα βάφει μαύρα με την αλλαγή στη στάση της. Ομως η Φαίη του εξηγεί ότι άλλο είναι το πραγματικό της σχέδιο.

Ο Βλάσης, πάλι, από τη χαρά του προτείνει να γιορτάσουν την «αποχώρηση» της Φαίης με τα βαφτίσια της μπέμπας, αλλά έχει μια ιδέα για το όνομα που δεν αρέσει σε όλους. Ο Βλάσης και η Μίκα γιορτάζουν την επιμέλεια που νομίζουν πως θα τους παραχωρήσει η Φαίη, ενώ την ίδια ώρα ο Βλάσης υποψιάζεται ότι η Φαίη μπλοφάρει. Ο Μίμης, με τη σειρά του, σκέφτεται να προειδοποιήσει τη Μίκα για τα σχέδια της αντιπάλου της.