ΣΚΑΙ: Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο!

Ο λόγος για...

ΣΚΑΙ: Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο!

Οριστική αυλαία για φέτος έριξε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο. Με ποια εκπομπή θα τις αντικαταστήσει ο ΣΚΑΙ;

Ο Αντώνης Κανάκη και η παρέα του μας χάρισες πολλές στιγμές γέλιου.

Την αγαπημένη σατιρική εκπομπή είδαν κατά μέσο όρο, έστω για ένα λεπτό 1.654.686 τηλεθεατές.

Οι δυο λοιπόν, εκπομπές του ΣΚΑΙ έριξαν αυλαία για την φετινή σεζόν. Η θέση τους όμως δεν θα μείνει κενή αφού στις ίδιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται η εκπομπή του Θεμη Γεωργαντα «After Dark».

Αντώνης Κανάκης: Όλα όσα είπε στο «αντίο» των Ράδιο Αρβύλα! Η ατάκα για τον ΣΚΑΙ που θα συζητηθεί!

Μια ατάκα για τον ΣΚΑΙ που θα συζητηθεί είπε μεταξύ άλλων στο «αντίο» των Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης!

Ο ίδιος, έκανε ένα μίνι απολογισμό, στο φινάλε της εκπομπής, για τη φετινή σεζόν και μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΙ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές… 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Αλήθεια, θυμάστε ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει την όμορφη παρέα;

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Αντώνη Κανάκη: «Με ποια γαμ…νη λογική ξεκινάτε το...»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας γίνει έξαλλος.

Αφορμή ήταν ο προεκλογικό σποτ της Ρένιας Δούρου, χαρακτηρίζοντάς το ίσως το εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών.

«Μπορεί να είναι και το πιο εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών, πραγματικά. Μεγαλείο, μαγεία γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τι λένε. Η Ρένα Δούρου, έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν το Μάτι στα προεκλογικά τους σποτ… Την ίδια στιγμή που αθωώνει τον εαυτό της, την ίδια στιγμή λέει το αυτονόητο και ομολογεί αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει και προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να εξηγήσουν σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν λένε να το καταλάβουν.

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απολύτως κα. Δούρου, η δική σας δουλειά είναι να εξασφαλίσετε ως Περιφέρεια ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις φωτιές όταν θα έρθουν, πολύ σωστά το είπατε. Και η ερώτηση είναι: Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα σε σχέση με το τι έγινε στο Μάτι, το συμπέρασμα ήταν ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για τη φωτιά αυτή;

Και αν το συμπέρασμα είναι ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κι εσείς ομολογείτε ότι η δική σας δουλειά είναι να ήμασταν προετοιμασμένοι, τότε με ποια γαμ…νη λογική ξεκινάτε το σποτ λέγοντας πόσο άδικα σας έχουν κατηγορήσει; Παίρνουν πλάνα από αυτή την κατάσταση για να φτιάξουν προεκλογικά σποτ, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα, αδιανόητο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.