Η επιστροφή - Ρεπορτάζ βόμβα! Οι τελευταίες τραγικές στιγμές της Βίκυς!

Η αρχή του τέλους για την Βίκυ! Καρέ - καρέ τι θα συμβεί!

Η επιστροφή - Ρεπορτάζ βόμβα! Οι τελευταίες τραγικές στιγμές της Βίκυς!

Ρεπορτάζ βόμβα για την Επιστροφή του ΑΝΤ1! Έχουμε καρέ καρέ τις τελευταίες τραγικές στιγμές της Βίκυς!

Η αρχή του τέλους έχει φτάσει για τη Βίκυ, η οποία, έχοντας μπει στην ψυχιατρική κλινική, αποφασίζει να βάλει ένα οριστικό φινάλε στο μαρτύριό της και αυτοκτονεί!

Το TV24 σας παρουσιάζει τις τελευταίες τραγικές στιγμές της...*Από τη Γιάννα Παπανικολάου


Οπως πρώτοι σας είχαμε γράψει στο TV24, η αρχή του τέλους για τη Βίκυ ήταν όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη, που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε απαγάγει ο ίδιος το παιδί του κολλητού του, θέλοντας να τον εκδικηθεί για τον θάνατο της αδελφής του. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, όπως είχαμε δει, η ίδια η Βίκυ πήγε και κατέδωσε τον Λευτέρη, ενώ εκείνος, στη φυλακή, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του! Εχασε τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν, έχασε τους φίλους της, ενώ η μόνη της παρηγοριά ήταν η μονάκριβη Αννα της! Ολες αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν το μυαλό της στην παράνοια, με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει ξανά τον Λευτέρη ζωντανό (στη φαντασία της), αλλά και να βάψει τα χέρια της με αίμα! Διαβάστε και τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Η Βίκυ ουσιαστικά μετά την αυτοκτονία του Λευτέρη απέκτησε διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, που είναι η ύπαρξη φαινομενικά ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, όπου εκδηλώνεται αμνησία της πρωταρχικής ταυτότητας με σκοπό την ύπαρξη και την εκδήλωση της συμπεριφοράς των άλλων ταυτοτήτων. Για αυτό και ποτέ η ίδια δεν αντιλαμβάνεται πως κάνει τους φόνους και «κατηγορεί» τον ανύπαρκτο Λευτέρη για αυτό ή ακόμα και την ίδια της την κόρη, όπως είχαμε δει στην αρχή! Ομως, πριν από μερικά επεισόδια είδαμε πώς η γυναίκα ανακάλυψε έντρομη πως εκείνη είναι η ένοχη για τις επιθέσεις και η πορεία προς το τέλος είναι πια προδιαγεγραμμένη...

Η επιστροφή - Σούπερ αποκλειστικό

Ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο!

Η ρομαντική βραδιά ανάμεσα στη Βίκυ και στον Γιάνναρη μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού ο αστυνομικός πέφτει νεκρός από τα χέρια της γυναίκας που ερωτεύτηκε όσο καμία! Το σοκ για όλους αλλά και για την ίδια τη Βίκυ θα είναι τεράστιο, και ένα ντόμινο αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων θα ξεκινήσει. Η επόμενη μέρα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια και τη σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει από εδώ και πέρα. Η Αννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών και ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του, που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα, αυτή τη φορά με τη μάνα της. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι η Αννα βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία και αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να τη φροντίσει. Η Ελενα και η οικογένειά της, μουδιασμένοι ακόμα, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Ο Παύλος από τη μία βρίσκει επιτέλους τον ένοχο για τον θάνατο του Φώτη, από την άλλη όμως αντιλαμβάνεται πως την ευθύνη φέρει ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο.

Η Ελενα, ο Λευτέρης & το τέλος!

