Έλλη Στάη: Παίρνει «διαζύγιο» από το Open! Ποια θα την αντικαταστήσει;

To όνομα που σας είχαμε γράψει πρώτοι από όλους!

Έλλη Στάη: Παίρνει «διαζύγιο» από το Open! Ποια θα την αντικαταστήσει;

Η Έλλη Στάη παίρνει «διαζύγιο» από το Open και έχουν ήδη σκάσει οι πρώτες πληροφορίες για το ποια θα την αντικαταστήσει!

Πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει ότι η Νίκη Λυμπεράκη φεύγει από τον ΣΚΑΙ προς αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης!


Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο σταθμός του Φαλήρου έχει δυσαρεστηθεί μετά την πληροφορία πως η δημοσιογράφος συναντήθηκε με στελέχη του ΟΡΕΝ, γι' αυτό, με... συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, «έκοψαν» εν μέσω προεκλογικής περιόδου την εκπομπή της «Ρουά ματ»' από το πρόγραμμα του σταθμού.

Οι πληροφορίες του Τηλεθεατή θέλουν τη δημοσιογράφο να «παντρεύεται» με το ΟΡΕΝ μετά τον χωρισμό από τον ΣΚΑΪ, κάτι που γίνεται με αρκετή καθυστέρηση, καθώς, πριν ξεκινήσει ο τηλεοπτικός σταθμός, της είχε προταθεί από στελέχη του να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τόσο όμως το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ όσο και η διαβεβαίωση από τον σταθμό του Φαλήρου πως θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και πολιτική εκπομπή στον καινούριο ειδησεογραφικό σταθμό, τον ΣΚΑΙ24, που είχαν σκοπό να δημιουργήσουν, είχαν ως αποτέλεσμα να «παγώσει» η συνεργασία με το ΟΡΕΝ. Έτσι, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καινούριου σταθμού της Παιανίας βρέθηκε με... πιέσεις η Έλλη Στάη, η οποία αρχικά συζητούσε μόνο για την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής. Στον νεοσύστατο όμως σταθμό της Παιανίας είχαν ανάγκη ένα πρόσωπο γνωστό και έμπειρο για τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τομέα τους και έτσι η Στάη... πιέστηκε και δέχτηκε να αναλάβει διπλό ρόλο.

H Nίκη Λυμπεράκη

Ο δρόμος όμως πλέον είναι... open για να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, οπότε θεωρείται λογικό πως την επόμενη σεζόν η Έλλη Στάη θα παραδώσει τη σκυτάλη στη Νίκη Λυμπεράκη, για να αναλάβει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την ίδια να κρατά μόνο την πολιτική εκπομπή της, όπως ήθελε από την αρχή της συνεργασίας της με τον σταθμό της Παιανίας.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, oι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον μήνα, αλλά καλά πληροφορημένες «πηγές» υποστηρίζουν πως στην αρχή της επόμενης σεζόν η Στάη θα έχει αποχωρήσει από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ και θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές μόνο μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή της, ενώ η Λυμπεράκη θα αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Έλλη Στάη: Το "δράμα" που πέρασε! Αποκάλυψη! Έφυγε από τα χέρια της ο...

Η παρουσιάστρια Έλλη Στάη πέρασε ένα... δράμα! Αποκάλυψη τώρα! Ποιος της έφυγε μέσα από τα χέρια; Τι ακριβώς συνέβη;

Υπάρχει ανάρτηση που αποκαλύπτει τα πάντα!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε προαναγγείλει χθες βράδυ μέσω Twitter ότι θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή Open mind, με την Ελλη Στάη.

Ωστόσο, μία ώρα αργότερα tweet-αρε: «Τελικά, δεν βγήκα διότι ήθελαν να βγω μετά τις 12:30. Η Ελληνική Λύση δεν έχει ανάγκη να… περιμένει».

Για την ιστορία, στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι ήταν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Ανδρουλάκης.

Έλλη Στάη: Το