Open tv: Αυτή είναι η νέα εκπομπή του σταθμού! Οι παρουσιαστές - βόμβα!

Το δυνατό χαρτί του καναλιού!

Open tv: Αυτή είναι η νέα εκπομπή του σταθμού! Οι παρουσιαστές - βόμβα!

Με μια νέα εκπομπή έρχεται το Open tv το καλοκαίρι και οι παρουσιαστές είναι βόμβα.

Το κανάλι έχει επενδύσει σε δυο δυνατά ονόματα με χιούμορ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του και αποκάλυψε και τα ονόματα που θα παρουσιάσουν το καλοκαιρινό magazino.

«Θέλω να σας πω, πως μάθαμε ότι στην πρωινή ζώνη του Open, για το καλοκαίρι που μας έρχεται θα είναι ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη… απόλυτο δίδυμο! Και μαζί τους ο Ηλίας Γκότσης. Καλό καλοκαιράκι, θα σας κρατάνε παρέα όλο το καλοκαίρι στα καλύτερα χέρια σας αφήνουμε, καλή επιτυχία στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

OPEN: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ ήρθε τώρα στο Vanda's blog! Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο στο OPEN!

Τι συνέβη; Θα σας τα αποκαλύψω όλα!

Πηγή μου μέσα από το κανάλι μου μετέφερε πως οι ιθύνοντες ενώ στην αρχή είχαν προγραμματίσει το "Αλ Τσαντίρι" και το "Αλ Σιχτήρι" να ρίξουν αυλαία στις 4 Ιουνίου, τώρα άλλαξαν γνώμη και μετέφεραν την τελευταία εκπομπή λίγες εβδομάδες μετά, δηλαδή στις 25 Ιουνίου, λίγο πριν τελειώσει ο μήνας!

Όσον αφορά την συνεργασία του παρουσιαστή με τον Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί! Πληροφορίες μου, όπως σας έχω μεταφέρει και παλαιότερα, αναφέρουν πως οι σχέσεις τους βρίσκονται στον... πάγο και πως θα έρθει ένα τηλεοπτικό διαζύγιο που δεν θα είναι καθόλου.. βελούδινο!

Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο! Αναμένουμε ακόμα! Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λάκης θα πει "Καλό καλοκαίρι" στους τηλεθεατές στις 25 Ιουνίου!

Λάκης Λαζόπουλος: Πόσα λεφτά παίρνει από το Open;

Αναρωτιέστε κι εσείς πόσα λεφτά παίρνει ο Λάκης Λαζόπουλος και τι συμφωνία έχει κάνει με το κανάλι OPEN;

Το Youweekly.gr ξέρει και θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ, όπως πάντα πρώτη, μέσα από το Vanda's blog. Κρατήστε την ανάσα σας θα πω μόνο...

Για αρχή, να τονίσω πως όντας τόσα χρόνια στον χώρο ο Λάκης ξέρει να κάνει καλά παζάρια και η συμφωνία που έκανε με τον σταθμό δεν επωφελεί μόνο εκείνον αλλά και την ίδια του την ομάδα!

Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης που έχει κάνει ως τώρα να είναι απογοητευτικά και το κανάλι να του έχει κάνει, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μια πρώτη συζήτηση, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του αμείβονται καλά!

Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία... Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο ανέγραφε πάνω το ποσό των 500.000!

Ναι, ναι καλά ακούσατε! Βέβαια, δεν τα παίρνει όλα ο παρουσιαστής! Το ποσό αυτό έχει υπογραφεί για όλη την χρονιά ως παραγωγή!

Δηλαδή, μέχρι να τελειώσει το "Aλ Τσαντίρι", θα πρέπει να έχει καταβληθεί στους ανθρώπους που δουλεύουν για το συγκεκριμένο project αλλά και στον παρουσιαστή, συνολικά το ποσό των 500.000 ευρώ!

Δεν τα λες και λίγα...