Η Βίκυ από το ψυχιατρείο συνειδητοποιεί σιγά σιγά τι έχει προκαλέσει. «Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος; Πώς μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο! Φύγε, εσύ φταις, εσύ που δεν με αφήνεις», λέει στον νεκρό Λευτέρη! Και συνεχίζει: «Ομως πρέπει κάτι να κάνω... Πρέπει να λυτρωθώ από αυτό το μαρτύριο», και ζητάει να δει τους ανθρώπους που έβλαψε για να τους ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχει όμως από όλους την ίδια ανταπόκριση, αφού ο Μάνος αρνείται να την επισκεφτεί! Στη συνέχεια καλεί την Ελενα να της μιλήσει. «Δεν ξέρω τι να σου πω! Δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω... Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν! Δεν θα πείραζα κανέναν, Ελενα, έχω τρελαθεί! Αυτός με έβαλε να το κάνω, σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με», της λέει, ενώ ο Λευτέρης θα οδηγήσει πάλι το μυαλό της σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Βίκυ όμως καταφέρνει να τον «νικήσει», ενώ η Ελενα δείχνει να τη συγχωρεί, καθώς αντιλαμβάνεται πως το μυαλό της παίζει τρελά παιχνίδια, ωστόσο της ξεκαθαρίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση! Η Βίκυ συνεχίζει το μυστηριώδες σχέδιο που έχει στο μυαλό της και ζητάει να συναντηθεί με τον Ορέστη, προκαλώντας την οργή του Λευτέρη: «Τι δουλειά έχεις να δεις αυτόν; Γιατί, Βίκυ! Μας κατέστρεψε, μας διέλυσε, ευθύνεται για όλα όσα μας έτυχαν! Σκότωσέ τον! Βγάλ' τον από τη μέση, κάν' το για εμένα... Ξέρω ότι με αγαπάς και θα το κάνεις. Μην τον αφήσεις να σου πει ψέματα πάλι, είναι απατεώνας, μην το ξεχάσεις. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις». Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να παλεύει με τους δράκους στο μυαλό της και όταν ο Ορέστης βρεθεί μπροστά της, έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μη χάσει τον έλεγχο και του κάνει κακό. Ετσι βάζει εντελώς απρόσμενα τέλος στη ζωή της, αλλά και στο μαρτύριο που ζούσε... Μπροστά στα έντρομα μάτια του Ορέστη!

Η Επιστροφή: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σειρά από τις οποίες «κανείς δε θα βγει αλώβητος»!

Ο ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την σειρά του ANT1 «Η Επιστροφή»! Εξελίξεις από τις οποίες όπως ο ίδιος λέει, «κανείς δε θα βγει αλώβητος».

Τι συμβαίνει όταν ένας αστυνόμος δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του εξαιτίας του παρελθόντος του; Αν μιλάμε για το... αστυνομικό τμήμα της «Επιστροφής», τα πράγματα είναι σίγουρα σοβαρά και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια! Ο Σωτήρης Δούβρης, που υποδύεται τον Γιάνναρη, αποκαλύπτει το πού θα τον οδηγήσει η αγάπη του για τη Βίκυ...

Ποιος είναι τελικά ο αστυνόμος Γιάνναρης;

«Είναι ένας άνθρωπος με τα πάθη και τις αδυναμίες όλων των ανθρώπων. Το κακό είναι ότι η θέση του διοικητή αστυνομικού τμήματος, αλλά και του αστυνόμου που έχει αναλάβει να διαλευκάνει μια σειρά δολοφονιών και επιθέσεων, δεν του αφήνει περιθώρια για λάθη. Η ματιά του όμως παύει να είναι αντικειμενική, από τη στιγμή που ερωτεύεται τη Βίκυ, μια γυναίκα αρκετά ταλαιπωρημένη ψυχολογικά. Αυτό που καλείται να κάνει στην ουσία είναι να παλέψει με τον ίδιο του τον εαυτό».

Εχει πει πως έχει χάσει την κόρη του. Είναι τυχαίο, λοιπόν, που επέλεξε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να εργαστεί;

«Το γεγονός ότι έχει χάσει την κόρη του δεν έχει να κάνει άμεσα με την επιλογή του να αναλάβει το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, αλλά έμμεσα. Μετά το τραγικό συμβάν διαλύθηκε όλη η ζωή του. Αυτός και η γυναίκα του δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν ποτέ και επηρέασε πολύ αρνητικά τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Ο Γιάνναρης, λοιπόν, χρειαζόταν μια καινούρια αρχή».

