The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι θα δούμε απόψε;

The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Όλα όσα θα δούμε στοThe 2night show του ΑΝΤ1.

Εκλεκτοί καλεσμένοι!

Απόψε, η Λάουρα Νάργες έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλάει για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο ενώ, αποκαλύπτει ότι έχει παρεξηγηθεί σαν χαρακτήρας. Τέλος, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανασφάλειες της και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο.

Νάργες

Καλεσμένη του Γρηγόρη είναι επίσης η Νέμεσις Μαρνέζου. Η κόρη του Λεκτικού Επεξεργαστή μιλάει για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της αποκαλύπτοντας την αιτία θανάτου του ενώ συνομιλεί με τον Γρηγόρη για τη μουσική και την πίστη της στον Θεό.

Νέμεσις

Τέλος, η Τζένη Λάττου, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη που κάνει καριέρα και σαν χορεύτρια, μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τις στερήσεις, τη θλίψη, αλλά και την απόφαση να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Επίσης, αποκαλύπτει τη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξηγεί γιατί αυτή δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

τζένη

Σοκαρισμένος ο Αρναούτογλου! Η αποκάλυψη πασίγνωστου τραγουδιστή για τον Παντελίδη!

Σόκαρε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, με την αποκάλυψε που έκανε από καρδιάς για τον Παντελή Παντελίδη!

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε» παραδέχτηκε ο Tus και εξήγησε ότι εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθε καθόλου καλά....

Τότε αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να σταματήσει το όλο θέμα.

Ο Tus τόνισε πως μπορεί να μην του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο Παντελής Παντελίδης όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ό,τι θα συνέβαινε στον άτυχο λαϊκό τραγουδιστή..... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χατζίδου-Παύλου: Αυτό είναι το όνομα της κόρης τους! Η αποκάλυψη στον Αρναούτογλου... (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν την αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το όνομα της κόρης τους!

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι, και η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, όμως, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους. Η μικρή θα λέγεται Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή. Δείτε το σχετικό βίντεο: