Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές οi σημερινές εξελίξεις (27/6)! Έντονες στιγμές και εξαφάνιση!

Τι θα δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές οi σημερινές εξελίξεις (27/6)! Έντονες στιγμές και εξαφάνιση!

Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα (27/6) στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1! Έντονες στιγμές και μία εξαφάνιση!

Στη δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Αναλυτικά: Η Λίλιαν, ο Σταύρος κι η Ελπίδα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη κι οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι έντονες για όλους...

Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, η Μαρίνα ανησυχεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει και θα τους χαλάσει την ευτυχία.
Ο Μιχάλης θεωρεί ότι είναι υπερβολική και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Έλλη σκέφτεται να πει στον Άρη να συζήσουν.

Κι ενώ η Μελίτη παίζει στον κήπο με την Κατερίνα και το Δημητράκη, ξαφνικά εξαφανίζεται.

Ένας άγνωστος παρακολουθεί τον Φώτη και πειράζει τη μηχανή του αυτοκινήτου του, χωρίς ο Φώτης να το αντιληφθεί.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό φωτιά! «Μην με σκοτώνεις Μαρίνα... είμαι η μάνα σου»!

Αποκλειστικό φωτιά για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! «Μην με σκοτώνεις Μαρίνα... είμαι η μάνα σου» σπαράζει η Κάτια!

Η μέρα του γάμου της Μαρίνας αλλά και της Ρένας φτάνει, αλλά για καμία από τις δύο δεν θα είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους. Ολα όσα θα συμβούν θα αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους, συνταράζοντας για μια ακόμη φορά τη ζωή των ηρώων.

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας με τη Μελίτη στο σπίτι της. Ομως το κορίτσι συνεχίζει να μην αποδέχεται τον Μιχάλη, κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο και τη Μαρίνα. «Ακόμα δεν με συμπαθεί», της λέει εκείνος. «Εχουν συμβεί πολλά. Με τον καιρό θα σε αγαπήσει. Δώσε της λίγο χρόνο. Θα δεις πως όλα με τον καιρό θα γίνουν πολύ καλύτερα», του απαντάει. Από την άλλη πλευρά, η Κάτια και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίλιαν να μην πει στη Μαρίνα αυτό που έμαθε. «Δεν καταλαβαίνεις; Με μισεί. Δεν θα με αποδεχτεί ποτέ. Ισως με τον καιρό, αν δει ότι άλλαξα, αρχίσει να με βλέπει διαφορετικά», της λέει. Ο Μιχάλης, πάλι, εξομολογείται στον Γιώργο ότι σκέφτεται να παρατήσει την ηθοποιία μόλις παντρευτεί και καταλήγουν σε καβγά. Προκειμένου να συμφιλιωθούν, ο Μιχάλης κάνει μια νέα πρόταση στον Γιώργο. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας πιάνει δουλειά ως σοφέρ στον Γεράσιμο Χατζή, τον ανταγωνιστή του Δημήτρη. Οσο για τον Σταύρο, δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που όμως είναι στη Θεσσαλονίκη.

Η Σοφία ανησυχεί για το μέλλον του μωρού της

Η Λίλιαν παροτρύνει την Κάτια να πει στη Μαρίνα την αλήθεια. «Πρέπει να το κάνεις. Να μάθει ότι είσαι η μητέρα της. Ετσι δεν θα έχει και λάθος εντυπώσεις για μας και δεν θα νομίζει πια ότι συνωμοτούμε εναντίον της» είναι το επιχείρημά της. Ομως η Κάτια διστάζει για μια ακόμη φορά. Η Μαρίνα, με τη σειρά της, εξακολουθεί να φοβάται την Κάτια και είναι πολύ ανήσυχη σε σχέση με τη Μελίτη. «Τι προσπαθεί να κάνει αυτή τη φορά; Αυτή η στάση της με τρομάζει ακόμη πιο πολύ», λέει στη Μάρθα. Παράλληλα, η Σοφία έχει αρχίσει να ανησυχεί για το μέλλον του μωρού της, αν συνεχίσει να αρνείται την οικονομική βοήθεια που της προσφέρει επίμονα και απλόχερα ο Δημήτρης. Και ενώ ο Σταύρος είναι μπερδεμένος για το αν πρέπει να δεχτεί τη θέση που του προσφέρεται στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, η Ρένα είναι αισιόδοξη με την απόφασή της να εμπιστευθεί σε έναν νέο γιατρό την προοπτική να μείνει έγκυος. Στο ιατρείο του, θα γνωρίσει την Ιωάννα, μια νέα, γλυκιά έγκυο γυναίκα. Δεν της περνάει καν από το μυαλό ότι αυτή η τυχαία γνωριμία μπορεί να έχει απρόβλεπτη και δύσκολη συνέχεια.

