Τρεις χάριτες: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη σειρά 27 χρόνια μετά το τέλος της!

Όντως τώρα;

Τρεις χάριτες: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη σειρά 27 χρόνια μετά το τέλος της!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την σειρά «Τρεις Χάριτες» έκανε ο συγγραφέας και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας, 27 χρόνια μετά το τέλος της.

Βρέθηκε καλεσμένης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην επιτυχημένη σειρά.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έγινε remake.

«Έχουν συζητηθεί όλες οι εκδοχές. Ακόμα και η εκδοχή να είναι άλλες οι ηθοποιοί, σαν ένα είδος remake, αλλά νομίζω ότι η στιγμή δεν επαναλαμβάνεται. Φοβόμαστε τη σύγκριση γι' αυτό που ήταν. Αν μας προτείνανε κάποια μικρά πακέτα... Για παράδειγμα, αυτό που κάνουμε στο θέατρο Άλσος, θα μπορούσε να γίνει αφορμή, να γίνει ένα μικρό σίριαλ των 6 επεισοδίων που θα αφηγείται την ιστορία σε 4-5 ώρες».

Απίστευτη αποκάλυψη για τις «Τρεις Χάριτες»: Ποια ηθοποιός ήταν να γίνει η.... τέταρτη αλλά αποχώρησε;

Αναμφισβήτητα οι «Τρεις Χάριτες» αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Mega.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κωμική σειρά με τις Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή και Άννα Παναγιωτοπούλου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 1990 και έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το σενάριο της σειράς υπέγραψαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θάνασης Παπαθανασίου.

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» του Star και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για την τηλεοπτική σειρά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η σειρά αρχικά είχε προταθεί και στον ΑΝΤ1 αλλά και την ΕΡΤ, οι οποίοι όμως είχαν απορρίψει, καθώς κανέναν από τα δύο κανάλια δεν πίστεψε στην σειρά!

Η σημαντικότερη αποκάλυψη όμως αφορά στα πρόσωπα της σειράς. Ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε ότι οι Τρεις Χάριτες αρχικά ήταν… τέσσερις!

Μάλιστα το δίδυμο των σεναριογράφων είχε προτείνει στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να είναι η τέταρτη πρωταγωνίστρια της σειράς.