Γυναίκα χωρίς όνομα - Ρεπορτάζ φωτιά! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

«Εκεί να σαπίσεις»! Όλοι οι διάλογοι αποκλειστικά!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Ρεπορτάζ φωτιά! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ρεπορτάζ φωτιά για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ερχεται η στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η θεία Δίκη και όλοι αργά ή γρήγορα πληρώνουν για το κακό που έχουν κάνει. Η Κάτια δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ζοφερή πραγματικότητα.

Η Κάτια συνεχίζει να ζει με τις τύψεις της. Δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για όλα όσα έχει κάνει στο ίδιο της το παιδί. Για αυτό, χωρίς να το ξέρει η Μαρίνα, προσπαθεί να τη βοηθήσει με τον τρόπο της σε σχέση με τη Μελίτη. Και ενώ αυτά συμβαίνουν, κάποια στιγμή μάνα και κόρη θα βρεθούν μπροστά στη μία και μοναδική αλήθεια. Η Μαρίνα θα μάθει ποια είναι η βιολογική της μητέρα. Αυτό το μεγάλο μυστικό δεν μπορεί να μείνει για πολύ κρυφό. Το σοκ για εκείνη είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που της συμβαίνει. Από την άλλη, δεν μπορεί να ξεχάσει και όλα όσα έχει περάσει από την Κάτια, όσο και αν τώρα εκείνη προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της. Η Μάρθα θα βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων. Νιώθει τη Μαρίνα κόρη της και την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά της με το χαμένο της παιδί. Δεν διανοείται ότι θα χάσει και αυτή ή ότι μπορεί να θεωρήσει μητέρα κάποια άλλη, ειδικά όταν αυτή είναι η Κάτια. Ο Φώτης θα συγκρουστεί με τη Μάρθα, γιατί γνώριζε τόσο καιρό τα πάντα και δεν μιλούσε, αφήνοντάς τον στο σκοτάδι. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα!

Η Μάρθα παίρνει την εκδίκησή της


Η Μάρθα αρχίζει να βράζει από θυμό. Θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει. Το να είναι υπόλογη, ενώ ουσιαστικά εκείνη είναι στο πλευρό της Μαρίνας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Είναι η μόνη που την αγάπησε με όλη της την καρδιά, τη βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο και της έδωσε την ταυτότητα του ίδιου της του παιδιού. Τώρα, λοιπόν, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την Κάτια να νικήσει και να θριαμβεύσει, και κυρίως να της πάρει τον μόνο άνθρωπο στη ζωή της που είναι η οικογένειά της. Ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει η Κάτια στη Μαρίνα και δε θα την αφήσει να ξεφύγει. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν, κι ας μη μιλάει κανείς, ότι είναι υπεύθυνη και για την κλοπή της Μελίτης από την αγκαλιά της Μαρίνας στη φυλακή και για την απόπειρα δολοφονίας κατά της ίδιας της της κόρης. Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να την καταγγείλει. Ειδικά τώρα που η Κάτια ξέρει ότι η Μαρίνα είναι κόρη της, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να καταγγείλει το αίμα της ούτε για την απόδρασή της από τη φυλακή ούτε για την πλαστοπροσωπία. Η ζήλια και ο φθόνος για αυτή τη γυναίκα, που της είναι τόσο μισητή, θα την οδηγήσουν στο να πραγματοποιήσει την απειλή της. Μετά την καταγγελία, η Κάτια συλλαμβάνεται και ομολογεί. Θεωρεί ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να εξιλεωθεί στα μάτια της κόρης της και να προσπαθήσουν για μια νέα αρχή. Αποδέχεται τη μοίρα της. Μπαίνει στη φυλακή, όπου θα ζήσει μια κόλαση.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με την εξέλιξη για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας και οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό!

Η Μελίτη ζητάει να βρίσκεται όλο και περισσότερο μαζί με τη Μαρίνα. Η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την κόρη της και σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα δυο κορίτσια της και το σκάει, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο.

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τη μητέρα της. Το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια στην αδελφή της Ελπίδα. Η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει. Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έπραξε το σωστό. Η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της και, το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Αναλυτικά και η σχετική εξέλιξη

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Για αυτό και σχεδιάζει να την πάρει μακριά, αφού πρώτα την κάνει να πιστέψει ότι η Μαρίνα την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Μάλιστα ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με τη Μελίτη. Εκείνη προσποιείται ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

Η Λίλιαν από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη συνεχίζει επίμονα να ζητά καθημερινά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της. Δεν αντέχει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κόρη της δένεται όλο και περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα. Σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας και τον Σταύρο. Θέλει να απομακρυνθεί από όλους όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κόψει τους δεσμούς που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη όσο είναι ακόμη νωρίς. Θεωρεί ότι η απόσταση αλλά και τα λόγια που βάζει στο παιδί, για το ότι η Μαρίνα δεν στάθηκε καλή μάνα, θα κάνουν τη μικρή να στρέψει την αγάπη της και πάλι σε εκείνη.

Ο Σταύρος στην προσπάθειά του να την προλάβει έχει ένα τροχαίο. Το ατύχημα θα αναγκάσει τη Λίλιαν να επιστρέψει. Η Μελίτη στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και, μετά το ατύχημά του, κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη