Η επιστροφή: Τι θα δούμε σήμερα 24/6! Η ηττημένη Αθηνά, παίρνει απόφαση σοκ!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Η επιστροφή: Τι θα δούμε σήμερα 24/6! Η ηττημένη Αθηνά, παίρνει απόφαση σοκ!

Τι θα δούμε σήμερα 24/6 στην σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή! Η ηττημένη Αθηνά, παίρνει απόφαση σοκ... Ραγδαίες εξελίξεις!

Δευτέρα 24 Ιουνίου

Επεισόδιο 158

Οι πληγές που χωρίζουν τους Κορωναίους και τους Ανδρέου, δείχνουν να επουλώνονται και η Βίκυ παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Ο Ζερβός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει την βοήθεια του Νίκου. Η Άννα παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της που φέρνει τον Χρήστο σε δίλλημα. Παράλληλα ο Στέφανος αποφυλακίζεται, αλλά εμμένει στην απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθηνά. Εκείνη νιώθοντας πλέον ηττημένη και προδομένη απ’ όλους, παίρνει μια ακραία απόφαση, προκειμένου να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν…

Η Επιστροφή: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες από την επιτυχημένη σειρά «Η Επιστροφή».

Σε λίγες ημέρες η σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία! Ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς αποχαιρετούν σιγά σιγά αυτή τη δουλειά με φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δεν ήρθαν ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Μαζί τους κλάψαμε, γελάσαμε, αναρωτηθήκαμε, αγχωθήκαμε, απογοητευτήκαμε, δικαιωθήκαμε. Με τους ηθοποιούς της «Επιστροφής» ζήσαμε από την αρχή της σεζόν κάθε μικρό και μεγάλο συναίσθημα που έκρυβε η ψυχή μας, καθώς οι εναλλαγές στο σενάριο μέρα με τη μέρα ήταν μεγαλειώδεις.

Όλα αυτά, όμως, όταν τα φώτα ήταν ανοιχτά και οι κάμερες έγραφαν, γιατί στα διαλείμματα η διάθεση των συντελεστών άλλαζε και με τη βοήθεια μιας φωτογραφικής μηχανής έπαιρνε άλλο χρώμα. Και επειδή, όπως λένε πάντα, ο σκηνοθέτης μιας σειράς δίνει τον ρυθμό, δεν θα μπορούσε να λείπουν από αυτό οι τρεις σκηνοθέτες της σειράς, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο κατεύθυνε το συνεργείο και δη τους ηθοποιούς με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Ηθικός αυτουργός» των φωτογραφιών που θα απολαύσετε είναι κυρίως ο πρώτος.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μπορεί το σενάριο να μην ήταν ευχάριστο, όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς το φώτιζαν με την ευαίσθητη ψυχή τους και το ταλέντο τους.

Απολαύστε τους...

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Η Επιστροφή

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