Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μένει η φεύγει από τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μένει η φεύγει από τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Μένει η φεύγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον ΑΝΤ1; Με επίσημη ανακοίνωση το κανάλι αποκάλυψε την αλήθεια.

Διαβάστε αναλυτικά...

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.

Ευχαριστούμε πολύ».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το πρώτο σχόλιο για το γάμο του!

Το πρώτο σχόλιο για το γάμο του έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο παρουσιαστής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε στη Secret για όλα.

«Είναι η χρονιά που ξαναγύρισα σε αυτό που αγαπώ, στο late night, μετά από μια αποχή λόγω Nomads, και μέχρι να αποφασίσει το κανάλι πώς θέλει την εκπομπή. Μου αφήνει μια πολύ ωραία γλύκα, γιατί μου αρέσει πολύ το βραδινό», είπε για την εκπομπή και συνέχισε

undefined

«Η αλή­θεια είναι πως έχω μείνει εκτός τη­λεόρασης στο παρελθόν, όταν ήμουν στο Μega, μετά από δική μου από­φαση. ‘Οταν δεν είχα το κουράγιο ή δεν άντεχα, αποσύρθηκα από μόνος μου. Δεν με φοβίζει να μείνω εκτός τηλεόρασης. ‘Αλλωστε έχουν γίνει δι­άφορες προτάσεις τα τελευταία δυο χρόνια και έχω αρνηθεί και πράγμα­τα που δεν μου άρεσαν πάρα πολύ. Αν θα το ξανανιώσω, δεν με φοβίζει. Μετά από 28 χρόνια δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι με το ζόρι, να βρίσκομαι στην τηλεόραση μόνο και μόνο για να υπάρχω. Δεν θα τι­μούσε όλα αυτά τα χρόνια προσπά­θειας που έχω κάνει».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γάμο: «Δεν λέω ποτέ ούτε ναι ούτε όχι- ό, τι φέρει η ζωή. Δεν θέλω να λέω υπερβολές. Το λέω και σε άλλους που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Μην είστε υπερβολικοί στις συνεντεύξεις σας και απόλυτοι. Τα αληθινά πράγματα δεν τα διατυ­μπανίζεις, τα ζεις».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής! Οι εξετάσεις και η αποκάλυψη...

Αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Βρέθηκε στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής και έκανε εξετάσεις!

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο, από τον ίδιο, ο Γρηγόρης στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κλινική για να υποβληθεί σε εξετάσεις για το αν μπορεί να κάνει παιδί ή όχι!

Συγκεκριμένα, όταν αναφέρθηκε με τους συνεργάτες της εκπομπής τους στο περιστατικό αυτό, το πήγαν χιουμοριστικά! Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε την όλη διαδικασία που πέρασε με την Νάνσυ Αντωνίου να γελάει αφού το είχε πάει σε άλλο επίπεδο με την περιγραφή και την δόση χιούμορ που είχε προσθέσει στο όλο γεγονός!

Να τονίσουμε πως όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς το περιστατικό αυτό είχε συμβεί πολύ παλιά! Τώρα γνωρίζουμε όλοι πως έχει ένα παιδί...

Αποκλειστικό! Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Έτοιμοι για γάμο!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου, με το ζευγάρι να έχει σταματήσει το «κρυφτούλι» από τους φωτογράφους εδώ και καιρό, ενώ ο παρουσιαστής τού «The 2Night Show» έχει αρχίσει να ανοίγεται σιγά-σιγά.

Σε δηλώσεις του μιλάει ανοιχτά πια για τη σύντροφό του, εκπλήσσοντας τους πάντες μέσα από τη βραδινή εκπομπή του όταν παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν, καταλήγοντας όμως: «Διανύω μια περίοδο που είμαι ερωτευμένος και σε σχέση...». Ήταν κοινό μυστικό πως είχε κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή έχοντας στο πλευρό του την επί χρόνια συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Ωστόσο, εκείνος πάντα κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό το μέτωπο, όπως επίσης και στον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα, με την οποία είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης − για αυτό μίλησε επίσης για πρώτη φορά παρέα με τον Νίκο Μουτσινά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής! Οι εξετάσεις και η αποκάλυψη...

Έχοντας καταλήξει στο να κάνει το επόμενο βήμα πια με τη σύντροφό του, αποφάσισε να περάσει το τριήμερο μαζί της στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου και κατάγεται ο ίδιος. Αποκλειστικές πληροφορίες μάλιστα του Youweekly.gr αναφέρουν πως στον προορισμό τους τούς περίμεναν οι γονείς του Γρηγόρη, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τη σύντροφό του, αφού εκείνος δεν κρύβει την επιθυμία του να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Συγκατοίκηση ολοταχώς!
Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο δεν έχουν κάνει το επόμενο βήμα να μετακομίσουν μόνιμα κάτω από την ίδια στέγη. Όπως λένε άτομα του στενού περιβάλλοντός τους, δεν αργεί η μέρα που θα προχωρήσουν, γι' αυτό και μιλούν απελευθερωμένα ο ένας για τον άλλον.

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είναι ακόμα ένα δείγμα πως... το πάνε σοβαρά −γιατί όχι και για γάμο−, με τον παρουσιαστή να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να βάλει στεφάνι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι!

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog για την σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού είναι μαζί και αγαπημένοι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να πάνε την σχέση αυτή σε άλλο επίπεδο!

Όχι, δεν εννοώ τον γάμο ούτε την απόκτηση ενός παιδιού! Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο!

Πώς πήραν την απόφαση αυτή;

Οι δυο τους θέλουν πολύ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πάνε αυτή την σχέση μακριά όμως το παρελθόν του παρουσιαστή δεν του επιτρέπει να κάνει τα ίδια λάθη! Σύμφωνα με την πηγή μου ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως... αν πάνε στραβά τα πράγματα - αν και κανείς δεν το θέλει αυτό - σε περίπτωση που, όμως, να μην υπάρξουν παρατράγουδα!

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψουν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!

Αυτός που το ήθελε αυτό, πληροφορίες του Vanda's λένε πως, ήταν ο Γρηγόρης! Από την άλλη, την Νάνσυ δεν την ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό γιατί θέλει απλά να βιώσει τον έρωτά της!