Το Τατουάζ: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 20/6! Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη του Ορφέα!

Τι θα δούμε απόψε;

Το Τατουάζ: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 20/6! Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη του Ορφέα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 20/6 στην σειρά του Alpha, Το Τατουάζ. Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη του Ορφέα.

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 293+294

Το βίντεο που βρέθηκε στο σπίτι της τελευταίας στραγγαλισμένης γυναίκας, δεν δίνει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς, καθώς δεν φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου, αλλά μόνο το τατουάζ στο χέρι του κι αυτό κάτι θυμίζει στην Αθηνά, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει πού το έχει ξαναδεί. Στο μεταξύ, κάποια γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων δίνουν στην αστυνομία στοιχεία για τα αυτοκίνητα που έχει νοικιάσει ο Λευτέρης για τον Ορφέα κι αυτό φέρνει την αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψή του. Ο Τόνυ και η Τατιάνα περνούν τη νύχτα μαζί, ενώ εξακολουθούν να παίζουν θέατρο μέσα από τα τηλεφωνήματα που ανταλλάσσουν προκειμένου να παραπλανήσουν τον Σέκερη. Άννα και Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Όλγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει. Ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στο ιατρείο της Μίνας με σκοπό να της επιτεθεί για να τη σκοτώσει!

Το Τατουάζ εξελίξεις

Η επέμβαση του ασθενή της Μίνας την γλιτώνει από τα χειρότερα και ο Ορφέας οπισθοχωρεί τραυματισμένος. Η Νικόλ πιέζει τον Πέτρο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες, χωρίς να ξέρει πως πίσω από την πλάτη της παίζονται άλλα παιχνίδια. Ο Αλέξανδρος και η Άννα φτάνουν στα Μετέωρα κι ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Όλγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Άννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή. Ο κλοιός γύρω από τη Μαργκώ στενεύει, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν το τελικό χτύπημα. Ο Τόνυ και η Τατιάνα αναγκάζονται να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον μέχρι την ημέρα του ταξιδιού, γεγονός που ενισχύει την ανασφάλεια της Τατιάνας γι’ αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν. Η Ειρήνη συνειδητοποιεί πως ο Χρήστος της είπε ψέματα και γίνεται έξαλλη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να θυμηθεί που αλλού έχει ξαναδεί το τατουάζ του στραγγαλιστή.

Δανάη Παππά: Τι έκανε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα του «Τατουάζ»;

Δείτε τι έκανε η Δανάη Παπά, πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ», μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς!

Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του AlphaTv και η πρωταγωνίστρια αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να αλλάξει παραστάσεις.

Η Δανάη Παππά αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, προκειμένου να ξεκουραστεί. Προορισμός της ήταν το Άμστερνταμ, όπως αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Αυτό που δεν αποκάλυψε όμως ήταν με ποιον ή με ποιους πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι. Τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Λάμπρο Λάζαρη, και ενώ αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο γύρω από την προσωπική της ζωή, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αμστερνταμ

Αμστερνταμ