Deal: Αδιανόητο! Παίκτης πήρε την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ στο κουτί τους είχε τις....

Θρίλερ το σημερινό παιχνίδι! Άφωνος ο Φερεντινος!

Deal: Αδιανόητο! Παίκτης πήρε την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ στο κουτί τους είχε τις....

Αδιανόητο αυτό που συνέβη σήμερα στο Deal, αφού παίκτης πήρε την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ μέσα στο κουτί του είχε μεγάλο ποσό.

Άφωνος έμεινε ο Φερεντίνος, αλλά και όσοι ήταν στο πλατό.

Η τύχη του Δημήτρη δεν ήταν με το μέρος του γιατί λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού επέλεξε να πάρει τις 15.000 ευρώ που του έδινε ο τραπεζίτης, έχοντας πάρει και το "ναι" από την αδερφή του.

Ωστόσο, μόνο που δεν "έκλαψε" αφού στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι στο κουτί του είχε τις 600.000 ευρώ.

Deal: Τους άφησε όλους άφωνους! Αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Τους άφησε όλους άφωνους στο Deal του Alpha παίκτρια, αφού αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Έγινε χαμός στο παιχνίδι.

Η Μαρία προχώρησε πολύ καλά στο παιχνίδι και αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε όμως μέσα στα τελευταία κουτιά να υπάρχουν 1.500, 10.000 και 40.000! Στην αρχή αρνήθηκε 11.500 ευρώ από τον τραπεζίτη και στην συνέχεια έδιωξε τα 1.500 ευρώ και όλοι πανηγύριζαν.

Με τις 10.000 και 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν τα...αρνήθηκε και όλοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο έκανε μεγάλο λάθος, αφού έφυγε με τις 10.000 ευρώ.

undefined

Alpha tv: Η ανακοίνωση για αγαπημένη σειρά! Έσκασε τώρα!

Ανακοίνωση για αγαπημένη σειρά του Alpha tv έκανε ηθοποιός.

Τι συνέβη; Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Τσεκούρας πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» παραχώρησε συνέντευξη στο “Page 2” και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

undefined

Η «Μουρμούρα» επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Πώς αντιδράσατε όταν σας ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι θα σταματήσετε;

Σπύρος: «Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, γιατί ήταν μια δουλειά που αγαπήσαμε πάρα πολύ. Και αν αυτό το λέω εγώ που ήμουν έναν χρόνο εκεί, φαντάσου πώς αντέδρασαν όλοι οι υπόλοιποι που δούλευαν πέντε χρόνια μαζί. Όταν είσαι για ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινά μαζί με τον άλλο, δημιουργούνται οικογενειακοί δεσμοί, γιατί οι ζωές σας αλλάζουν παράλληλα. Τον προηγούμενο χρόνο έγινε μπαμπάς ένας τεχνικός, εγώ και τώρα με το καλό η Κλέλια Ρένεση. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει και αυξάνεται.»

Άννα: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι μου έδωσαν ένα υπέροχο γλυκό και πριν προλάβω να γευτώ μου το πήραν πίσω. Αλλά ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί πολύ σύντομα μας είπαν ότι τελικά θα συνεχίσουμε.»

Η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Σπύρος: Ναι. Έτσι ξέρουμε… Θα συνεχίσουμε για έβδομη χρονιά.

Άννα: Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η διάθεση όλων είναι να συνεχιστεί.