Μην ψαρώνεις: O Δημήτρης Αριανούτσος μας αποκαλύπτει τις εξελίξεις!

Τι θα συμβεί στη στη ζωή του Κάρολου;

Μην ψαρώνεις: O Δημήτρης Αριανούτσος μας αποκαλύπτει τις εξελίξεις!

Η τηλεόραση είναι για εκείνον μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς η σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» στην οποία πρωταγωνιστεί, αποτελεί την πρώτη του επαφή με τον κόσμο της μικρής οθόνης. Ο Δημήτρης Αριανούτσος, που μας συστήθηκε στη σειρά ως Κάρολος, μας μιλά για τον χαρακτήρα που υποδύεται, αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά και εξηγεί πώς κόλλησε... το μικρόβιο της υποκριτικής».

Το «Μην ψαρώνεις» αποτελεί την πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά;

«Ναι, και είναι μια πρωτόγνωρη και πολύ ωραία εμπειρία. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που τους έβλεπα στην τηλεόραση και τους θαυμάζω. Χαίρομαι που δουλεύω με τη Μαρία Λεκάκη, τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Φαίδρα Δρούκα, τη Μαρία Ιωαννίδου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο. Υπάρχει όμορφο κλίμα και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πείτε μου για τον Κάρολο. Τι χαρακτήρας είναι;

«Είναι αυτό που λέμε “καλό παιδί”. Σαν κλασικός έφηβος είναι λίγο αντιδραστικός με τον μπαμπά του, αλλά σίγουρα αυτό που τον διακρίνει είναι η ευαισθησία και είναι λογικό. Εχει χάσει από μικρός τη μαμά του».

Αν και είχε σχέση με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να είναι ξεκάθαρος με τον εαυτό του και την κοπέλα που αγαπά, την Ερρικα, δεν διστάζει να τη χωρίσει.

«Είχε όντως σχέση με τη Μαργαρίτα, αλλά είναι ερωτευμένος με την Ερρικα. Μέσα του αυτό ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή. Βρήκε το θάρρος και έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό, ώστε η κατάσταση να ξεκαθαρίσει για όλους».

Ο Κάρολος δεν έχει μόνο τα δικά του ερωτικά ζητήματα που τον απασχολούν αλλά και του μπαμπά του. Τι γνώμη έχει για τη Στέλλα;

«Στην αρχή δεν την ήθελε, όπως και η Ρόζα. Αυτό, ωστόσο, έχει αλλάξει και όλη η οικογένεια την έχει αποδεχτεί. Ομως ο μπαμπάς του τώρα είναι ερωτευμένος με τη Σάντυ και η κατάσταση περιπλέκεται. Ειδικά από τη στιγμή που έχει επιστρέψει ο άντρας της ο Διονύσης»

δημητρης-αριανουτσος

Πώς βλέπει μια πιθανή σχέση με τη Σάντυ;

«Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κάρολος μέχρι στιγμής δεν έχει αντιληφθεί ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Ολοι σε αυτήν την οικογένεια είναι χτυπημένοι από τα βέλη του έρωτα και ο καθένας θα διεκδικήσει αυτό που ζητά η καρδιά του».

Τι έχετε να πείτε για τη... Νενέλα;

«Η Μαρία Ιωαννίδου είναι καταπληκτική. Η Νενέλα δεν μας συμπαθεί. Δεν μας θέλει για τις εγγονές της. Αλλά νομίζω ότι και αυτή θα μαζευτεί σιγά σιγά. Είναι και ο Κοσμάς στη μέση. Είναι τιμή μου και μαθαίνω πολλά πράγματα από όλους αυτούς τους καταξιωμένους ηθοποιούς».

Είστε γέννημα θρέμμα της Πάρου. Τι σας λένε οι γονείς σας που ζουν στο νησί και σας παρακολουθούν στην τηλεόραση;

«Τους αρέσει πολύ η σειρά και λένε τα καλύτερα. Φυσικά, καμαρώνουν. Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί στην επιλογή μου. Παίζουν και εκείνοι θέατρο ερασιτεχνικά. Και εγώ ξεκίνησα να παίζω στο σχολείο, μετά σε θεατρικές ομάδες, γενικότερα υπήρχε στο σπίτι το μικρόβιο. Αρχικά μου άρεσε η γραφιστική, άρχισα να σπουδάζω πάνω σε αυτό το αντικείμενο, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να ακολουθήσω την υποκριτική».

