ΑΝΤ1: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τι συνέβη;

Απίστευτο!

ΑΝΤ1: Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τι συνέβη;

Μόλις εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το κανάλι του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά το μεγάλο του μυστικό στην φόρα! Αποκάλυψη - τώρα!

Στο Youweekly.gr σήμερα θα βγάλουμε για πρώτη φορά στη φόρα του μεγάλο μυστικό του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Αποκάλυψη τώρα!

Πιπεράτες πληροφορίες που έφτασαν στο γραφείο μου και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, όλες! Δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ξέρει κάτι που δεν ξέρει κανείς άλλος μέχρι στιγμής! Κάτι που θα συμβεί σε λίγο καιρό και θα μας ανακοινωθεί! Αλλά εγώ... που έχω μάτια και αυτιά παντού τα έμαθα όλα και θα τα φέρω για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

Είστε έτοιμοι;

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον παρουσιαστή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, που σας το έχω γράψει καιρό τώρα, τα πράγματα με τον Ατζούν και τον ΣΚΑΙ δεν πάνε καλά γιατί του έχουν ήδη "πετάξει" ένα project το Power of love και θέλουν να του "πετάξουν" και το Survivor και ο Τούρκος παραγωγός έχει εκνευριστεί λίγο και ψάχνει νέα στέγη!

Νέες και πιπεράτες μου λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει στην κατοχή του όλα τα projects του Τούρκου παραγωγού κι αυτό σημαίνει πως το Survivor παίζει να πάει στον ΑΝΤ1 και να μην κοπεί! Αν γίνει αυτό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι το πρώτο όνομα στη λίστα για να το παρουσιάσει! Έτσι κι αλλιώς σε τέτοιου τύπου προγράμματα ο παρουσιαστής έχει ιστορικό (Nomads, Φάρμα) κι έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί!

Δηλαδή και νέο κανάλι για το Survivor και νέος παρουσιαστής!

Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και δεν μπορώ να σας μεταφέρω κι εγώ κάτι με σιγουριά! Αυτά μέχρι στιγμής είναι συζητήσεις που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι! Όταν, όμως, οριστικοποιηθεί κάτι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το ρεπορτάζ του Youweekly.gr και του Vanda's blog!