Elif: Εξέλιξη φωτιά σήμερα 18/6! Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να δει τη Ζεϊνέπ!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Εξέλιξη φωτιά σήμερα 18/6! Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να δει τη Ζεϊνέπ!

Εξέλιξη φωτιά σήμερα 18/6 στην αγαπημένη Elif στο star! Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να δει τη Ζεϊνέπ και όλα ανατρέπονται!

Τρίτη 18/6
Επεισόδιο 354
Ο Μουράτ πηγαίνει στο κτήμα για να δει τη Ζεϊνέπ. Στη συνέχεια επιστρέφει σπίτι μαζί με τη Μελέκ. Ο Μουράτ τη ρωτάει τι της συνέβη και η Μελέκ του λέει την ιστορία με την Γκιουλτσάν και τον θείο της. Η Τουλάι και η Αλιγιέ παίρνουν όλα τα μωρουδιάκα από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Ο Κεμάλ λέει στην Ασουμάν πως ή θα παντρευτεί τον Σεντάτ ή θα τη σκοτώσει. Το ίδιο απόγευμα, ο Σεντάτ τους επισκέπτεται και φέρνει στην Ασουμάν το νυφικό της. Η τελετή του γάμου έχει προγραμματιστεί για την επόμενη μέρα. Η Ασουμάν είναι πολύ λυπημένη επειδή δεν μπορεί να το σκάσει από το γάμο. Η Εμπρού τη βοηθάει να ετοιμαστεί. Ο Σεντάτ ξετρελαίνεται όταν βλέπει την Ασουμάν με το νυφικό της. Αφήνουν στο σπίτι την Ελίφ και την Ιντζί και πηγαίνουν να κάνουν την τελετή. Η Ελίφ και η Ιντζί στεναχωριούνται για την Ασουμάν. Η Γκόντζα προσπαθεί να πάρει λεφτά από το χρηματοκιβώτιο του Νετζντέτ αλλά εκείνος την πιάνει. Η Γκόντζα του λέει πως θέλει να το μιλήσει και πως στο όνειρο της είδε πως θα αποκτήσουν γιο και πως αποφάσισε να κρατήσει το μωρό. Ο Νετζντέτ την πιστεύει και είναι πολύ ευτυχισμένος. Της φέρεται πολύ καλά. Η Γκόντζα συμπεριφέρεται σαν να τα έχει ξεχάσει όλα όσα έγιναν. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν διαπιστώνει πως ο Νετζντέτ και η Γκόντζα συμφιλιώθηκαν. Όταν μένει μόνη της με τον Νετζντέτ τον προειδοποιεί να είναι προσεχτικός με την Γκόντζα αλλά ο Νετζντέτ θυμώνει και τη βάζει στη θέση της.

Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στην Ασουμάν αλλά δεν την βρίσκει και τηλεφωνεί στον Κεμάλ και μαθαίνει πως η Ασουμάν πρόκειται να παντρευτεί. Μαζί με δύο άντρες του πηγαίνει στην αίθουσα τελετών γάμου και δηλώνει πως έχει αντίρρηση να γίνει αυτός ο γάμος. Η Γκόντζα αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την απουσία του Νετζντέτ και να το σκάσει. Καλεί ξανά τον Σερντάρ και προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Αυτή τη φορά τα καταφέρνει. Ο συνδυασμός για το χρηματοκιβώτιο είναι η ημερομηνία γέννησής της και η Γκόντζα παίρνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια θέτει σε εφαρμογή το συναγερμό φωτιάς για να αποπροσανατολίσει τους άντρες του Νετζντέτ, συναντάει τον Σερντάρ και το σκάει. Η Μελέκ δέχεται μια κλήση από την αστυνομία καθώς της ζητούν να δώσει μια κατάθεση για τον Σουκρού. Ο Σελίμ προσφέρει μόνιμη δουλειά στην Τουλάι ως οικονόμος στο κτήμα… Διαβάστε και τις εξελίξεις εβδομάδας!

