ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Έσκασε μόλις τώρα!

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Ο ΣΚΑΪ μόλις έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση, με το κανάλι του Φαλήρου να προχωράει στη μεγάλη κίνηση!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό!

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα συνεχίσει στο κανάλι για ακόμη 2 χρόνια!

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.

Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: "Παγώνουν" πρόγραμμα πριν καν βγει στον αέρα! Θρίλερ στο κανάλι!

"Παγώνουν" πρόγραμμα πριν βγει καν στον αέρα! Θρίλερ στο κανάλι ΣΚΑΙ και έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα μόλις πριν από λίγα λεπτά!

Πανικός επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου αφού εδώ και καιρό υπήρξαν προετοιμασίες για να βγει το συγκεκριμένα project στον αέρα το καλοκαίρι αλλά τελικά τα σχέδια του καναλιού ναυάγησαν και... θα τον βγάλουν τον Οκτώβρη!

Ο λόγος για το "Guess My age" το οποίο είχε μείνει χωρίς... παρουσιάστρια αφού εξ'αρχής ήταν να αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδη αλλά τελικά, όπως πρώτη σας ανακοίνωσα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και δεν έκλεισαν τη συμφωνία!

Με λίγα λόγια.. μια τρύπα υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού για το καλοκαίρι που θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να την καλύψουν...

Ποιος θα είναι αυτός; Θα μάθω εντός ολίγων ωρών και θα σας αποκαλύψω τα πάντα! Συντονιστείτε στο Youweekly.gr!

ΣΚΑΙ: Ανατρεπτική "εισβολή" στο κανάλι! Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε!

Μια ανατρεπτική "εισβολή" πρόκειται να γίνει στο κανάλι ΣΚΑΙ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε συζητάει με τον σταθμό!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όσα μόλις έμαθα! Ένας... φρέσκος για την ελληνική τηλεόραση άντρας ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, ο σταθμός του Φαλήρου αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει την εικόνα.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, έγινε μια συνάντηση που κανείς δεν περίμενε!

Με βάση την πηγή μου, παρουσία υψηλόβαθμων, μάλιστα, στελεχών, έκανε δοκιμαστικό για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο Βασίλης Νέδος, συντάκτης της εφημερίδας "Καθημερινή".

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Ανατρεπτική

Δεν έχει υπάρξει ακόμα ενημέρωση για το αν θα μπει τελικά στο δυναμικό της ομάδας αλλά... πληροφορίες μου αναφέρουν πως τα πήγε αρκετά καλά και οι ιθύνοντες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι!

Βέβαια, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι έχουν να δουν ακόμα πολλά άτομα για να καταλήξουν κάπου...