Θα έλεγε κανείς πως έχει συγκεκριμένο σκοπό!

«Ο μόνος σκοπός που έχει είναι να αφήσει πίσω του το παρελθόν. Σίγουρα η απώλεια της κόρης του τον κάνει πιο ευαίσθητο στην υπόθεση που έχει αναλάβει να διαλευκάνει».

Δείχνει την αδυναμία του προς τη Βίκυ και πως την προφυλάσσει από την αποκάλυψη της κατάστασής της. Πού θα καταλήξει τελικά η εμπλοκή του μαζί της;

«Στη δουλειά του, το να δείχνει αδυναμία σε ένα πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν είναι το καλύτερο. Δεν μπορεί να είναι ψυχρός και αντικειμενικός απέναντι στα πράγματα και αυτό θα του στοιχίσει επαγγελματικά αλλά και προσωπικά».

Τι θα γίνει όμως με την Αθηνά, τον Παύλο και τον Ορέστη; Θα τους αποδοθεί δικαιοσύνη;

«Νομίζω πως ο καθένας θα δικαιωθεί με τον τρόπο του στο τέλος. Πολλές φορές η κατάληξη δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, αλλά είναι η πιο δίκαιη τελικά».

Πώς θα θέλατε να είναι το τέλος της σειράς;

«Το ευτυχισμένο τέλος με τον Γιάνναρη να ζει την αγάπη του για τη Βίκυ και την καριέρα του στην αστυνομία να συνεχίζει ανοδικά νομίζω πρέπει να το ξεχάσουμε. Τα πράγματα έχουν φτάσει ήδη σε οριακό σημείο και πρέπει να περιμένουμε συνταρακτικές εξελίξεις, από τις οποίες κανείς δεν θα βγει αλώβητος».

Πώς βαθμολογείτε την πρώτη σας μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση;

«Δεν μπορώ να βαθμολογήσω τον εαυτό μου. Σε αυτή τη δουλειά πάντα ο τελικός κριτής είναι το κοινό. Μπορώ να πω μόνο ότι αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν άφησα τίποτα στην τύχη. Παρά τις μεγάλες απαιτήσεις και τις δυσκολίες που έχει μια καθημερινή σειρά, νομίζω ότι έχουμε ανταποκριθεί όλοι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πολύ καλά. Αυτό δείχνει, άλλωστε, και το τηλεοπτικό κοινό, που μας χαρίζει τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης».

Νιώθετε το βλέμμα του κόσμου στον δρόμο;

«Ναι, ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο και πολλοί μου μιλούν κιόλας. Από τα πιο αστεία συμβάντα ήταν ένας κύριος στην ουρά του super market που μου παραχώρησε τη θέση του με τον όρο να συλλάβω τον Κορωναίο!».

Υπήρχε λόγος που δώσατε βαρύτητα στο θέατρο;

«Αγαπώ πολύ το θέατρο και έχω κάνει περισσότερες θεατρικές από ό,τι τηλεοπτικές δουλειές. Αυτό ήταν καθαρά θέμα τύχης και όχι προσωπικής επιλογής. Μου αρέσουν οι δουλειές που έχουν ποιότητα».

Ποια θεωρείτε ιδανική συνέχεια;

«Η συνέχεια για εμένα απαιτεί να δώσω όλη μου την προσοχή στις παραστάσεις που σκηνοθετώ με την Καταπactή, το εργαστήρι ερασιτεχνικού θεάτρου που έχω δημιουργήσει. Από εκεί και πέρα, συνεχίζω τις παραστάσεις στους “12 ενόρκους”, στο θέατρο “Αλκμήνη” μέχρι αρχές Ιουνίου και μετά ελπίζω να ξεκουραστώ σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος για όσο περισσότερο μπορέσω!».

Πώς θα θέλατε το κοινό να θυμάται τον Γιάνναρη; Ως έναν άνθρωπο που...

«...προσπάθησε να κάνει σωστά τη δουλειά του και να είναι δίκαιος με όλους. Το παρελθόν του, όμως, και οι συναισθηματικές του ανάγκες δεν του το επέτρεψαν»΄.