Η επιστροφή: Εξέλιξη βόμβα σήμερα 27/5! Ο Πέτρος συναντάει την Αθηνά και χάνει τον έλεγχο!

Όλες οι ισορροπίες ανατρέπονται για πάντα!

Η επιστροφή: Εξέλιξη βόμβα σήμερα 27/5! Ο Πέτρος συναντάει την Αθηνά και χάνει τον έλεγχο!

Εξέλιξη βόμβα σήμερα 27/5 θα δούμε στην επιστροφή του ΑΝΤ1! Ο Πέτρος συναντάει την Αθηνά και χάνει τον έλεγχο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138
Η ώρα της αλήθειας έφτασε και ο Παύλος μαθαίνει για τη Λυδία! Την ίδια ώρα ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι ο θάνατος της πρώην κοπέλας του ήταν αυτοκτονία και η Αθηνά τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτήν την τραγωδία. Ο Παύλος σοκαρισμένος συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου, δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα. Στο μεταξύ οι διαδικασίες για την παραχώρηση της εταιρείας στο τραστ της Αθηνάς προχωρούν με τον Νικήτα να μην αισθάνεται ακόμα έτοιμος να υπογράψει. Η Έλενα δεν κρύβει την ανησυχία της για τη δίκη της για τον πυροβολισμό του Παύλου, ενώ η Βίκυ επιβεβαιώνει γι’ακόμα μια φορά πως ο Βογιατζής δεν την αναγνώρισε. Ο Πέτρος συναντάει την Αθηνά, και αυτήν τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο… Διαβάστε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Η Ευγενία Ξυγκόρου μας αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Η Ευγενία Ξυγκόρου πρωταγωνίστρια της Επιστροφής του ΑΝΤ1, μας αποκαλύπτει αποκλειστικά της ραγδαίες εξελίξεις της σειράς.

Η Δανάη Κορωναίου είναι ερωτευμένη και υπερασπίζεται τον έρωτά της με τον Παύλο με κάθε τρόπο, όμως η Ευγενία Ξυγκόρου που την υποδύεται θα ήθελε να είναι φίλη της για να της πει πως πρέπει επιτέλους να στρέψει την προσοχή της αλλού... Καλύτερα, όμως, να πάρει τον λόγο η ίδια!

Η επιστροφή Αποκλειστικό

Θεωρώ πως η «Επιστροφή» είναι από τα σίριαλ που φέτος «στοίχειωσαν» τον τηλεθεατή!
«Εμάς πάντως σίγουρα μας έχει στοιχειώσει. Γίνεται ο κακός χαμός, αλλά περνάμε ωραία. Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνειδητοποίησα μάλιστα πόσο μου έχουν λείψει οι συμπρωταγωνιστές μου».

Τον Ιούνιο, δηλαδή, τι θα συμβεί, που το σίριαλ θα ρίξει αυλαία;
«Έχουμε ήδη πει πως με ορισμένα άτομα θα κρατήσουμε επαφή, αλλά δεν τα ξέρει κανείς αυτά... Προσωπικά, πάντως, για να σώσω τον εαυτό μου από τη σίγουρη κατάθλιψη, θα πέσω με τα μούτρα στη σχολή μου».

Τι γίνεται, όμως, με την ηρωίδα σου; Η Δανάη διανύει καλύτερη περίοδο;
«Δεν θεωρώ πως έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, ούτε τον χώρο της σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Στον πρώτο κύκλο ανησυχούσε για τους δικούς της, να κρατήσει δεμένη την οικογένειά της, ενώ σε αυτόν, ξοδεύει την ενέργειά της στον Παύλο, στο να του σταθεί!».

Και ο Στέφανος, πάντως, με τη σειρά του, με έναν τρόπο στέκεται στη Δανάη;
«Η Δανάη όμως έχει αρχές. Ακόμα και εγώ συχνά απορώ μαζί της, με τον χαρακτήρα της».
Αν ήταν, δηλαδή, φίλη σου η Δανάη, τι θα τη συμβούλευες;
«Θα της έλεγα να σηκωθεί να φύγει με όλους αυτούς που έχει μπλέξει. Να αφήσει και τον Παύλο. Τον στήριξε, αλλά αφού δεν θέλει...».

Θα την έσπρωχνες προς τον Στέφανο;
«Θα την έσπρωχνα προς κάποιον άλλο άνθρωπο αλλά όχι προς τον Στέφανο, καθώς ακόμα δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Δείχνει, πάντως, να έχει αρχίσει να την ερωτεύεται, γιατί είναι καλή...».

