Το Σόι σου: Οι καταιγιστικές εξελίξεις για σήμερα (10/6)! Απρόσμενος καβγάς στους Χαμπέους!

Τι θα δούμε σήμερα;

Το Σόι σου: Οι καταιγιστικές εξελίξεις για σήμερα (10/6)! Απρόσμενος καβγάς στους Χαμπέους!

Καταιγιστικές οι εξελίξει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ALPHATV Το σόι σου, καθώς θα υπάρξει ένας απρόσμενος καβγάς στους Χαμπέους!

Αναλυτικά...

Οι Χαμπέοι έχουν καλέσει τους Τριαντάφυλλους για φαγητό και για άλλη μια φορά τα σχέδια όλων για ένα ήσυχο Κυριακάτικο μεσημέρι ανατρέπονται από έναν απρόσμενο καβγά. Αυτή την φορά, όμως, ο καβγάς γίνεται ανάμεσα στους ίδιους τους Χαμπέους, με αφορμή ένα εξάνθημα που έχει βγάλει ο Βαγγελάκης.

Η Αλίνα εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα ότι οι τσακωμοί, όσον αφορά στην ανατροφή του παιδιού, όλο και πληθαίνουν όσο αυτό μεγαλώνει κι ότι αν έβρισκαν σπίτι στα μέτρα τους θα μετακόμιζαν άμεσα. Η Αλεξάνδρα προτείνει στο ζευγάρι να ρίξει μια ματιά στο σπίτι που νοικιάζει η φίλη της η Λιλή στην Κηφισιά.

Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα με το που ακούν «Βόρεια Προάστια» αντιδρούν έντονα, λέγοντας ότι είναι παράλογο τα παιδιά να μετακομίσουν τόσο μακριά. Ο Διονύσης και η Αλίνα, όμως, έχουν άλλη άποψη και ενθουσιάζονται με την υπέροχη μεζονέτα της Λιλής.

Το μόνο πρόβλημα είναι το αρκετά υψηλό ενοίκιο. Η Χαρούλα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να μην χάσει τον Διονύση και την Αλίνα από κοντά της και η Αλεξάνδρα για να τους πείσει ότι το σπίτι στην Κηφισιά είναι ιδανικό. Τα συμπεθέρια αρχίζουν μία άτυπη διαμάχη στην οποία για άλλη μια φορά δεν υπάρχουν νικητές…

Το σόι σου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τέλος της σειράς! «Που θα φτιάξεις τον τάφο σου;»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το τέλος της αγαπημένης σειρά του Alpha, το Σόι σου, έγινε από πρωταγωνιστή της σειράς.

Βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλα.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς και αποκάλυψε το παράπονο που έχει.

«Περάσαμε δυσκολίες, αλλά έφτασαν 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει αγάπη, σημαίνει να συμβιβάζεσαι. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εδώ με τον άνθρωπό σου τσακώνεσαι, έτσι; Εμείς ευτυχώς πέντε χρόνια στο Σόι, δεν πλακωθήκαμε ποτέ με κανέναν. Μας σταματήσανε, ας το πούμε έτσι. Anyway εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες του σταθμού και τα παιδιά. Μην αναφέρω τα ονόματά τους. Έχω πει χίλιες φορές τα ονόματά τους. Πέρασαν πέντε σκηνοθέτες από αυτή τη δουλειά, σεναριογράφοι άπειροι, guess stars πολλοί. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

undefined

Δεν θα μείνω στην ιστορία γιατί σταμάτησε, δεν αφορά εμένα. Ο σταθμός για κάποιο λόγο το σταμάτησε. Σταμάτησε όντως πάνω στο peak. Δηλαδή αυτή τη στιγμή τώρα «Το Σόι σου» είναι στις πρώτες δουλειές. Έτσι κάνει νούμερα, μαζί με τη «Μουρμούρα» που δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα σήμερα στην τηλεόραση. Anyway, εμάς μας έμεινε μια πίκρα, όπως ένα στίχο που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και λέει: «Σαν δάκρυ από λεμόνι». Γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι. Επίσης μία φίλη μου ποιήτρια έχει γράψει ένα στίχο που λέει: «Έτσι και αλλιώς όλα τελειώνουν, έχει μια θλίψη που σε λιώνει». Δεν υπάρχει ούτε μομφή, ούτε κακία, τίποτα. Τέλειωσε αυτό το πράγμα, πάμε παρακάτω. Αλλά έμεινε αυτή η πικρίλα γιατί ήταν τόσο αγαπημένοι, τόσο σμιλευμένοι οι χαρακτήρες. Εμείς ονειρευόμασταν ότι θα μπορούσε να πάει πολλά χρόνια και μάλιστα λέμε χαριτολογώντας με τη Μίρκα που θα φτιάξεις τον τάφο σου; Λίγο πιο πάνω», είπε.