Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη θρίλερ σήμερα 3/6! Η Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη…

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη θρίλερ σήμερα 3/6! Η Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη…

Εξέλιξη θρίλερ σήμερα 3/6 στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1!! Η Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη…

Διαβάστε τι θα δούμε!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 169
Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Μελίτη είναι απόμακρη μαζί της, ενώ το χάσμα ανάμεσα στη Μάρθα και το Φώτη μεγαλώνει και ο Φώτης μετακομίζει από το σπίτι. Η Έλλη αναλαμβάνει την διεύθυνση του ιππικού ομίλου, ενώ ο Άρης, βλέποντας ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωστή, προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί τη Μελίτη σαν αδερφή των παιδιών της. Η Μαρίνα έχει μία έντονη συζήτηση με την Κάτια, την οποία κατηγορεί ότι θέλει να βλάψει τη Μάρθα. Κι ενώ η Λίλιαν συνεχίζει να προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά τη Μελίτη απέναντι στη Μαρίνα, η Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη… Διαβάστε τις εξελίξεις για τη εβδομάδα!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται και μάλιστα... επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σχέση του, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να δεθεί ακόμη περισσότερο. Ο έρωτάς του είναι αληθινός και πλησιάζει η στιγμή που Μιχάλης και Μαρίνα θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε βάσει σχεδίου... τουλάχιστον από την πλευρά της Μαρίνας. Τότε εκείνη, παίρνοντας τη θέση της Νάντιας, του συστήθηκε ως δικηγόρος, σε ένα τροχαίο μεταξύ τους που η ίδια προκάλεσε. Ηταν το όχημά της για να προσεγγίσει την οικογένεια Μακρή. Ο Μιχάλης την ερωτεύτηκε πρώτος. Εκείνη ήταν προσηλωμένη στον στόχο της. Ηθελε διακαώς να εκδικηθεί την Κάτια. Ομως, γνωρίζοντάς τον καλύτερα, είδε τα αγνά του αισθήματα, την καλή του καρδιά και στοιχεία του χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς. Ανταποκρίθηκε στον έρωτά του με όλο της το είναι. Διαβάστε και την εξέλιξη

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έμαθε την αλήθεια για εκείνη, αλλά, καθώς είναι καθαρός άνθρωπος, θέλησε να τη βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δίστασε, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, μέχρι και να την παντρευτεί. Αυτός ο γάμος έγινε επίσης βάσει σχεδίου μόνο, παρόλο που κατά βάθος τον ήθελαν και οι δύο. Ομως τα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν στις ζωές τους και ο τρόπος με τον οποίο η Μαρίνα έψαχνε στη συνέχεια να βρει την κόρη της, απομακρύνοντας τους πάντες και τα πάντα από γύρω της, αποξένωσαν το ζευγάρι, που χώρισε. Οχι όμως για πολύ. Ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, ακόμη και σαν φίλος. Ούτε όταν μπήκε στη ζωή του η Αννα, η νέα του σύντροφος, δεν έβγαλε από τη σκέψη του τη Μαρίνα. Και οι δυο τους παράφορα ερωτευμένοι δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον.

AdTech Ad

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη έχει αντιρρήσεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μαρίνας, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιχάλης ένιωσε ότι τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Καθώς η κόρη της Μαρίνας, η Μελίτη, είχε βρεθεί, θεώρησε ότι πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στη ζωή τους και ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Το μόνο που προβληματίζει τώρα και τους δύο είναι η άρνηση της Μελίτης να αποδεχτεί τον Μιχάλη στη ζωή της μητέρας της. Βλέπει τη σχέση τους ανταγωνιστικά. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι μαζί με τον πατέρα της, τον Κωστή. Μαρίνα και Μιχάλης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να της αλλάξουν γνώμη και σε αυτό θα συμβάλει και το περιβάλλον του ζευγαριού. Και μπορεί το κορίτσι τώρα να έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα καταλάβει ότι ο Μιχάλης αγαπάει πραγματικά τη Μαρίνα.

Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον άντρα με τον οποίο είναι παράφορα ερωτευμένη, έχοντας στο πλευρό της, να τη συνοδεύει ως παρανυφάκι, τη μονάκριβή της κόρη. Για εκείνη είναι μια στιγμή ανεκτίμητη, που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Αλήθεια, έχετε δει το αντίο του Θανάση Πατριαρχέα για το τέλος της σειράς;

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη