Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» αποκαλύπτει για την σειρά: «Το τέλος θα έχει...»

Θα μπει φυλακή ο Ορφέας;

Πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» αποκαλύπτει για την σειρά: «Το τέλος θα έχει...»

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Τατουάζ» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στον Alpha Tv αποκαλύπτει, σε συνέντεθξη που παραχώρησε, για την σειρά: «Το τέλος θα έχει...»

Τι θα συμβεί τελικά;

Η ηθοποιός Έλενα Λιασίδου που υποδύεται στην σειρά την Αφροδίτη Μελά μίλησε για όλα!

Πώς νιώθεις, αλήθεια, γυρίζοντας τα τελευταία επεισόδια στη σειρά;

«Η αλήθεια είναι πως κάθε τέλος είναι σαν ένας μικρός θάνατος, καθώς αποχαιρετάς έναν χαρακτήρα που έζησες μαζί του δυο χρόνια. Εγώ είχα την τύχη να ζήσω δυο χρόνια με την Αφροδίτη και τώρα τελευταία νιώθω σαν να την αποχαιρετώ για πάντα. Δεν σου κρύβω πως συγκινούμαι συνέχεια».

Θυμάσαι τη στιγμή που κράτησες στα χέρια σου τα σενάρια με τα πρώτα σου λόγια;

«Θυμάμαι... Και η αλήθεια είναι πως από την αρχή πίστευα πως θα πάει πολύ καλά. Και όντως, επιβεβαιώθηκα. Το άγχος τότε αφορούσε το πώς θα δημιουργούσα τον χαρακτήρα της Αφροδίτης».

Τι μαθήματα πήρες από τη συγκεκριμένη σειρά;

«Δεν ήταν το πρώτο καθημερινό που έκανα, αλλά ήταν το πρώτο καθημερινό που είχε συνεργασία με όλα τα πόστα. Και η αλήθεια είναι πως τώρα έχω μια πιο σφαιρική άποψη του πώς βγαίνει ένα καθημερινό σίριαλ. Τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του».

Έμαθες παραπάνω πράγματα εσύ, αλλά και το κοινό μέσα από το «Τατουάζ» έμαθε εσένα. Δεν είναι έτσι;

«Έτσι είναι! Και δεν το περίμενα. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να γνωρίζεις πως ο κόσμος ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα σου».

Θεωρείς πως σου έδωσε αυτή η σειρά το εισιτήριο για τον κόσμο της υποκριτικής;

«Σίγουρα, και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Κούλλη Νικολάου, τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Δεν είναι εύκολο πράγμα να εμπιστευτείς το “παιδί σου” σε κάποιον».

Μάλλον, λοιπόν, θα επιδιώξεις να δουλέψεις ξανά με την... τριάδα της επιτυχίας.

«Εννοείται. Ηταν η τρίτη φορά που συνεργάστηκα μαζί τους και πλέον τους έχω στην καρδιά μου. Είναι οικογένεια πλέον».

Ετοιμάζουν ήδη δυο σειρές. Το «8 λέξεις» και το «Αστέρια στην άμμο». Σου έχουν κάνει κάποια πρόταση;

«Πρώτα από όλα, θα πάνε πολύ καλά και αυτές οι σειρές, γιατί οι δημιουργοί τους συνεχώς εξελίσσονται. Μαθαίνουν και αυτοί. Ωστόσο, δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση. Εχω μάθει πώς δουλεύουν και ξέρουν και εκείνοι εμένα, άρα, θα ήταν εύκολο».

Η ηρωίδα σου θα σου λείψει;

«Πάρα πολύ. Την αγάπησα και ταυτίστηκα με την Αφροδίτη. Περισσότερες ώρες την ημέρα ήμουν η Αφροδίτη παρά η Ελενα τα τελευταία δυο χρόνια».

Ποιο θα έπρεπε να είναι το τέλος του «Τατουάζ»;

«Το τέλος θα πρέπει να έχει δικαίωση με σωστό τρόπο. Παραδείγματος χάρη, να πιαστεί ο να πιαστεί ο Ορφέας και να μπει στη φυλακή».

Αρθρογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το Τατουάζ: Σοκάρουν οι σημερινές εξελίξεις (13/6)! Ο νέος φόνος του Ορφέα συγκλονίζει!

Σοκάρουν οι σημερινές (13/6) εξελίξεις στη σειρά του AlphaTV, Το Τατουάζ! Ο νέος φόνος του Ορφέα συγκλονίζει!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 285+286

Η αντίδραση της Μάρθας παγώνει τον Παύλο που ανησυχεί μήπως ο γάμος τους ακυρωθεί, αλλά η ψύχραιμη μεσολάβηση του Αλέξανδρου οδηγεί το ζευγάρι στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου και ξαναπαντρεύονται. Η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Ειρήνη έχει πέσει σε προικοθήρα και προσπαθούν να της ανοίξουν τα μάτια. Ο Σέκερης καταλαβαίνει πως ο Τόνυ και η Τατιάνα ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό και παίρνει τα μέτρα του.

Ο Λευτέρης προσπαθεί να γλιτώσει από τον Ορφέα… Ο Μάριος λέει στη Βέρα πως άλλαξε γνώμη και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Αμαλία ξεκαθαρίζει στον Σέκερη πως μαζί της δεν θα έχει μια συμβατική σχέση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Η Μαργκώ εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο dark web. Ένας ακόμα φόνος του Ορφέα συγκλονίζει την Τατιάνα.

Ο νέος φόνος του Ορφέα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της αστυνομίας. Στο σπίτι της Χριστίνας, η Αθηνά βρίσκει ένα σημειωματάριο κι εκεί ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιός του Ορφέα. Στο μεταξύ, ο Ορφέας παίρνει τηλέφωνο την Τατιάνα και υπερηφανεύεται για τα κατορθώματά του.

Το καλό κλίμα ανάμεσα στη Μαργκώ και τον Τόνυ εξακολουθεί να υπάρχει και η Μαργκώ παρότι χαίρεται γι΄ αυτή τη εξέλιξη, δεν μπορεί να υποψιαστεί πού οφείλεται αυτή η αλλαγή του γιού της. Στο μεταξύ, η Αμαλία είναι ενθουσιασμένη από τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άλλα σχέδια που έχει, ενώ η σχέση της με τον Σέκερη είναι το τελευταίο που την απασχολεί. Η Τατιάνα βρίσκει στο γραφείο του Σέκερη ένα στικάκι κι όταν το βάζει στον υπολογιστή της, καταλαβαίνει ότι αυτή και ο Τόνυ παρακολουθούνται από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ TV24