Το Ρετιτέ: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε χωρίς να δούμε ποτέ το φινάλε της σειράς!

Απίστευτη αποκάλυψη!

Το Ρετιτέ: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε χωρίς να δούμε ποτέ το φινάλε της σειράς!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το λόγο που κόπηκε το Ρετιρέ, χωρίς καν να δούμε το φινάλε έκανε πρωταγωνιστής της σειράς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας!

Ο ηθοποιός, μίλησε για το κόψιμο του Ρετιρέ αλλά και για το ρόλο του.

«Ο Άλκης, του Ρετιρέ, ήταν μελαχρινός βαμμένος. Ήμουν ξανθούλης από μικρός και ο Δαλιανίδης μου είπε ότι για να παίξω το ρόλο θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου γιατί δεν θα μπορώ να πείσω ότι είμαι το φτωχό παιδί που φτιάχνει τηλεοράσεις. Τα έβαψα τρεις μέρες πριν και όταν με είδε η Αλίκη μου είπε “τι είναι αυτό; Είσαι σαν μουτζούρα”», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ για το κόψιμο της σειράς είπε: «Κόπηκε γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζητήσανε παραπάνω χρήματα για να συνεχιστεί και την τρίτη σεζόν. Ο Δαλιανίδης δεν το δέχτηκε και σταμάτησε το Ρετιρέ κι έκανε τους Μικρομεσαίους. Και γι’ αυτό το Ρετιρέ δεν έχει φινάλε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ! Μόνο όσκαρ που δεν μας έδωσαν..."

Το Ρετιρέ είναι μια από της θρυλικές σειρές του καναλιού πλέον έχει ρίξει "μαύρο", του Mega!

Αρκετοί ηθοποιοί ξεκίνησαν από αυτή τη σειρά την καριέρα τους ενώ μαζί τους μεγάλωσαν πολλές γενιές.

Ακόμα και λίγο πριν το οριστικό μαύρο του "Mega", κάθε επεισόδιο που προβαλλόταν ανέβαινε πολύ ψηλά στον πίνακα των τηλεθεάσεων.

Μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες, η οποία αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στο Ρετιρέ, η Κατερίνα Γιουλάκη παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν!

"Ένα σιριαλάκι ήταν (Το Ρετιρέ). Μόνο όσκαρ που δεν μας έδωσαν. Μου άφησε μια αναγνωρισιμότητα, που την είχα βέβαια, μου άφησε και τρυφερές στιγμές. Την εποχή που γυριζόταν άγγιζε τα προβλήματα των εργαζομένων, της οικογένειας. Είπα stop. Εγώ έχω κρεμάσει τα παπούτσια μου σαν τους ποδοσφαιριστές. Τελείωσα εγώ με την τηλεόραση, με το θέατρο, με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τέρμα.

Ήθελα να με θυμούνται οι άνθρωποι όπως ήμουν παλιά, όχι όπως τώρα που είμαι μια παλιόγρια. 80 ετών είμαι. Θα μου πεις ο Βουτσάς είναι 87 και δουλεύει ακόμα. Δεν κάνω κριτική για κανένα συνάδελφο για όνομα του Θεού!" τόνισε η Κατερίνα Γιουλάκη.