Τι είδαμε χτες

Elif (17/6): Εξέλιξη σοκ! Σε κακή κατάσταση η Ασουμάν! Την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο ο...

Σε κακή κατάσταση η Ασουμάν! Την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο ο... - Εξελίξεις σοκ στο σημερινό επεισόδιο της Elif (17/6)!

Μάθετε τι θα συμβεί στην αγαπημένη σειρά του STAR στο επεισόδιο 353!

Δευτέρα 17/6
Επεισόδιο 353
Η Μελέκ κατευθύνεται με την Γκιουλτσάν στο σπίτι της αλλά συναντούν στον δρόμο τον θείο της μικρής, τον Σουκρού. Είναι έξαλλος και τραβάει την Γκιουλτσάν. Όταν η Μελέκ προσπαθεί να τον σταματήσει, την χτυπάει. Δύο άντρες από τη γειτονιά επεμβαίνουν, σώζουν τη Γκιουλτσάν και τη Μελέκ και τηλεφωνούν στην αστυνομία. Η αστυνομία τους μεταφέρει όλους στο τμήμα. Εκεί, ο Σουκρού κρατείται και η Γκιουλτσάν μεταφέρεται σε ίδρυμα. Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είναι εξαντλημένη και πολύ στενοχωρημένη. Ο Σελίμ είναι και εκείνος συντετριμμένος. Όλοι στο κτήμα νιώθουν άσχημα για το νεαρό ζευγάρι. Ο Κενάν ενημερώνει τη Μελέκ πως η Ζεϊνέπ έχασε το μωρό. Εκείνη πηγαίνει αμέσως στο κτήμα. Ο Κενάν και η Μελέκ προσπαθούν να εμψυχώσουν το νεαρό ζευγάρι. Όλοι ρωτάνε τη Μελέκ τι έπαθε το πρόσωπο της αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Ελίφ
φροντίζει την άρρωστη Ίντζι και η Εμπρού τις επισκέπτεται. Η Ασουμάν παίρνει άδεια για να πάει να πάρει το τηλέφωνό της. Η Τουλάι δεν βρίσκει σωστό το γεγονός ότι η Ασουμάν λείπει συνέχεια. Όταν η Ασουμάν πάει σπίτι της συναντάει την Εμπρού.

Εκείνη της λέει πως ο Κεμάλ την ψάχνει παντού και για αυτό πρέπει να είναι προσεχτική. Η Ελίφ και η Ιντζί χαίρονται όταν βλέπουν την Ασουμάν αλλά δεν ξέρουν που είναι το τηλέφωνο της. Καθώς το ψάχνουν, έρχεται ο Κεμάλ όποιος γίνεται έξαλλος μόλις βλέπει μπροστά του την Ασουμάν και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Σχεδιάζει να την παντρέψει με τον Σεντάτ με το ζόρι. Η Ασουμάν είναι σε κακή κατάσταση. Ο Κεμάλ πηγαίνει στον Σεντάτ και του λέει πως η Ασουμάν μετάνιωσε για ό,τι έγινε και θέλει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό. Η Ασουμάν ζητάει από την Ελίφ και την Ίντζι να πάνε να ζητήσουν βοήθεια από την Εμπρού αλλά δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι γιατί ο Κεμάλ τις έχει κλειδώσει. Όταν επιστρέφει η Τουγτσέ και δεν βρίσκει στο σπίτι την Ασουμάν, θυμώνει. Πιστεύει πως την απέλυσε η Αρζού.

Τηλεφωνεί στην Αρζού και εκείνη της λέει να μην ανησυχεί και καταφέρνει να την ηρεμήσει. Η Αρζού μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ απέβαλλε και χαίρεται καθώς θα υπάρχει ένας λιγότερος κληρονόμος της περιουσίας των Εμίρογλου. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Σερντάρ ξανά και ζητάει τη βοήθειά του.Ο Σερντάρ μπαίνει κρυφά στο κτήμα και μαθαίνει όλα όσα έχουν συμβεί από την Γκόντζα. Η Γκόντζα του ζητάει να τη βοηθήσει να το σκάσει…

TAGS