Έλα στη θέση μου: Τρέχουν οι εξελίξεις σήμερα 12/6! Το σχέδιο του Αντρέα εναντίον της Φαίης!

Τι θα δούμε σήμερα;

Έλα στη θέση μου: Τρέχουν οι εξελίξεις σήμερα 12/6! Το σχέδιο του Αντρέα εναντίον της Φαίης!

Τρέχουν οι εξελίξεις σήμερα (12/6) στη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου»! Το σχέδιο του Αντρέα εναντίον της Φαίης!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Τετάρτη 12 Ιουνίου – Επεισόδιο 175

Ο Βλάσης μετά από το φιάσκο με την Φαίη, πείθει τον Θοδωρή να πλαστογραφήσει την υπογραφή της στα χαρτιά της επιμέλειας. Η Ρενάτα λαμβάνει μια πρόταση από τον Γιαν για να δουλέψει μαζί του στη Γερμανία και το σκέφτεται σοβαρά.

Ο Ζούβας βρίσκει τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι και να στρέψει την Σύλβια ενάντια στον Τζανέτο. Ο Αντρέας καταστρώνει σχέδιο εναντίον της Φαίης με τη βοήθεια της Αιμιλίας.

Πως θ’ αντιδράσει η Ρενάτα όταν θα δει στον κατώφλι της τον Αχιλλέα να την παρακαλά να μη φύγει;

Η Φαίη θα τσιμπήσει στο σχέδιο του Αντρέα; Τι θα κάνει η Μίκα όταν καταλάβει την «πλεκτάνη» του Βλάση; Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Έλα στη θέση μου: Δύο γάμοι, δύο χωρισμοί και μια απάτη!

Δυο γάμοι, δυο χωρισμοί και μια απάτη στο Έλα στη θέση μου στον Alpha tv! Έχουμε τα πέντε νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η Ρενάτα αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Μίκα, που έχει άλλα σχέδια. Την ίδια ώρα ο Ζούβας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Τζανέτο, ενώ η Φαίη έχει βάλει πλώρη για την προεδρία της Sofo.

Η Μίκα φροντίζει τον χτυπημένο Μίμη, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά, την ώρα που ο Θοδωρής και ο Βλάσης ψάχνουν να βρουν τι του έχει συμβεί. Ο Αχιλλέας, πάλι, πιάνεται στα χέρια με τον Λεωνίδα εξαιτίας της Ρενάτας, που πακετάρει ήδη τα πράγματά της, ενώ ο Ζούβας επιστρέφει στα παλιά του λημέρια με τη Βάνα να προσπαθεί να ταρακουνήσει τη Σύλβια πριν τον χάσει. Ο Αντρέας και η Αιμιλία θέλουν να ρίξουν τη Φαίη στην παγίδα τους, αλλά εκείνη είναι καλά προετοιμασμένη. Ο Βλάσης με τη σειρά του έχει καταλάβει ότι η Μίκα του κρύβει την επίσκεψη του Μίμη, ενώ η Ρενάτα μαθαίνει πως ο Αχιλλέας έχει κανονίσει τον γάμο τους τη μέρα της αναχώρησής της.

Η Φαίη πιέζει τον Αντρέα να την παντρευτεί

Ο Βλάσης πηγαίνει να βρει τον Μίμη έτοιμος για όλα, αλλά μια ξαφνική συνειδητοποίηση αλλάζει τα σχέδιά του. Η Ρενάτα βλέπει ένα παράξενο όνειρο και η Ισμήνη υποψιάζεται ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για τη φυγή της στη Γερμανία. Την ίδια ώρα η Φαίη πιέζει τον Αντρέα να την παντρευτεί για να προχωρήσει με το σχέδιό της. Ο Ζούβας, πάλι, τσιγκλάει τη Σύλβια με τη βραδινή του έξοδο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν μάθει ότι ο Τζανέτος έκανε παρέα στη γυναίκα του όλο το βράδυ. Εν τω μεταξύ, η Μίκα κρύβει από τον Βλάση μια απόφαση που πήρε και θα αλλάξει τα πάντα, ενώ ο Αχιλλέας αποφασίζει να φύγει πρώτος, πριν την Ρενάτα.

Μια αδέσποτη σφαίρα στον κήπο της έπαυλης

Ο Αχιλλέας έχει αναστατωθεί με την πιθανότητα η Ρενάτα να μην φύγει στη Γερμανία, την ώρα που ο Ζούβας αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Τζανέτο κάνοντας μια ψηφοφορία. Η Μίκα κάνει κινήσεις που προβληματίζουν τον Βλάση και τον Λεωνίδα, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να την πείσει να χωρίσει. Και ενώ αυτά συμβαίνουν μια σφαίρα βρίσκεται από το πουθενά στον κήπο της έπαυλης. Εν τω μεταξύ ο Αχιλλέας καταφέρνει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα που του στέλνει η Ρενάτα και ο Αντρέας καταλαβαίνει σε ποιον έδωσε η Φαίη τα λεφτά από τη συμφωνία με τους Αραβες.

Η Ρενάτα δέχεται την πρόταση γάμου του Αχιλλέα

Η Σύλβια είναι ανάστατη από το συμβάν με τη σφαίρα, την ώρα που ο Αχιλλέας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η Ρενάτα δέχεται επιτέλους να τον παντρευτεί. Ο Δαμιανός μαθαίνει κάποια σχέδια της Φαίης για τη Sofo αλλά δεν τα αποκαλύπτει σε κανέναν, ενώ η Αιμιλία δέχεται να βοηθήσει τον Αντρέα να προχωρήσει τον γάμο του μαζί της. Η Μίκα κρύβει τις αληθινές προθέσεις της για το οινολογικό πάρκο από τον Βλάση και τον Μίμη, ο οποίος πιστεύει ότι επιτέλους η Μίκα είναι έτοιμη να πέσει στην αγκαλιά του, ενώ ο Ζούβας ανακαλύπτει το σχέδιο του Τζανέτου.