Σάρωσε ο ΣΚΑΙ! Το δίδυμο παρουσιαστών - λίρα 100 έφερε πρωτιά!

Χαμόγελα στο κανάλι!

Σάρωσε ο ΣΚΑΙ! Το δίδυμο παρουσιαστών - λίρα 100 έφερε πρωτιά!

Σάρωσε ο ΣΚΑΙ στα νούμερα τηλεθέασης, αφού ένα δίδυμο παρουσιαστών - λίρα 100 έφερε πρωτιά στο κανάλι!

Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα στοιχεία του Ιουνίου καταγράφεται αύξηση ποσοστών και πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Σάρωσε ο ΣΚΑΙ! Ο παρουσιαστής - λίρα 100 έφερε πρωτιά!

Το τετράωρο ενημερωτικό πρόγραμμα σημειώνει ποσοστό στο γ.σ. 29,2%, με διαφορά 9 μονάδες από το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, και στο κοινό 18-54 το «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ περνάει μπροστά με 19,9%!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Επιστροφή βόμβα στο κανάλι!

Επιστροφή βόμβα θα υπάρξει στο κανάλι του ΣΚΑΙ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζονται να επαναφέρουν στους δέκτες μας ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο ειδικά στο γυναικείο κοινό και μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα όσα ήδη ξέρω!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί μια φρενίτιδα για το ποιος θα αναλάβει τη παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού που είναι σχεδόν έτοιμο, "Guess My age".

Ένα από τα ονόματα που συζητιέται, λοιπόν, είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, το πρόσωπο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks και που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Επιστροφή βόμβα στο κανάλι!

Βέβαια, τα πάντα είναι ακόμα μετέωρα και απλά πέρασε από το δοκιμαστικό αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Για να δούμε...

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Ο ΣΚΑΪ μόλις έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση, με το κανάλι του Φαλήρου να προχωράει στη μεγάλη κίνηση!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό!

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα συνεχίσει στο κανάλι για ακόμη 2 χρόνια!

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωση-βόμβα από το κανάλι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.

Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.