Το Τατουάζ: Εξελίξεις - τραγωδία! Ο Ορφέας αφήνει πίσω του ακόμη ένα θύμα!

Τι θα δούμε σήμερα;

Το Τατουάζ: Εξελίξεις - τραγωδία! Ο Ορφέας αφήνει πίσω του ακόμη ένα θύμα!

Εξελίξεις βόμβα έχουμε απόψε στο Τατουάζ του Alpha, αφού ο Ορφέας αφήνει πίσω του ακόμη ένα θύμα και εξαφανίζεται.

Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 277+278

Η ανάμνηση του ρολογιού στο χέρι του Αχιλλέα αναπτερώνει το ηθικό του Αλέξανδρου που πιστεύει πως αν βρεθεί, θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να αποδείξει την αθωότητά του. Η Άννα συνειδητοποιεί πως οι περισσότεροι πελάτες λήγουν την συνεργασία τους με το γραφείο του Αλέξανδρου, αλλά προσπαθεί να τον εμψυχώσει πως όλα θα πάνε καλά. Η Βέρα ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Θεοχάρη παραμένει ψυχρό. Η Λήδα γκρινιάζει που ο Αλέξανδρος έχει καιρό να της τηλεφωνήσει και η Όλγα με τον Στέφανο προσπαθούν να την κάνουν να ξεχαστεί. Η Αθηνά ερευνά το σπίτι του Αχιλλέα, αλλά δεν βρίσκει το ρολόι. Η Τατιάνα αποφασίζει να μπλοφάρει, με την ελπίδα να ρίξει τον Αχιλλέα στην παγίδα της. Ο Ορφέας κλείνει τους λογαριασμούς με το επόμενό του θύμα..

Η Τατιάνα πιέζει τον Αχιλλέα στην ανάκριση, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Την ίδια στιγμή ο Ορφέας αφήνει το θύμα του και εξαφανίζεται πάλι. Ένα εύρημα της Αθηνάς αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλέξανδρου. Ο Τόνυ κάνει κάποιες σκοτεινές σκέψεις που τον οδηγούν στο να συντάξει τη διαθήκη του! Ο Ορφέας ακολουθεί την Ελένη και τον Πέτρο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης μαζεύει και τα τελευταία του ρούχα και ανακοινώνει στη Βέρα ότι δεν θα ξαναγυρίσει στο Λονδίνο! Μια ευχάριστη έκπληξη κάνει την Άννα χαρούμενη! Ο Ορφέας καλεί την Τατιάνα και της μιλά με θράσος! Πρωταγωνίστρια έκανε spoiler για το φινάλε!

Τατουάζ - Αποκλειστικό φωτιά! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα!

Αποκλειστικό φωτιά για το Τατουάζ στον Alpha tv! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα και οι ισορροπίες αλλάζουν για πάντα.....

Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην Αίγινα αλλά και το Λονδίνο, στα Μετέωρα το κλίμα είναι διαφορετικό και χαρούμενο καθώς η Ολγα και ο Στέφανος βρίσκονται στο στάδιο όπου ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους που είναι σε λίγες μέρες.

Η όλη διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και το ευτυχισμένο ζευγάρι, στην τελική ευθεία για τον γάμο τους, διαλέγουν όνομα για το μωρό που έρχεται.

Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω σ’ αυτό τον νέο ρόλο», προβληματίζεται και στην ιστορία αυτή μπλέκεται η Αννα και οι πρόσφατες κουβέντες που είχαν κάνει περί εγκυμοσύνης και δεσμεύσεων. Η Ολγα είναι σίγουρο ότι βιώνει το άγχος της νύφης πριν την εκκλησία. Αρχίζει να πανικοβάλλεται για το αν θα πρέπει να κάνει αυτό το βήμα-σταθμό στη ζωή της, που θα της φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ολα αυτά τα εξομολογείται στην Αννα και παράλληλα της λέει: «Σκέφτομαι ότι ήταν λάθος. Ισως δεν πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος». Οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Αννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Ολγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε κοντά της, Αλεξ. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που μου λέει και φοβάμαι ότι είναι έτοιμη να κάνει πίσω», λέει ανήσυχη. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα!

Ετσι η Αννα και ο Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Ολγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει: «Δεν ξέρω αλήθεια. Φοβάμαι πολύ και αισθάνομαι εγκλωβισμένη. Αννα, δεν έχω καμία χαρά, νιώθω να πνίγομαι με όλα αυτά», της εξομολογείται. Η Αννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που φτάνουν στα Μετέωρα με τον Αλέξανδρο, κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Ολγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Αννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Τατουάζ - Αποκλειστικό βόμβα! Η Τατιάνα ανακαλύπτει το σχέδιο του Σέκερη!

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

Μόλις η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γίνεται απόμακρη και σχεδόν εχθρική, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ, αλλά δεν της λέει κάτι. Ωστόσο τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η Τατιάνα το φτάνει στα άκρα και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Ο Τόνυ που δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, στην κυριολεξία τρελαίνεται από τη συμπεριφορά της Τατιάνας και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα. Φυσικά η Μαργκώ μόλις το ακούει γίνεται έξαλλη και του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο.

Ο Τόνυ όμως δεν ακούει τίποτα και η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του, αφού όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο γλυκός και φιλικός απέναντί της. Πιστεύει ότι είναι πραγματικά άρρωστος.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητά άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο: «Τόνυ, δεν υπάρχει μωρό, απέβαλα», του λέει. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι έχασε το μωρό και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μαργκώ νεκρή - Τόνυ και Τατιάνα το σκάνε!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Τατουάζ! Η Μαργκώ πέφτει νεκρή και Τόνυ και Τατιάνα το σκάνε....

