Έλα στη θέση μου: Το τελευταίο επεισόδιο σήμερα (28/6)! Γάμος... θρίλερ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Έλα στη θέση μου: Το τελευταίο επεισόδιο σήμερα (28/6)! Γάμος... θρίλερ!

Γάμος θρίλερ στο σημερινό (28/6) τελευταίο επεισόδιο στη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου»!

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε. Αλλά δε θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα! Η Σύλβια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της κουμπάρας και τους ετοιμάζει πολλά καψόνια.

Ο Γιαν εμφανίζεται για να… τους κλέψει την Ισμήνη. Η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο με τον Αντρέα. Ο Θοδωρής τους κάνει όλους άνω-κάτω με τις ετοιμασίες για το γλέντι, ενώ ο Ζαχαρίας αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην εκκλησία.

Όλα δείχνουν τελικά να παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά η Μίκα αποφασίζει να πάρει τον δικό της. Θα προλάβει ο Βλάσης να την σταματήσει; Θα κάνει κίνηση-ματ η Φαίη λίγο μετά την ήττα της; Ποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες θα εμφανιστούν στο τραπέζι του γάμου για να τον αναστατώσουν; Τέλος καλό, όλα καλά; Ή μήπως είναι ώρα να δούμε αν υπάρχει αυτό που λένε… «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

Πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου! (Βίντεο)

Το Έλα στη Θέση μου ρίχνει αυλαία και είδαμε πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του AlphaTV!

H εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα γυρίσματα, όπου θα δούμε το γλέντι του γάμου!

Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου!

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε. Αλλά δε θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα Η Σύλβια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της κουμπάρας και τους ετοιμάζει πολλά καψόνια.

Ο Γιαν εμφανίζεται για να… τους κλέψει την Ισμήνη. Η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο με τον Αντρέα. Ο Θοδωρής τους κάνει όλους άνω-κάτω με τις ετοιμασίες για το γλέντι, ενώ ο Ζαχαρίας αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην εκκλησία. Όλα δείχνουν τελικά να παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά η Μίκα αποφασίζει να πάρει τον δικό της.

Θα προλάβει ο Βλάσης να την σταματήσει; Θα κάνει κίνηση-ματ η Φαίη λίγο μετά την ήττα της; Ποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες θα εμφανιστούν στο τραπέζι του γάμου για να τον αναστατώσουν; Τέλος καλό, όλα καλά; Ή μήπως είναι ώρα να δούμε αν υπάρχει αυτό που λένε… «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

Δείτε τα πλάνα