Τατουάζ: Εξέλιξη σοκ σήμερα 24/6! H Τατιάνα ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Εξέλιξη σοκ σήμερα 24/6! H Τατιάνα ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα!

Εξέλιξη σοκ σήμερα 24/6 στο Τατουάζ και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ! H Τατιάνα ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα!

Τι θα δούμε σήμερα στον Alpha tv.;

Επεισόδια: 295+296

H Τατιάνα κρύβει μέσα της πολλά και ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα. Ξυρισμένος πλέον, ο Σέκερης αποσπά διάφορες αντιδράσεις για το νέο του λουκ! Ο Χάρης μιλά στην Αφροδίτη για τον γάμο τους και η απάντηση που παίρνει δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Άντρες και γυναίκες χωρίζονται για τα δύο μπάτσελορ και το γλέντι ξεκινά! Στο μεταξύ, η Ειρήνη βάζει τον αδερφό της τον Μανούσο να υπερασπιστεί την τιμή της! Η Νικόλ συνεχίζει να μιλά με τον Ιωσήφ στο τηλέφωνο και κανονίζει τη μεγάλη της απόδραση στην Αυστραλία! Η αστυνομία εντοπίζει το αμάξι του Ορφέα και ξεκινά επιχείρηση για τη σύλληψή του! Η Όλγα περνά δύσκολες ώρες λίγο πριν ξεκινήσει για την εκκλησία…

Ενώ όλοι περιμένουν στην εκκλησία την εμφάνιση της Όλγας, εκείνη περνά μια ακόμα κρίση πανικού κι αρνείται να παντρευτεί. Ο Στέφανος αρχίζει να ανησυχεί με την αργοπορία της. Η Άννα δίνει ρεσιτάλ επιχειρημάτων και η Όλγα συνειδητοποιεί πως αν δεν εμφανιστεί στην εκκλησία θα χάσει τον Στέφανο για πάντα. Η Λήδα παραδίδει τη μητέρα της νύφη κι όλοι καμαρώνουν κι εύχονται στο ζευγάρι, με τον Παύλο να κλέβει την παράσταση. Ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και η πολυπόθητη πρώτη νύχτα του γάμου που σφραγίζει την ευτυχία των νεόνυμφων. Πίσω στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν… Ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να παίζουν θέατρο με σκοπό να ξεγελάσουν την αστυνομία. Ο Ορφέας εντοπίζει το νέο σπίτι του Σωκράτη κι ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί, αγνοώντας πως η αστυνομία είναι στα ίχνη του. Στο Λονδίνο, η Νικόλ έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της φόβο.

undefined

Ηθοποιός του Τατουάζ αποκαλύπτει για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Τον λατρεύω...»

Ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ» αποκαλύπτει για την σειρά, αλλά και για τον Ανδρέας Γεωργίου. Συγκεκριμένα είπε: «Τον λατρεύω».

Σε συνέντευξή του τα αποκάλυψε όλα για τον ρόλο του, την σκηνοθεσία και άλλα πολλά.

Πόσοι γνωρίζουν,άραγε πως ο Χάρης, ο αγαπημένος της Αφροδίτης στο «Τατουάζ», είναι ο σκηνοθέτης της σειράς;

Λίγοι μάλλον. Ο... «διπλοθεσίτης» της σειράς που έγινε μανία, Κώστας Αναγνωστόπουλος, μίλησε λίγο πριν τελειώσει το «Τατουάζ» για τον ρόλο του αλλά και για τις νέες προκλήσεις που ζει η ομάδα στην Κέρκυρα με αφορμή τα γυρίσματα για τις... «8 λέξεις».

Πώς περνάς στα τελευταία γυρίσματα του «Τατουάζ»;

«Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, αλλά και χωρίς αυτό το δημιουργικό τρέξιμο δεν ζούμε. Περνάμε όμορφα».

Δυο χρόνια «Τατουάζ». Πώς ήταν;

«Μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία, περάσαμε όμορφα και το κλισέ “όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν” ισχύει και για τη δική μας περίπτωση».

Είσαι από εκείνους που πίστευαν πως θα μπορούσε να σταθεί ακόμα μία σεζόν η σειρά ή θεωρείς πως καλώς τελειώνει φέτος;

«Αρχικά στενοχωρήθηκα πολύ που αποφασίσαμε να το σταματήσουμε φέτος, από την άλλη όμως μου αρέσει που τελειώνει και ακόμα τα νούμερα είναι υψηλά. Αποφεύγουμε τον κίνδυνο να πέσουν τα νούμερα και να φύγουμε “ηττημένοι”».