Εκτός από τον χώρο της τηλεόρασης, και η δημοσιότητα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς.

«Ο κόσμος μου μιλά στον δρόμο και είναι πολύ ευγενικός. Λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για τη σειρά. Οσον αφορά εμένα, όντως είναι κάτι καινούριο και αυτό. Είναι λίγο παράξενο. Ισως γιατί είναι αρχή ακόμα».

ΠΗΓΗ:TV24

Μην ψαρώνεις - Αποκλειστικές εξελίξεις! Η Σάντυ πετάει την βέρα της!

Μπορεί το μίσος να καταλήξει σε έναν μεγάλο έρωτα; Και πιο συγκεκριμένα, τελικά η σχέση μεταξύ του Μανώλη και της Σάντυς πού θα καταλήξει, αλήθεια;

Το TiVi ανακάλυψε τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς Μην ψαρώνεις και παραθέτει το τηλεοπτικό μέλλον των πρωταγωνιστών

Μπορεί η πρώτη τους συνάντηση να μη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Σάντυ και ο Μανώλης δεν θα έρθουν κοντά. Ή... για να ακριβολογούμε... πολύ κοντά! Πιο συγκεκριμένα, η Σάντυ θα δεχτεί την πρόταση του Μανώλη και θα πιάσει δουλειά στην ψαραγορά. Η αρχή θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς όλα θα της βρομάνε -στην κυριολεξία-, όμως η συνέχεια θα την ανταμείψει καθώς θα έρθει πιο κοντά στο πραγματικό πρόσωπο του γείτονά της. Η Στέλλα δεν θα ενθουσιαστεί με την παραπάνω απόφαση, όμως θα κατανοήσει πως δεν μπορεί να αλλάξει την πρόταση του αγαπημένου της στη Σάντυ, αφού μάλιστα της έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να τη βοηθήσει οικονομικά. Ανάμεσα σε όλα αυτά, η Στέλλα θα εγκατασταθεί στο σπίτι του Μανώλη παρά την αντίθετη γνώμη των παιδιών του. Και η αλήθεια είναι πως θα κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά τους, όμως η όποια προσπάθειά της θα πέσει τελικά στο κενό.

*Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Εδώ ο Διονύσης... εκεί ο Διονύσης... Πού είναι ο Διονύσης;

Ο Διονύσης θα συνεχίσει να επικοινωνεί με τη γυναίκα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα. Βλέποντας τις προθέσεις του, η Σάντυ γίνεται έξαλλη και πάνω στα νεύρα της πετάει τη βέρα της κάτω, μπροστά στην έκπληκτη Νενέλα που υπολογίζει στην επιστροφή τους στα βόρεια προάστια. Η δουλειά της πάντως στην ψαραγορά πάει από το καλό στο καλύτερο και έχει αρχίσει να πατάει γερά στα πόδια της. Αφού μάλιστα και οι κόρες της έχουν τακτοποιηθεί στο σχολείο τους, ύστερα από παρέμβαση του Μανώλη φυσικά, όλα κυλούν υπέροχα. Τόσο που έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή, μακριά από τις ανέσεις και το σπίτι των εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. Ο Μανώλης θα την προσεγγίσει με τον πλέον γλυκό τρόπο και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα συναντιούνται στον κήπο του σπιτιού τους για... κουβέντα.

Ο Κωνσταντίνος θα μάθει την αλήθεια για τη μετακόμιση της Τάνιας, όμως σε βάθος χρόνου θα κατανοήσει τους λόγους που την ανάγκασαν να του πει ψέμματα. Αν και αρχικά θα εκνευριστεί λοιπόν, σύντομα θα φτάσει στην πόρτα της με ένα μονόπετρο στο χέρι. Ομως η Τάνια θα δεχτεί; Προφανώς και θα δεχτεί, παρόλο που έχει αρχίσει να τρέφει συναισθήματα και για τον μεγάλο γιο του Μανώλη, τον Λεωνίδα, που δεν σταματάει να την πολιορκεί. Η Ρόζα σαφώς και θα απογοητευτεί με τον αρραβώνα του Κωνσταντίνου και της Τάνια, όμως δεν θα σταματήσει να κινείται προς το μέρος του. Ενα αίτημα φιλίας στα social media προς εκείνον θα αλλάξει άρδην τη μέχρι τώρα επικοινωνία τους.