Οι Θαλασσόλυκοι: Δυναμικό «come back» στον ΣΚΑΪ!

Ανοίγουν πανιά για νέες περιπέτειες!

Οι Θαλασσόλυκοι: Δυναμικό «come back» στον ΣΚΑΪ!

Η εκπομπή «Οι Θαλασσόλυκοι» ετοιμάζεται για ένα δυναμικό «come back» στον ΣΚΑΪ!

Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Kάλια Ελευθερίου ανοίγουν πανιά και βγαίνουν ξανά στο Αιγαίο για νέες περιπέτειες.

Αγνοούν τις φουρτούνες, δαμάζουν τα κύματα, κοιμούνται και ξυπνούν για έναν μήνα στη θάλασσα. Όταν πιάνουν στεριά, βιώνουν απροσδόκητες εμπειρίες και μαγεύονται από νησιώτικες ιστορίες.

Πέρσι το καλοκαίρι έκαναν 715 ναυτικά μίλια σε 30 ημέρες και έφτασαν μέχρι το νοτιότερο νησί της Ελλάδας. Φέτος, στο πρώτο επεισόδιο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οι Θαλασσόλυκοι σηκώνουν άγκυρα και σαλπάρουν για το Βόρειο Αιγαίο. Κάνουν την πρώτη βουτιά στα "τρελά νερά" της Χαλκίδας, δοκιμάζουν περίεργες θαλασσινές γεύσεις και ξυπνούν στα Λιχαδονήσια, τις "Σεϋχέλλες" της Ελλάδος.

Ο Γιάννης, ο Γιάννης και η Κάλια "σαλπάρουν και σε επανάληψη" κάθε Σάββατο στις 15.00. Πάντα στον ΣΚΑΪ!

Θαλασσόλυκοι: Άγρια μανούρα στους Αρκιούς! - "Στα @@ μας σ’ έχουμε γραμμένο!" (βίντεο)

Άγρια μανούρα σημειώθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές, Γιάννη Αποστολάκη και Γιάννη Δρυμωνάκο, με ντόπιους στους Αρκιούς.

Το επεισόδιο, είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Αποστολάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Down Town.

Ο ΣΚΑΙ, έδειξε το επεισόδιο όμως για ευνόητους λόγους δεν έδειξε τη συγκεκριμένη σκηνή με τους δυο παρουσιαστές να πιάνονται στα χέρια με τους ντόπιους.

Ο λόγος της μανούρας; Μια θέση πάρκινγκ! Οι θαλασσόλυκοι προσέγγισαν το λιμάνι και πήγαν να παρκάρουν σε μια θέση, την οποία την κρατούσαν κάποιοι ντόπιοι για έναν γνωστό τους, κοινώς την είχαν.. ρεζερβέ!

ΣΚΑΙ: Πρεμιέρα εκπομπής για φούντο στην τηλεθέαση! "Οι θαλασσόλυκοι" έπεσαν σε...

Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα;

Πρεμιέρα είχαμε λοιπόν εχθές για την περίφημη εκπομπή "Οι Θαλασσόλυκοι" στην τηλεόραση του Σκάι.
Ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης και η ραδιοφωνική παραγωγός Κάλια Ελευθερίου αποφασίζουν να γίνουν «Θαλασσόλυκοι».

Αρχές Αυγούστου, συναντιούνται στο ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη και ανοίγουν πανιά για να ζήσουν μια αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια. Οι τρεις φίλοι ξεκινούν από την Ικαρία, με σκοπό να εξερευνήσουν τα Δωδεκάνησα και να φτάσουν στην Κρήτη.

Για 30 μέρες κοιμούνται και ξυπνούν στη θάλασσα, επισκέπτονται μικρά ελληνικά νησιά, ζουν ξεχωριστές εμπειρίες και προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα στο μικρό πλεούμενο σπίτι τους.

Πως φάνηκε λοιπόν αυτός τον κόσμο; Η καλημέρα λέει από το πρωί φαίνεται και εκπομπή στο δυναμικό κοινό έκανε μόλις 10,3%.