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με τον Παύλο και τη συγγένειά του με την Αθηνά.
«Θα γίνει και αυτό και αφού συμβεί , θα ακολουθήσει ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη. Φυσικά και θα υπάρξει μεγάλη ένταση, καθώς μιλώντας ο Παύλος με την Αθηνά θα υπάρξουν κάποια flashback και εκείνη θα τον πείσει να το λύσουν μαζί. Θα κολλήσουν μεταξύ τους και θα έρθουν σε αντιπαράθεση με την Ελενα. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις. Θα αντιμετωπίσει ένα ζήτημα υγείας η Δανάη».

Που θα έχει αίσιο τέλος;
«Θα έχει αίσιο τέλος! Δεν γίνεται αυτά τα δυο παιδιά να είναι χώρια. Έχουν περάσει από σαράντα κύματα...».

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά τους κάνει άνω κάτω, γίνεται να μην την έχει υποψιαστεί κανείς από την οικογένεια;
«Από ό,τι θα δούμε, ο Πέτρος θα αρχίσει να αντιδρά πολύ απέναντι στις κινήσεις της Αθηνάς. Σε ό,τι αφορά τον ρόλο μου, η Δανάη δεν της δίνει σημασία, για αυτό και δεν την υποψιάζεται καν. Γενικά, δεν υποψιάζεται το κακό. Είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι».

Η σχέση της Δανάης με την Άννα σε τι επίπεδο θα κινηθεί;
«Θα έρθουν ξανά κοντά. Συγκεκριμένα, θα την πλησιάσει η Δανάη να ζητήσει τη γνώμη της και θα γίνουν ξανά φίλες. Χαίρομαι πολύ για αυτό».

Με όλα αυτά, βλέπουμε και τον Ορέστη να κερδίζει έδαφος.
«Αυτό ήθελε εξαρχής, να έρθουν τα πάνω κάτω, προκειμένου αυτός να κερδίσει έδαφος και στο σπίτι αλλά και στην εταιρεία».

Η επιστροφή Αποκλειστικό

Θέλει η Δανάη να δει ξανά τους γονείς της μαζί;
«Η Δανάη τον πατέρα της τον αγαπά, αλλά έχουν μαζευτεί πολλά. Παρόλο που θυμάται πώς τους μεγάλωσε και την αγάπη του προς τα παιδιά του, δεν μπορεί να ξεχάσει τι έχει συμβεί. Σαν να λέμε πως έχει αφήσει δυο εικόνες που συγκρούονται μονίμως. Η Δανάη σίγουρα δεν θέλει να μπει ξανά στο σπίτι τους ο Ορέστης, γιατί ξέρει πως ο Πέτρος είναι ο άνδρας που αξίζει στην Ελενα».

Η σχέση της Ελενας και του Πέτρου πώς θα κυλήσει;
«Μετά το περιστατικό με την Αθηνά, που είπε πως την έχει προσεγγίσει σεξουαλικά ο Πέτρος και εκείνη τον έχει απορρίψει, κλονίζεται λίγο η σχέση τους, αλλά όλα διορθώνονται».

Η σειρά θα έχει happy end;
«Το αξίζει, αλλά το happy end θα είναι προσωρινό. Τα προβλήματα αυτής της οικογένειας δεν εξαφανίζονται».

Μήπως αυτό σημαίνει πως η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;
«Όχι... Έτσι μας έχουν πει τουλάχιστον. Μέχρι το τέλος, πάντως, θα υπάρχουν εξελίξεις. Στα κόκκινα μέχρι το τέλος».

Έχοντας περάσει από μια τόσο σημαντική δουλειά στην αρχή της καριέρας σου, δεν θα πρέπει και η συνέχεια να είναι αντίστοιχη;
«Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο, αλλά είναι και αρκετά παράξενο. Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Η συνέχεια μπορεί να είναι εξίσου σημαντική στο θέατρο ή στον κινηματογράφο. Θα ήθελα, πάντως, ο επόμενος ρόλος να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τη Δανάη. Ωστόσο, από την αρχή της σειράς είχα αποφασίσει να μη σκέφτομαι με ποιους δουλεύω, γιατί ήμουν σίγουρη πως θα κόμπλαρα αν σκεφτόμουν τι δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν π.χ. η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ή ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος».

Μετά από όλα αυτά, πώς θα ήθελες να είναι το καλοκαίρι σου;
«Θα ήθελα να πάω στην Αίγινα, στο σπίτι μας, δίπλα στη θάλασσα...».