Το Τατουάζ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σήμερα 12/6! Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ!

Τι θα δούμε απόψε;

Το Τατουάζ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σήμερα 12/6! Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό (12/6) επεισόδιο του Τατουάζ στον AlphaTV, με τον Ορφέα να στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 283+284

Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η Ελένη κρύβει έναν «άσσο» στο μανίκι!

Ο Πρέσβης πιέζει τον Τόνυ πολύ έντονα και καταφέρνει να του πάρει μια απάντηση για το θέμα των πλοίων. Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνυ, δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδερφή της κι αυτό την πονάει πολύ.

Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει! Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκώ και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο! Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα!

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα.

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της. Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Το Τατουάζ: Διέρρευσε φωτογραφία από το τέλος της σειράς!

Διέρρευσε φωτογραφία από το τέλος της σειράς του Alpha, Το Τατουάζ.

Το τελευταίο γύρισμα ολοκληρώθηκε και οι πρωταγωνιστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες θέλησαν να μας αποχαιρετήσουν.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες αντίο μας είπε και ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η ηθοποιός της σειράς, Ελίνα Ακριτίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τελευταίο τους γύρισμα και έραψε με συγκινητικά λόγια στην λεζάντα της:

«Κι όμως εδώ τελείωσε το ταξίδι!!! Τατουάζ, ΤΕΛΟΣ! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που απέκτησα σε αυτή τη δουλειά. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!! Γυρίζω με «γεμάτη» βαλίτσα. ΑΝΤΙΟ Κύπρο. ΑΝΤΙΟ αγαπημένοι μου!».

undefined

Το Τατουάζ: Είπαν το "αντίο" η Δανάη Παππά και η Μυρτώ Αλικάκη!

Είπαν το "αντίο" στο Τατουάζ, η Δανάη Παππά και η Μυρτώ Αλικάκη, αφού η σειρά έφτασε στο τέλος της!

Οι δυο ηθοποιοί, ταξίδεψαν στην Κύπρο, όπου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα.

Τόσο, η Δανάη Παππά όσο και η Μυρτώ Αλικάκη, ανακοίνωσαν το τελευταίο γύρισμα της πιο επιτυχημένης σειράς του Alpha με φωτογραφίες στο Instagram.

Εμφανώς συγκινημένες οι δυο πρωταγωνίστριες, αποχαιρέτησαν τους ρόλους τους, αφού η σειρά ολοκληρώθηκε και ο Ανδρεάς Γεωργίου πρόκειται να έρθει με μια ακόμη δυνατή σειρά.

Είπαν το

Είπαν το

Είπαν το