Η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τη Europol βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη της Μαργκώς, θα προλάβουν όμως; Την ίδια στιγμή ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζονται για τη μεγάλη φυγή.

Η Τατιάνα ανακαλύπτει στο γραφείο του Σέκερη το στικάκι όπου έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις της. Οταν λοιπόν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αποφασίζει να παίξει κι αυτή το παιχνίδι του. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ. Αρχίζει να του φέρεται ψυχρά έως σχεδόν εχθρικά, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ: «Μπορείς να μου πεις τι έπαθες στα καλά καθούμενα; Μέχρι χθες λέγαμε άλλα, τώρα τι άλλαξε, μου λες, θα με τρελάνεις», της λέει. Η Τατιάνα όμως κάνει ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν. «Απλώς, Τόνυ, σκέφτηκα ώριμα και έβαλα να λειτουργήσει η λογική μου. Πώς το λένε, ξύπνησα, δεν θα τα τινάξω όλα στον αέρα για σένα», του ανακοινώνει, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Διαβάστε και τις εξελίξεις εβδομάδας!

Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της Τατιάνας, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο: «Τι κάνεις, αγόρι μου, πας καλά; Μας περιμένει το συμβούλιο και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Μπορείς να το καταλάβεις;» του φωνάζει. Ο Τόνυ όμως είναι αμετάπειστος και η Μαργκώ ανησυχεί πολύ με τη μεταστροφή του. Μάλιστα πιστεύει ότι είναι άρρωστος.

Την ίδια στιγμή η Τατιάνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και αρχίζει να υποκρίνεται ότι πονάει τρομερά. Ετσι ζητάει άδεια από την υπηρεσία: «Κύριε διοικητά, σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά, θα ήθελα να με αφήσετε ελεύθερη υπηρεσίας», λέει στον Σέκερη.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα κάνει ένα βήμα παραπάνω και τηλεφωνεί στον Τόνυ δήθεν κουρέλι. «Τόνυ, δεν υπάρχει παιδί, το χάσαμε, απέβαλα», του λέει μεταξύ άλλων. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι απέβαλε και μάλιστα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Από το Λονδίνο δεν μπορεί να βγάλει άκρη και έτσι αμέσως παίρνει την απόφαση να επιστρέψει επειγόντως στην Ελλάδα. Ωστόσο, λίγο πριν φύγει, κάνει και πάλι το τραπέζι στη Μαργκώ σε κλίμα συγκίνησης και αναμνήσεων από τα παιδικά του χρόνια. Μπορεί να έχουν συμβεί τόσο πολλά μεταξύ τους, όλα όμως δείχνουν ότι βαθιά υπάρχει μια μεγάλη αγάπη. Ειδικά ο Τόνυ είναι πολύ φορτισμένος, καθώς στο μυαλό του έχει ότι αυτή η εικόνα ίσως να είναι και η τελευταία με τη μητέρα του.

Τατουάζ - Η Μαργκώ πέφτει νεκρή

Στο μεταξύ, η Τατιάνα προσπαθεί να παραπλανήσει τον Σέκερη και να τον κάνει να πιστέψει ότι πράγματι απέβαλε, και τα καταφέρνει. Ο Σέκερης πιστεύει ότι η αστυνόμος δεν είναι πλέον έγκυος και σε συνδυασμό με όσα την άκουσε να λέει στον Τόνυ, πιστεύει ότι όντως έχει απεμπλακεί από αυτή.

Ωστόσο, όταν φτάνει ο Τόνυ, η Τατιάνα του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. «Πού έφτασα για σένα; Ολόκληρο σχέδιο για να τους παραπλανήσω έκανα. Μας παρακολουθούσαν. Ηξεραν τα πάντα, Τόνυ μου. Επρεπε να να κάνω κάτι ακραίο», του λέει και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει.

Την ίδια στιγμή που η Τατιάνα με τον Τόνυ καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας, ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. Η Μαργκώ πέφτει στην παγίδα, ενώ το Συμβούλιο, που ήδη την παρακολουθεί εδώ και καιρό, ετοιμάζεται να τη βγάλει από τη μέση.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Σέκερη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο εξωτερικό. Μάλιστα το ζευγάρι περνάει τη νύχτα μαζί, ενώ εξακολουθούν να παίζουν θέατρο. Ενώ είναι μαζί τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον και ο μεν Τόνυ την παρακαλά, η δε Τατιάνα του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει και ότι δεν απεμπολεί τις ιδέες και την ηθική της. Φυσικά, όλο αυτό γίνεται για να μην αφήσουν ίχνος υποψίας στον Σέκερη.

Τα πράγματα στο Λονδίνο γίνονται άγρια, καθώς η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια, και φτάνει στο σημείο να επικοινωνήσει με τον πρώην άντρα της τον Ιωσήφ και να τον παρακαλέσει να πάει να τον βρει στην Αυστραλία.

Ταυτόχρονα όμως στενεύει και ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πρόκειται να εξελιχθούν έτσι, αφού το συμβούλιο προλαβαίνει κάθε κίνηση της αστυνομίας και σε μια καλά στημένη επιχείρηση σκοτώνει τη Μαργκώ.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα. Μάλιστα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας για αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Ομως η αγάπη τους φαίνεται ότι είναι πάνω από όλους και από όλα. Τελικά, όπως θα δούμε, το σκάνε αφήνοντας πίσω πίκρα αλλά και ικανοποίηση σε πολλούς.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ - TV24