Εικόνες: Δείτε την εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Τάσο Δούση στο Open tv! (Βίντεο)

Ένα μαγευτικό ταξίδι στην Καππαδοκία!

Εικόνες: Δείτε την εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Τάσο Δούση στο Open tv! (Βίντεο)

Με τις Εικόνες επέστρεψε στο Open tv ο Τάσος Δούσης. Δείτε την εντυπωσιακή πρεμιέρα από την Καππαδοκία.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ταξίδεψαν στη φαντασμαγορική Καππαδοκία, στην κεντρική Ανατολία της Τουρκίας. Σε έναν προορισμό που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ένα μαγευτικό ταξίδι με πρώτο σταθμό το χωριό Κόραμα, ή Γκιορεμέ στα τουρκικά, ένα παραμυθένιο χωριό με ελληνικές ρίζες.

Η βόλτα από ψηλά για να δει κάποιος την Καππαδοκία είναι μια μοναδική εμπειρία!

Tάσος Δούσης: Η πρώτη συνέντευξη για τις «Εικόνες»! Επιστρέφουν στο Open tv!

Ο Tάσος Δούσης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη για τις «Εικόνες» που επιστρέφουν στο Open tv!

Η εκπομπή «Εικόνες» επιστρέφει μετά από 12 χρόνια με νέα επεισόδια, μέσα από τη συχνότητα του Open και ο Τάσος Δούσης μιλά στο Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολιάζει και άλλες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ίδιος, μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη και το World Party, για την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη, με ατάκες φωτιά που τσακίζουν κόκαλα!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο επίσημο κανάλι του Open tv

Εικόνες: Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε 5 ηπείρους, με τον Τάσο Δούση!

Οι «Εικόνες», μια από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφουν, κάνοντας πρεμιέρα στο OPEN τo Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20.00. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης ταξιδεύει σε πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Εικόνες».

Από την Καππαδοκία της Τουρκίας μέχρι το πολύβουο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας της Αμερικής, από τις εξωτικές Μαλδίβες μέχρι και την απροσπέλαστη Νότια Κορέα, από το Ουζμπεκιστάν και τον πανάρχαιο πολιτισμό μέχρι το Ντουμπάι -τη δύση της Ανατολής-, ο Τάσος Δούσης αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες του κάθε πολιτισμού και της κάθε χώρας. Συναντά ντόπιους, αναζητά την παράδοση, τα αξιοθέατα, τις εμπειρίες που προσφέρει ο κάθε προορισμός και δοκιμάζει τα τοπικά φαγητά.

Ο Τάσος Δούσης στο Open tv

Με μήνυμα «Δεν ταξιδεύουμε για εμάς αλλά ταξιδεύουμε για εσάς», ο Τάσος Δούσης κάνει τους τηλεθεατές συνταξιδιώτες του, «ταξιδεύοντας» το κοινό μέσα από ένα οδοιπορικό στους πιο συναρπαστικούς προορισμούς.

Ο Τάσος Δούσης στο Open tv

Κάθε επεισόδιο, μία καινούργια εμπειρία. Η κάμερα ακολουθεί τον Τάσο Δούση σε ένα ταξίδι περιπέτειας και ανακάλυψης, αποτυπώνοντας πληροφορίες και «Εικόνες» που δίνουν μια νέα διάσταση στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

Ο Τάσος Δούσης στο Open tv

ΕΙΚΟΝΕΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8 Ιουνίου στις 20.00 στο OPEN! Δείτε και το teaser που μόλις κυκλοφόρησε!