Εκτός Open το πρόσωπο κλειδί του σταθμού! Η επίσημη ανακοίνωση!

Έσκασε τώρα!

Εκτός Open το πρόσωπο κλειδί του σταθμού! Η επίσημη ανακοίνωση!

Εκτός Open βρίσκεται πλέον το πρόσωπο κλειδί του σταθμού και μόλις έσκασε η επίσημη ανακοίνωση!

Μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από το OPEN, μια γυναίκα είναι εκτός καναλιού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν σχετικά με την αποχώρησή της!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, και επίσημα, βρίσκεται από σήμερα εκτός. Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο.

Εκτός Open το πρόσωπο κλειδί του σταθμού! Η επίσημη ανακοίνωση!

Άλκηστις Μαραγκουδάκη – Η ανακοίνωση του OPEN


Το OPEN ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη διευθύντρια προγράμματος κα Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Το ΟPEN ευχαριστεί την κα Μαραγκουδάκη για όσα προσέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Τζώνη Καλημέρης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά το τέλος του από το OPEN! Μόνο εδώ!

Μόνο εδώ! Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος του από το OPEN! Ποια τα επόμενα σχέδια του;

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως η θέση του Διευθύνων Σύμβουλου του καναλιού μένει κενή αφού ο Τζένη Καλημέρης για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, εγώ εδώ στο Vanda's που δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω έμαθα όλη την αλήθεια και τις κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει τώρα που δεν έχει... τηλεοπτική στέγη!

Σφαγή Σαββίδη με Καλημέρη λίγο πριν ανοίξει το "Open"! (Απίστευτο παρασκήνιο)

Σας έχουμε ένα φοβερό αποκλειστικό που πραγματικά θα συζητηθεί σε όλο τα media!

Λίγο πριν ξεκινήσει το "Open" μαθαίνουμε ότι έχει γίνει ο κακός χαμός μεταξύ του ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη και του διευθυντή του καναλιού Τζώνη Καλημέρη.

O Ρωσοπόντιος μεγιστάνας, σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τις επιλογές του Καλημέρη και τα συμβόλαια στο κανάλι. Πληροφορίες λένε ότι αμφισβητεί τουλάχιστον το 50% των επιλογών του Τζώνη Καλημέρη για το πρόγραμμα και το κοστολόγιο του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πρόσωπα και εκπομπές ξαφνικά εξαφανίζονται από παντού! Να θυμίσουμε, εδώ στο Vandas blog, στο Youweekly.gr, με την Κατερίνα Ζαρίφη τι έγινε; Είχε ανακοινωθεί η εκπομπή της σε όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά και ξαφνικά εξαφανίστηκε από το νέο πρόγραμμα!

Οι σχέσεις των δυο ισχυρών αντρών είναι ιδιαίτερα τεταμένες και πραγματικά είναι άξιο απορίας για το που θα οδηγήσει όλο αυτό το "Open".

Η αλήθεια είναι πως, όπως μου μετέφερε πολύ κοντινός του άνθρωπος είχε κουραστεί αρκετά, είχε κουραστεί αρκετά! Για τον λόγο αυτό άλλωστε μετά την αποχώρησή του δεν ετοιμάζει τίποτα.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κάποιον άλλο σταθμό και ο ίδιος έχει αποφασίσει να απέχει λίγο από τον χώρο για να ξεκουραστεί! Όπως γνωρίζω επίσης δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για κάτι άλλο... αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί το επόμενο λεπτό..