Ελεονώρα Μελέτη: Καλεσμένοι που θα προκαλέσουν συζητήσεις απόψε στην εκπομπή της!

Τι θα δούμε απόψε;

Ελεονώρα Μελέτη: Καλεσμένοι που θα προκαλέσουν συζητήσεις απόψε στην εκπομπή της!

Οι καλεσμένοι που θα δούμε απόψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha tv, θα προκαλέσουν συζητήσεις σίγουρα!

Για ποιους πρόκειται;

Η γνωστή παρουσιάστρια θα υποδεχθεί στο πλατό της τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, γνωστό πολιτικός και δημοσιογράφο, ο οποίοος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, για τη γνωριμία και τον γάμο του με τη Μάρα Ζαχαρέα αλλά και για το «σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου». Επίσης εξηγεί πως επηρεάστηκε ο ίδιος και η οικογένειά του από την περίοδο που συγκέντρωνε πάνω του βέλη.

Επόμενη καλεσμένη είναι η Μαρίνα Πατούλη, που δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νίκη του συζύγου της στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η Μαρίνα Πατούλη μιλά φυσικά για τον Γιώργο Πατούλη. Περιγράφει τον εντυπωσιακό τρόπο γνωριμίας τους αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν να τον ακολουθεί στην αυτοδιοίκηση τα πρώτα χρόνια. Θυμάται και μετρά τις θυσίες που έχουν κάνει ως οικογένεια και εξηγεί για ποιο λόγο απέσυρε τη δική της υποψηφιότητα για δήμαρχος. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στον 14χρονο γιο τους Αλέξανδρο, που όπως φαίνεται έχει και εκείνος το μικρόβιο της πολιτικής.

Τελευταία καλεσμένη της αποψινής εκπομπής είναι η Αναστασία Περράκη. Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται την θλίψη της για την πρώτη της συμμετοχή στα καλλιστεία που δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και της σχέσης της με τον σύντροφό της. Μιλά για την κόρη που απέκτησε με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο και απαντά σε όλα γύρω από τον πολυσυζητημένο χωρισμό και τη δικαστική τους διαμάχη τους.

Απόψε στις 00:15 με την Ελεονώρα Μελέτη!

Ελεονώρα Μελέτη: Την έσωσε ο χτεσινός καλεσμένος ή την έστειλε στα τάρταρα;

Έσωσε ο χτεσινός καλεσμένος της, την Ελεονώρα Μελέτη ή την έστειλε στα τάρταρα της τηλεθέασης;

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και στον Alpha tv έσκασαν πρωινά χαμόγελα! Η Ελεονώρα Μελέτη, είχε καλεσμένο χτες τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος μίλησε για όλα!

Η εξομολόγησή του, δεν άφησε ασυγκίνητο το τηλεοπτικό κοινό, που χάρισε στην παρουσιάστρια 20,7% στο σύνολο τηλεθέασης δυναμικού κοινού!

Δείτε τα τέταρτα της Ελεονώρας Μελέτη:

18.4
22.3
23.3
17.2
20.7
22.5