Η Επιστροφή: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Φωτογραφίες που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Η Επιστροφή: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες από την επιτυχημένη σειρά «Η Επιστροφή».

Σε λίγες ημέρες η σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία! Ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς αποχαιρετούν σιγά σιγά αυτή τη δουλειά με φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δεν ήρθαν ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Μαζί τους κλάψαμε, γελάσαμε, αναρωτηθήκαμε, αγχωθήκαμε, απογοητευτήκαμε, δικαιωθήκαμε. Με τους ηθοποιούς της «Επιστροφής» ζήσαμε από την αρχή της σεζόν κάθε μικρό και μεγάλο συναίσθημα που έκρυβε η ψυχή μας, καθώς οι εναλλαγές στο σενάριο μέρα με τη μέρα ήταν μεγαλειώδεις.

Όλα αυτά, όμως, όταν τα φώτα ήταν ανοιχτά και οι κάμερες έγραφαν, γιατί στα διαλείμματα η διάθεση των συντελεστών άλλαζε και με τη βοήθεια μιας φωτογραφικής μηχανής έπαιρνε άλλο χρώμα. Και επειδή, όπως λένε πάντα, ο σκηνοθέτης μιας σειράς δίνει τον ρυθμό, δεν θα μπορούσε να λείπουν από αυτό οι τρεις σκηνοθέτες της σειράς, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο κατεύθυνε το συνεργείο και δη τους ηθοποιούς με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Ηθικός αυτουργός» των φωτογραφιών που θα απολαύσετε είναι κυρίως ο πρώτος.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μπορεί το σενάριο να μην ήταν ευχάριστο, όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς το φώτιζαν με την ευαίσθητη ψυχή τους και το ταλέντο τους.

Απολαύστε τους...

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστροφή: Η Έλενα θα βρεθεί μπροστά σε θανάσιμο κίνδυνο! Εξελίξεις σοκ 20/6!

Η Έλενα θα βρεθεί μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο στην Επιστροφή και οι εξελίξεις για τις 20/6 είναι σοκαριστικές.

Τι θα δούμε σήμερα;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156
Τα πράγματα για τον Ορέστη δείχνουν να παίρνουν αναπάντεχη τροπή όταν η Αθηνά και ο Στέφανος αποφασίζουν ν’ αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για την συνεργασία τους με τον Κορωναίο. Θα μπορέσει ο Ορέστης να θολώσει τα νερά για ακόμα μια φορά ή η σχέση με την οικογένεια του θα κλονιστεί οριστικά και ανεπανόρθωτα; Παράλληλα ο Πέτρος και ο Νικήτας προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για την εμπλοκή του Στέφανου στην δολιοφθορά του φυτοφαρμάκου. Την ίδια στιγμή η Βίκυ συνεχίζει τις συναντήσεις της με τους ανθρώπους που έκανε κακό και μετά τον Παύλο, έχει σειρά η Έλενα. Η Βίκυ ζητάει τη συγχώρεσή της, την ίδια όμως στιγμή ο Λευτέρης θα οδηγήσει πάλι το μυαλό της σε σκοτεινά μονοπάτια. Θα καταφέρει να τον «νικήσει» ή η Έλενα θα βρεθεί γι’ακόμα μια φορά μπροστά σε θανάσιμο κίνδυνο;