Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις-φωτιά σήμερα 25/6! Ο Μίμης καταλαβαίνει πως η Μίκα τον κοροϊδεύει!

Τι θα δούμε;

Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις-φωτιά σήμερα 25/6! Ο Μίμης καταλαβαίνει πως η Μίκα τον κοροϊδεύει!

Εξελίξεις-φωτιά σήμερα (25/6) στη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου»! Ο Μίμης καταλαβαίνει πως η Μίκα τον κοροϊδεύει!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Τρίτη 25 Ιουνίου – Επεισόδιο 184

Ο Αντρέας αιφνιδιάζει την Ρενάτα με μια πρόταση για συνεργασία, ενώ ο Δαμιανός κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξεσκεπάσει τα σχέδια του πατέρα του.

Ο Βλάσης προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα, να μάθει τι του κρύβει η Μίκα. Η Φαίη ετοιμάζεται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Αντρέα.

Ο Μίμης καταλαβαίνει ότι η Μίκα τον κοροϊδεύει, ενώ οι ετοιμασίες για το γάμο του Αχιλλέα και της Ρενάτας μπαίνουν στην τελική ευθεία. Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η Μίκα θέλει να πουλήσει το Οινολογικό Πάρκο; Διαβάστε τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!

Γάμος, χωρισμός και αφίξεις στο Έλα στη θέση μου του Alpha tv! Τι θα δείτε μέχρι το τέλος; Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες!

Η ημέρα του γάμου της Ρενάτας και του Αχιλλέα φτάνει και τα αναπάντεχα είναι πολλά. Η Μίκα φεύγει από τη χώρα, η Φαίη έχει μάθει για την ήττα της και κάποιοι απρόσκλητοι καλεσμένοι έρχονται να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Ο Βλάσης υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τη Μίκα, όταν αντιλαμβάνεται τα ψέματά της και ανακαλύπτει πως λείπει η προσφορά για το οινολογικό πάρκο από το μεσιτικό γραφείο. Ο Τζανέτος, πάλι, φεύγει με τις κλωτσιές από την έπαυλη, όμως ο Ζούβας και η Σύλβια έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα του γάμου τους. Εν τω μεταξύ ο Μίμης πιέζει τη Μίκα να πει την αλήθεια στον Βλάση και η Ρενάτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αντρέα για να βοηθήσει τη Sofo.

Η Μίκα κοροϊδεύει τον Μίμη

Ο Δαμιανός κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξεσκεπάσει τα σχέδια του πατέρα του. Την ίδια ώρα ο Βλάσης προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα, να μάθει τι του κρύβει η Μίκα ενώ η Φαίη ετοιμάζεται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Αντρέα. Ο Μίμης καταλαβαίνει ότι η Μίκα τον κοροϊδεύει, ενώ οι ετοιμασίες για το γάμο του Αχιλλέα και της Ρενάτας μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Βλάσης υποψιάζεται το σχέδιο της Μίκας

Ο Μίμης δίνει τελεσίγραφο στην Μίκα για να μιλήσει στον Βλάση και να το σκάσουν μαζί από τη χώρα. Παράλληλα, ο Βλάσης υποψιάζεται ότι η Μίκα θέλει να πουλήσει το οινολογικό πάρκο, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει. Στην έπαυλη και την αυλή κινούνται σε γαμήλιους ρυθμούς, με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Οι άνθρωποι της εταιρείας ετοιμάζονται κι εκείνοι για έναν λιγότερο ευχάριστο γάμο. Η τελετή για το σύμφωνο συμβίωσης του Αντρέα και της Φαίης είναι έτοιμη.

Ολη η αλήθεια στο φως

Η Φαίη πέφτει στην παγίδα του Αντρέα υπογράφοντας το πλαστό σύμφωνο. Ο Μίμης λέει στον Βλάση την αλήθεια για τη Μίκα και τη σχέση τους, την ώρα που εκείνη τον καθησυχάζει πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους. Η Αιμιλία, με τη σειρά της, ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο με τον Αντρέα και η Ισμήνη να φύγει για Ανόβερο.

Σήμερα γάμος γίνεται με... παρατράγουδα

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε. Αλλά δεν θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα! Η Σύλβια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της κουμπάρας και τους ετοιμάζει πολλά καψόνια. Ο Γιαν εμφανίζεται για να… τους κλέψει την Ισμήνη. Η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο με τον Αντρέα. Ο Θοδωρής τους κάνει όλους άνω-κάτω με τις ετοιμασίες για το γλέντι, ενώ ο Ζαχαρίας αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην εκκλησία. Ολα δείχνουν τελικά να παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά η Μίκα αποφασίζει να πάρει τον δικό της και να φύγει μόνη της από τη χώρα. Οταν το μαθαίνει ο Βλάσης προσπαθεί να την προλάβει. Η Φαίη, εν τω μεταξύ που έχει μάθει την ήττα της κάνει κίνηση ματ. Παράλληλα στο τραπέζι του γάμου θα εμφανιστούν κάποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Το τι θα ακολουθήσει θα το δείτε την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο:

Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!Έλα στη θέση μου: Γάμος, χωρισμός και αφίξεις! Αποκλειστικές φωτό από το τέλος!