Η επιστροφή: Ήρθε η ώρα του «λογαριασμού» για Ορέστη και Αθηνά! Καταιγιστικές εξελίξεις!

Τι θα δούμε απόψε;

Η επιστροφή: Ήρθε η ώρα του «λογαριασμού» για Ορέστη και Αθηνά! Καταιγιστικές εξελίξεις!

Η ώρα του λογαριασμού ανάμεσα στην Αθηνά και τον Ορέστη ήρθε και οι εξελίξεις στην σειρά «Η επιστροφή» είναι καταιγιστικές.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157

Η ώρα του «λογαριασμού» για τον Ορέστη και την Αθηνά ξεκινάει και φαίνεται πως τα λάθη τους, θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά, χάνοντας από δίπλα τους συγγενείς, φίλους και συμμάχους. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει απ’ την χώρα, όταν συλλαμβάνεται για την πλεκτάνη που έστησε στην Ντέλκουμ. Η Βίκυ συνεχίζει το μυστηριώδες σχέδιο που έχει στο μυαλό της και ζητάει να συναντηθεί με τον Ορέστη, προκαλώντας την οργή του… Λευτέρη. Όταν ο Ορέστης βρεθεί μπροστά της, η Βίκυ έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην χάσει τον έλεγχο και του κάνει κακό. Θα είναι όμως αρκετά για να ολοκληρώσει με ασφάλεια το σχέδιό της;

Η Επιστροφή: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες από την επιτυχημένη σειρά «Η Επιστροφή».

Σε λίγες ημέρες η σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία! Ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς αποχαιρετούν σιγά σιγά αυτή τη δουλειά με φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δεν ήρθαν ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Μαζί τους κλάψαμε, γελάσαμε, αναρωτηθήκαμε, αγχωθήκαμε, απογοητευτήκαμε, δικαιωθήκαμε. Με τους ηθοποιούς της «Επιστροφής» ζήσαμε από την αρχή της σεζόν κάθε μικρό και μεγάλο συναίσθημα που έκρυβε η ψυχή μας, καθώς οι εναλλαγές στο σενάριο μέρα με τη μέρα ήταν μεγαλειώδεις.

Όλα αυτά, όμως, όταν τα φώτα ήταν ανοιχτά και οι κάμερες έγραφαν, γιατί στα διαλείμματα η διάθεση των συντελεστών άλλαζε και με τη βοήθεια μιας φωτογραφικής μηχανής έπαιρνε άλλο χρώμα. Και επειδή, όπως λένε πάντα, ο σκηνοθέτης μιας σειράς δίνει τον ρυθμό, δεν θα μπορούσε να λείπουν από αυτό οι τρεις σκηνοθέτες της σειράς, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο κατεύθυνε το συνεργείο και δη τους ηθοποιούς με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Ηθικός αυτουργός» των φωτογραφιών που θα απολαύσετε είναι κυρίως ο πρώτος.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μπορεί το σενάριο να μην ήταν ευχάριστο, όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς το φώτιζαν με την ευαίσθητη ψυχή τους και το ταλέντο τους.

Απολαύστε τους...

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