Τελικά τι άνθρωπος είναι ο Χάρης;

«Είναι ευαίσθητος και το χιούμορ του είναι η άμυνά του. Ειδικά μετά τον χαμό του Νικόλα».

Εχεις κοινά μαζί του;

«Μια πλευρά μου είναι αυτή που βλέπετε: το να διακωμωδώ καταστάσεις και να είμαι είρων με την καλή έννοια. Το 60% μου είναι έτσι. Το 40% είναι πιο αυστηρό».

Πρώτη φορά φέτος μπροστά από τις κάμερες;

«Οχι, δεν είναι η πρώτη. Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και παράλληλα με τη σκηνοθεσία έκανα κάποιους μικρούς ρόλους. Ο Χάρης είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μπροστά από την κάμερα, μου αρέσει πολύ. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, οπότε δεν δυσκολεύτηκα πολύ».

Θα το έκανες ξανά, δηλαδή;

«Αν υπάρξει ρόλος που μου αρέσει, θα χωθώ...».

Εχοντας εμπειρία πλέον και ως σκηνοθέτης και ως ηθοποιός, ποιο κομμάτι θα έλεγες ότι είναι πιο δημιουργικό;

«Υποκειμενική η απάντησή μου. Είμαι σκηνοθέτης. Αυτό είμαι και αυτό δηλώνω... Αρα, περισσότερο δημιουργική για μένα είναι η σκηνοθεσία. Με γεμίζει περισσότερο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει να παίζω».

Δεν υπάρχει ηθοποιός, άνθρωπος της παραγωγής ή σεναριογράφος που να μη λατρεύει τον Αντρέα Γεωργίου. Φαντάζομαι πως τάσσεσαι στο πλευρό όλων αυτών.

«Τον Αντρέα τον λατρεύω. Είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Θεωρώ πως όλοι οι συντελεστές της σειράς αισθάνονται το ίδιο, καθώς η προσωπικότητα του Αντρέα είναι πολύ φωτεινή και προσιτή. Εχει μεγάλη ψυχή, νοιάζεται για όλους, θέλει όλοι γύρω του να είναι καλά. Θα νοιαστεί από το τι θα φάμε μέχρι το πώς παίξαμε. Νοιάζεται με αγάπη για όλα».

Δεν είναι σύνηθες για αυτόν τον χώρο.

«Για αυτό και ξεχωρίζει. Ο Αντρέας είναι πιο απλός άνθρωπος και από τον τελευταίο της ομάδας. Εχει αγάπη μέσα του και θέλει να τη μεταδίδει. Θέλει να μοιράζεται».

Θα είσαι και στην επόμενη σειρά; Στις «8 λέξεις»;

«Θα είμαι αλλά από τη θέση του σκηνοθέτη. Αν προκύψει και κάποιος ρόλος, θα το δούμε».

Το τρέιλερ μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

«Το τρέιλερ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει. Σίγουρα δεν έχετε καταλάβει τίποτα».

Ποιο θα είναι το στοιχείο που θα κεντρίσει τον κόσμο;

«Μεταξύ άλλων, ενδιαφέρον θα έχει και το πολιτικό υπόβαθρο της σειράς, επίκαιρο στις μέρες μας, πέρα από το ερωτικό κομμάτι. Το καστ είναι όπως πάντα εξαιρετικό, και ως άνθρωποι και ως ηθοποιοί, όπως και τα locations. H Κέρκυρα είναι πανέμορφη. Οι άνθρωποι εκεί μας βοηθούν με κάθε τρόπο».

Εχουμε ήδη ξεχωρίσει τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ειρήνη Καραγιώργη.

«Ενδιαφέροντα πρόσωπα και πολύ καλά παιδιά. Θα κάνουν πάταγο!».

Θα προλάβεις ανάμεσα σε όλα αυτά να ξεκουραστείς;

«Θα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, παρόλο που περνάω υπέροχα στη δουλειά μου. Να γεμίσω λίγο μπαταρίες, για να επανέλθω με τη νέα σεζόν δριμύτερος».

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου