Το Τατουάζ: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα

Τι θα δούμε απόψε;

Το Τατουάζ: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα δούμε σήμερα 10/6 στο Τατουάζ. Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 279+280

Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα μέσω τηλεφώνου, αλλά εκείνος το κλείνει πριν τον εντοπίσει. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη βραδιά της ελευθερίας του.

Ο Σέκερης εξακολουθεί να γκρινιάζει στην Αμαλία για την μοναξιά του, αλλά εκείνη δεν πείθεται να γυρίσει πριν ολοκληρώσει το έργο της. Με ένταση κυλούν οι μέρες και στο σπίτι του Θεοχάρη, καθώς η Βέρα δεν μπορεί να χωνέψει πως θα φύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο και θα την αφήσει μόνη της με το παιδί.

Τα γενέθλια της Ειρήνης θα «κάψουν» την Τατιάνα που τρώει με μανία το γλυκό και κινεί τις υποψίες για πιθανή εγκυμοσύνη, ενώ ο Τόνυ εξακολουθεί να την πιέζει να δουν έναν γυναικολόγο. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον γάμο της Μάρθας και του Παύλου κι αρχίζουν την πλάκα, ενώ η Μάρθα ζητά από την Αμαλία να γίνει μάρτυρας στον γάμο. Κι ενώ η Όλγα και ο Στέφανος οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τα νερά..

Η Όλγα, έξαλλη με τη συμπεριφορά της Λήδας, αποφασίζει να αλλάξει στάση και να το παίξει σκληρή απέναντί της, αλλά η τιμωρία δεν κρατά παραπάνω από λίγες ώρες. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο γραφείο, αλλά εξομολογείται στην Άννα πως μάλλον ήρθε η ώρα να το κλείσει και να αφοσιωθεί στην δουλειά με τα μανιτάρια. Ο Σωκράτης μετά από την επιμονή της Μίνας δεσμεύεται να προχωρήσει με τη διαδικασία της ύπνωσης. Η Ειρήνη λέει στον Σέκερη τις υποψίες της για την εγκυμοσύνη της Τατιάνας.

Ο Θεοχάρης χαιρετά την Βέρα και τον Μάριο και φεύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο. Ο Παύλος στήνει ένα γλέντι για να γιορτάσει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου, αλλά η παρουσία του Χάρη και του Πέτρου του χαλάνε το κέφι. Ο Χάρης όμως κάνει μια κίνηση που θα τον εκπλήξει! Η άνεση της Μαργκώ μοιάζει ύποπτη και ο πρέσβης διατάζει να παρακολουθείται. Η επιστροφή του Τόνυ στο Λονδίνο ανησυχεί την Τατιάνα. Η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο λάθος… Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Τατουάζ - Αποκλειστικό φωτιά! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα!

Αποκλειστικό φωτιά για το Τατουάζ στον Alpha tv! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα και οι ισορροπίες αλλάζουν για πάντα.....

Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην Αίγινα αλλά και το Λονδίνο, στα Μετέωρα το κλίμα είναι διαφορετικό και χαρούμενο καθώς η Ολγα και ο Στέφανος βρίσκονται στο στάδιο όπου ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους που είναι σε λίγες μέρες.

Η όλη διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και το ευτυχισμένο ζευγάρι, στην τελική ευθεία για τον γάμο τους, διαλέγουν όνομα για το μωρό που έρχεται.

Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω σ’ αυτό τον νέο ρόλο», προβληματίζεται και στην ιστορία αυτή μπλέκεται η Αννα και οι πρόσφατες κουβέντες που είχαν κάνει περί εγκυμοσύνης και δεσμεύσεων. Η Ολγα είναι σίγουρο ότι βιώνει το άγχος της νύφης πριν την εκκλησία. Αρχίζει να πανικοβάλλεται για το αν θα πρέπει να κάνει αυτό το βήμα-σταθμό στη ζωή της, που θα της φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ολα αυτά τα εξομολογείται στην Αννα και παράλληλα της λέει: «Σκέφτομαι ότι ήταν λάθος. Ισως δεν πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος». Οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Αννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Ολγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε κοντά της, Αλεξ. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που μου λέει και φοβάμαι ότι είναι έτοιμη να κάνει πίσω», λέει ανήσυχη.

Ετσι η Αννα και ο Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Ολγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει: «Δεν ξέρω αλήθεια. Φοβάμαι πολύ και αισθάνομαι εγκλωβισμένη. Αννα, δεν έχω καμία χαρά, νιώθω να πνίγομαι με όλα αυτά», της εξομολογείται. Η Αννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που φτάνουν στα Μετέωρα με τον Αλέξανδρο, κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Ολγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Αννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Τατουάζ - Αποκλειστικό βόμβα! Η Τατιάνα ανακαλύπτει το σχέδιο του Σέκερη!

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

Μόλις η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γίνεται απόμακρη και σχεδόν εχθρική, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ, αλλά δεν της λέει κάτι. Ωστόσο τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η Τατιάνα το φτάνει στα άκρα και ανακοινώνει στον Τόνυ ότι χωρίζουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Ο Τόνυ που δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, στην κυριολεξία τρελαίνεται από τη συμπεριφορά της Τατιάνας και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα. Φυσικά η Μαργκώ μόλις το ακούει γίνεται έξαλλη και του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο.

Ο Τόνυ όμως δεν ακούει τίποτα και η Μαργκώ ανησυχεί με τη μεταστροφή του, αφού όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο γλυκός και φιλικός απέναντί της. Πιστεύει ότι είναι πραγματικά άρρωστος.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητά άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο: «Τόνυ, δεν υπάρχει μωρό, απέβαλα», του λέει. Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι έχασε το μωρό και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.