H επιστροφή: Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 30/5! Η αλήθεια που θα σοκάρει τη Δανάη!

Τι θα δούμε απόψε;

H επιστροφή: Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 30/5! Η αλήθεια που θα σοκάρει τη Δανάη!

Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 30/5 θα δούμε στην Επιστροφή του ΑΝΤ1! Η αλήθεια που θα σοκάρει τη Δανάη!

Τι θα δούμε σήμερα;

Η Έλενα σοκάρεται, όταν πληροφορείται απ’ τον Παύλο, την αλήθεια για την Αθηνά αλλά και την πραγματική του ταυτότητα, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο, ως υπεύθυνο, για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπο της.

Παράλληλα ο Στέφανος θ’ ανακαλύψει κάτι για την σχέση της Αθηνάς και του Ορέστη, που μπορεί να τον οδηγήσει εναντίον τους.

Ο Νικήτας πληροφορείται απ’ την Έλενα, τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά κι αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο.

Την ίδια ώρα ο Στέφανος οδηγείται στο τμήμα, ενώ η Δανάη θ’ ανακαλύψει ξαφνικά μια αλήθεια που θα την σοκάρει…Διαβάστε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Η επιστροφή - Αποκλειστικό βόμβα! «Η μάνα μου είναι δολοφόνος»!

Ένα ακόμα αποκλειστικό βόμβα για την σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή! «Η μάνα μου είναι δολοφόνος»!

Η κατάσταση της Βίκυς έχει φτάσει πια στο απροχώρητο και η Αννα βρίσκει σαν μόνη λύση να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό! Με προτροπή του Πέτρου, η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την ψυχική υγεία της μητέρας της και ο δρόμος για τη δικαίωση έχει πια ανοίξει!

Το γεγονός ότι ο Νικήτας υπογράφει τελικά για το τραστ αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Η Αθηνά μπαίνει θριαμβεύτρια στην Ντέλκουμ, όσο ο Ορέστης προσπαθεί μάταια να πείσει τα παιδιά του ότι δεν συνεργαζόταν μαζί της. «Για αυτό ήθελες ντε και σώνει να δώσουμε την εταιρεία! Από την αρχή ήθελες να πάρεις τα ηνία και δεν ντρέπεσαι που έφτασες μέχρι το σημείο να συνεργαστείς με αυτή τη γυναίκα και να κάνεις κακό πού; Στα παιδιά σου», του λέει ο Νικήτας, ενώ τόσο η Δανάη όσο και ο Χάρης απογοητεύονται: «Δεν το περιμέναμε αυτό από εσένα! Ολα τα έκανες, αλλά και αυτό πάει πολύ».

Την ίδια ώρα ο Παύλος θα μάθει με απρόσμενο τρόπο για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της Δανάης, ενώ τα πράγματα με τον Ορέστη δείχνουν να χειροτερεύουν, όταν ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και κρίνεται προφυλακιστέος με τη δίκη προ των πυλών και τον Ζερβό να κρατά έναν μεγάλο άσο στο μανίκι του για αυτήν την υπόθεση. Και ενώ η Ελενα με τον Πέτρο αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο Παύλος αποφασίζει αν θα πάρει το μέρος της Αθηνάς ή όχι!

Παράλληλα, ο Πέτρος συναντά τη Βίκυ και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η περίεργη συμπεριφορά της, αλλά και αυτά που λέει τον βάζουν σε υποψίες και εκείνος πλησιάζει πολύ στη λύση του μυστηρίου των επιθέσεων. Και όσο η Βίκυ προσπαθεί να κρατηθεί και να μη βουλιάξει στην απελπισία, η Λίλα βρίσκει έναν τρόπο να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό του Χάρη. Μετά τη συνάντησή του με τη Βίκυ, ο Πέτρος μοιράζεται με τον Νικήτα και την Ελενα τις υποψίες του. «Νομίζω πως έχω βρει τον πραγματικό ένοχο των επιθέσεων», τους λέει και εκείνοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν το όνομα. «Η Βίκυ είναι η πιθανή δολοφόνος», τους λέει και όλοι μένουν παγωμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο ο ένοχος που έψαχναν να βρισκόταν εξαρχής μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους! «Οχι, όχι, δεν μπορεί να είναι η Βίκυ! Η Βίκυ δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε μύγα! Μην ξεχνάτε ότι και εκείνη έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε για τον Λευτέρη και μάλιστα εκείνη ήταν που τον κατέδωσε, δεν μπορεί τώρα ξαφνικά να είναι δολοφόνος! Γιατί; Για ποιο λόγο; Δεν το πιστεύω», λέει η Ελενα και ο Νικήτας της απαντάει: «Μην ξεχνάς ότι ήξερε αρκετό καιρό για τον άντρα της και δεν είχε πει κουβέντα μέχρι να αποφασίσει να μιλήσει. Μπορεί τώρα να θέλει να πάρει εκδίκηση μετά από όσα έγιναν με τον Λευτέρη και την Αννα». Ο Πέτρος τους αναλύει τη θεωρία του: «Εχω αρκετά στοιχεία που στρέφουν τις υποψίες μου πάνω της, αλλά δεν μπορώ ακόμα να αποδείξω την αλήθεια! Ισως αν μας βοηθήσει η Αννα... Εχουν πολλά κενά οι ιστορίες της...».

