Γυναίκα χωρίς όνομα: Συνάντηση βόμβα Φώτη και Μαρίνας στο σημερινό επεισόδιο!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συνάντηση βόμβα Φώτη και Μαρίνας στο σημερινό επεισόδιο!

Μια συνάντηση βόμβα θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, ανάμεσα στον Μιχάλη και στην Μαρίνα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 172

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Φώτη, η Μαρίνα του ζητάει να συναντηθούν για να του επιστρέψει τον σταυρό που της έδωσε ως δώρο γάμου. Ο σταυρός φτάνει πάλι στα χέρια της Κάτιας, που είναι απογοητευμένη με την αλλαγή στη συμπεριφορά της Μελίτης απέναντι της. Ο Σταύρος νιώθει την Μελίτη να απομακρύνεται κι αποφασίζει να συμβιβαστεί με την πρόταση της Λίλιαν να πάρουν τα παιδιά και να φύγουν για Θεσσαλονίκη. Η Ρένα κι ο Αντρέας ζητούν από τη Μάρθα να τους παντρέψει. Ο Γιώργος, έχοντας κάποιες υποψίες, ζητάει από τον Μιχάλη να του πει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Δημήτρης… Η προσπάθεια της Κάτιας να πλησιάσει τη Μελίτη αποκαλύπτεται...

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό φωτιά! Θρήνος στον γάμο της Μαρίνας και του Μιχάλη!

Αποκλειστικό φωτιά σήμερα για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Θρήνος στον γάμο της Μαρίνας και του Μιχάλη!

Μιχάλης και Μαρίνα ετοιμάζονται για την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους, τον γάμο τους. Ομως η Λίλιαν θα τους χαλάσει τα σχέδια αφού θα εξαφανιστεί με τη Μελίτη.

Η Μαρίνα είναι πανευτυχής. Εχει πια κοντά της την κόρη της τη Μελίτη και η ημέρα του γάμου της πλησιάζει. Ολο χαρά ασχολείται με τις προετοιμασίες έτσι ώστε τα πάντα να είναι τέλεια. Το κοριτσάκι της θα γίνει παράνυφός της και παντρεύεται τον άντρα που είναι ερωτευμένη. Ξέρει ότι και ο Μιχάλης τη λατρεύει και θα είναι πάντα στο πλευρό της. Τι άλλο να ζητήσει; Η καλή θέληση που έχει επιδείξει η Λίλιαν να αφήσει τη Μελίτη να τη συνοδεύσει στην πιο πολύτιμη στιγμή της την κάνει ακόμη πιο χαρούμενη. Περιμένει την ημέρα αυτή με λαχτάρα. Ωστόσο η Κάτια έχει ένα κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει του Φώτη. Εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στη Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτή τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω». Ο Φώτης την καθησυχάζει και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Διαβάστε και τις εξελίξεις της εβδομάδας!


Η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη στον γάμο

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα έχει χάσει πλήρως τη Μελίτη και ότι θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα. Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη μέσα στο νυφικό της και ο Μιχάλης με τη σειρά του έχει μεγάλη αγωνία αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά επειδή είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε. Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη που θα γίνει το παρανυφάκι της προκειμένου να πάνε μαζί στην εκκλησία. Ομως το κορίτσι δεν φαίνεται κι αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν αλλά αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Της τηλεφωνεί συνέχεια αλλά το τηλέφωνο είναι κλειστό. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε με το παιδί. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει κλαίγοντας. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Γυναίκα χωρίς όνομα - Ρεπορτάζ φωτιά! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ρεπορτάζ φωτιά για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ερχεται η στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η θεία Δίκη και όλοι αργά ή γρήγορα πληρώνουν για το κακό που έχουν κάνει. Η Κάτια δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ζοφερή πραγματικότητα.

Η Κάτια συνεχίζει να ζει με τις τύψεις της. Δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για όλα όσα έχει κάνει στο ίδιο της το παιδί. Για αυτό, χωρίς να το ξέρει η Μαρίνα, προσπαθεί να τη βοηθήσει με τον τρόπο της σε σχέση με τη Μελίτη. Και ενώ αυτά συμβαίνουν, κάποια στιγμή μάνα και κόρη θα βρεθούν μπροστά στη μία και μοναδική αλήθεια. Η Μαρίνα θα μάθει ποια είναι η βιολογική της μητέρα. Αυτό το μεγάλο μυστικό δεν μπορεί να μείνει για πολύ κρυφό. Το σοκ για εκείνη είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που της συμβαίνει. Από την άλλη, δεν μπορεί να ξεχάσει και όλα όσα έχει περάσει από την Κάτια, όσο και αν τώρα εκείνη προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της. Η Μάρθα θα βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων. Νιώθει τη Μαρίνα κόρη της και την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά της με το χαμένο της παιδί. Δεν διανοείται ότι θα χάσει και αυτή ή ότι μπορεί να θεωρήσει μητέρα κάποια άλλη, ειδικά όταν αυτή είναι η Κάτια. Ο Φώτης θα συγκρουστεί με τη Μάρθα, γιατί γνώριζε τόσο καιρό τα πάντα και δεν μιλούσε, αφήνοντάς τον στο σκοτάδι.

Η Μάρθα παίρνει την εκδίκησή της


Η Μάρθα αρχίζει να βράζει από θυμό. Θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει. Το να είναι υπόλογη, ενώ ουσιαστικά εκείνη είναι στο πλευρό της Μαρίνας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Είναι η μόνη που την αγάπησε με όλη της την καρδιά, τη βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο και της έδωσε την ταυτότητα του ίδιου της του παιδιού. Τώρα, λοιπόν, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την Κάτια να νικήσει και να θριαμβεύσει, και κυρίως να της πάρει τον μόνο άνθρωπο στη ζωή της που είναι η οικογένειά της. Ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει η Κάτια στη Μαρίνα και δε θα την αφήσει να ξεφύγει. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν, κι ας μη μιλάει κανείς, ότι είναι υπεύθυνη και για την κλοπή της Μελίτης από την αγκαλιά της Μαρίνας στη φυλακή και για την απόπειρα δολοφονίας κατά της ίδιας της της κόρης. Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να την καταγγείλει. Ειδικά τώρα που η Κάτια ξέρει ότι η Μαρίνα είναι κόρη της, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να καταγγείλει το αίμα της ούτε για την απόδρασή της από τη φυλακή ούτε για την πλαστοπροσωπία. Η ζήλια και ο φθόνος για αυτή τη γυναίκα, που της είναι τόσο μισητή, θα την οδηγήσουν στο να πραγματοποιήσει την απειλή της. Μετά την καταγγελία, η Κάτια συλλαμβάνεται και ομολογεί. Θεωρεί ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να εξιλεωθεί στα μάτια της κόρης της και να προσπαθήσουν για μια νέα αρχή. Αποδέχεται τη μοίρα της. Μπαίνει στη φυλακή, όπου θα ζήσει μια κόλαση.