Η Λίλιαν αποφασίζει να φύγει με τον Σταύρο

Η Κάτια και πάλι δεν βρίσκει τη δύναμη να ομολογήσει την αλήθεια στη Μαρίνα. «Πρέπει όμως να μάθει. Δεν μπορούμε να το κρατάμε άλλο μυστικό. Αλλωστε θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα και καλό θα είναι να γίνει από εμάς», επιμένει ο Φώτης. «Θα της το πεις εσύ. Εγώ δεν έχω το κουράγιο», του λέει και συμφωνεί μαζί του να της κάνει τις αποκαλύψεις εκείνος την παραμονή του γάμου της.

Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και τη Μελίτη μπαίνουν για πρώτη φορά στο καινούριο τους σπίτι, γεμάτοι σχέδια και ευτυχισμένοι για τη νέα τους ζωή. Η Λίλιαν, που βασανίζεται από την απουσία της Μελίτης, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταύρο και ανακοινώνει στη Μαρίνα ότι θα φύγει μαζί του στη Θεσσαλονίκη. «Αποφάσισα να μη μείνω. Θα ακολουθήσω τον Σταύρο. Νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο για όλους», της λέει με πόνο καρδιάς. Παράλληλα η Ρένα ζητάει από τη Μαρίνα να τη βοηθήσει ως δικηγόρος αν χρειαστεί να υιοθετήσει ένα παιδί. «Και το συζητάς; Με όλη μου τη χαρά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα», της λέει και την αγκαλιάζει. Εν τω μεταξύ, ένα παράξενο αγροτικό αυτοκίνητο συνεχίζει να παρακολουθεί κρυφά την Κάτια...

Η ζωή του Φώτη κινδυνεύει

Η Λίλιαν, ο Σταύρος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη και οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι έντονες για όλους... Και ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, η Μαρίνα ανησυχεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει και θα τους χαλάσει την ευτυχία. «Φοβάμαι πολύ. Αυτή η στάση της με τρομάζει», εξομολογείται στον Μιχάλη, ο οποίος θεωρεί ότι είναι υπερβολική και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Ελλη, πάλι, σκέφτεται να πει στον Αρη να συζήσουν. Και ενώ η Μελίτη παίζει στον κήπο με την Κατερίνα και τον Δημητράκη, ξαφνικά εξαφανίζεται ενώ ένας άγνωστος παρακολουθεί τον Φώτη και πειράζει τη μηχανή του αυτοκινήτου του, χωρίς ο Φώτης να το αντιληφθεί.

Η Ρένα αγνοείται

Οι ετοιμασίες των γάμων της Μαρίνας και της Ρένας έχουν ολοκληρωθεί και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τις δυο νύφες. Τίποτα όμως δεν δείχνει να πηγαίνει όπως περίμεναν. Η Ρένα δεν απαντά στις κλήσεις που της κάνουν και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να της συνέβη στη διαδρομή. Αγνοούμενη όμως είναι και η Μελίτη, που χάθηκε ξαφνικά, ενώ έπαιζε κρυφτό με τα αδέλφια της. Η μυστηριώδης και αναπάντεχη εξαφάνισή της οπλίζει το χέρι της Μαρίνας, που είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην αφήσει κανέναν να τη χωρίσει από την κόρη της. Αγνοεί, όμως, πως έτσι πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ανακάλυψη της αλήθειας και για τη δική της ζωή. Την ίδια στιγμή, η Κάτια αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα και για εκείνη να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί για όλα όσα έγιναν…