Η Αννα προδίδει τη Βίκυ

Παρά τις αμφιβολίες τους, ο Πέτρος με την Ελενα επισκέπτονται την Αννα και της μιλάνε για τις υποψίες που έχουν για τη μητέρα της. Η Αννα, φρικαρισμένη με όσα ακούει, αρνείται να δώσει οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία θα μπορούσε να ρίξει φως στο μυστήριο. «Εχετε τρελαθεί; Τι είναι αυτό τώρα; Καινούριο; Πρώτα με βάζετε φυλακή και τώρα κατηγορείτε τη μητέρα μου για δολοφόνο; Πότε θα σταματήσετε να μας τιμωρείτε για όσα έκανε ο πατέρας μου;», τους λέει και ο Πέτρος προσπαθεί μάταια να την κάνει να δει ψύχραιμα τα γεγονότα. Εκείνη βρίσκει ιδίως τη στάση της Ελενας απαράδεκτη απέναντι στη μητέρα της: «Μετά από τόσα χρόνια που την ξέρεις, αλήθεια πιστεύεις κάτι τέτοιο για εκείνη; Δεν σας αναγνωρίζω πια! Σας παρακαλώ, αφήστε με μόνη μου, φύγετε από το σπίτι μας». Η υπόθεση, που φαινόταν τόσο κοντά στη λύση, καταλήγει πάλι σε αδιέξοδο. Και ενώ τα νέα του Χάρη δίνουν μια ανάσα αισιοδοξίας και χαράς στους Κορωναίους, η συμπεριφορά της Βίκυς προβληματίζει την Αννα και την αναγκάζει να κάνει την κρίσιμη κίνηση. Πάει να βρει τον Πέτρο και του λέει όλη την αλήθεια για την ψυχική υγεία της Βίκυς. «Η μητέρα μου δεν είναι καλά! Υπάρχει πιθανότητα να είναι η δολοφόνος που ψάχνετε, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα τρελαθώ! Και οι δύο μου γονείς να είναι δολοφόνοι;» λέει με δάκρυα η κοπέλα και ο Πέτρος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Εκείνη συνεχίζει: «Πιστεύει πως ο πατέρας μου ζει! Τον βλέπει καθημερινά και του μιλάει... Προσπαθώ εδώ και καιρό να την πείσω για το αντίθετο, αλλά δεν τα καταφέρνω. Μίλησε και σε ψυχολόγο, της έγραψε χάπια, αλλά συνεχίζει να τον βλέπει παντού». Ο Πέτρος ανατριχιάζει με τα λόγια της και μιλάει με τον Ζερβό, ο οποίος του λέει: «Πρόσφατα είχε μια περίεργη αντίδραση απέναντί μου, άρχισε να μιλάει μόνη της και να διώχνει κάποιον, αλλά μου το δικαιολόγησε με κάποιο τρόπο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποδείξουμε την αλήθεια». Θα μπορέσει ο Πέτρος να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια;

undefined

Η Βίκυ δολοφονεί την Ευγενία και τον Γιάνναρη

Ο Γιάνναρης παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, την ίδια ώρα που η Ευγενία ανακαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια για τη Βίκυ και εκείνον! Με τα στοιχεία που είχε στα χέρια της θα μπορούσε να «κάψει» τη Βίκυ, η οποία μετά από παρότρυνση του Λευτέρη κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου της και η άτυχη γυναίκα βρίσκει τραγικό θάνατο. Η είδηση πως η Ευγενία είναι νεκρή σοκάρει τους πάντες και φέρνει τα πάνω κάτω, αλλά και τον Πέτρο πολύ κοντά στην αλήθεια για τον πραγματικό ένοχο των επιθέσεων. Ο Γιάνναρης, προβληματισμένος από τον αναπάντεχο θάνατο της Ευγενίας, προσπαθεί να βρει τα αίτια του δυστυχήματος και οι υποψίες του στρέφονται ξανά στη Βίκυ! Το ίδιο βράδυ η Βίκυ καλεί τον Γιάνναρη για δείπνο, όμως, ο… Λευτέρης έχει άλλα σχέδια, αφού βάζει τη γυναίκα του να βγάλει από τη μέση και τον αστυνόμο, ο οποίος επίσης θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια της γυναίκας που ερωτεύτηκε.

Γιάννα Παπανικολάου