Οργή: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (9/7)! Η Μαντώ σε άσχημη κατάσταση!

Όσα θα δούμε σήμερα!

Οργή: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (9/7)! Η Μαντώ σε άσχημη κατάσταση!

Εξελίξεις φωτιά σήμερα (9/7) στην ολοκαίνουρια σειρά του ΑΝΤ1, «Οργή». Η Μαντώ σε άσχημη κατάσταση!

Διαβάστε αναλυτικά:

Οργή -Επεισόδιο 08:
Η Μαντώ είναι στην κλινική σε άσχημη κατάσταση και ο Νεοκλής προσπαθεί να εντοπίσει τον Λεωνίδα που έχει πάει ταξίδι με την Τατιάνα. Στο μεταξύ, η Μαρίνα και ο Οδυσσέας ζουν τον έρωτά τους στην Ιορδανία και ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Ενώ βρίσκονται εκεί, ο Μάνος μαθαίνει από τον Πέτρο κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την υπόθεση του Οδυσσέα και προσπαθώντας να βρει βοήθεια, αποκαλύπτει εμπιστευτικά στον Νεοκλή ότι ο Οδυσσέας είναι ο γιος της δικαστίνας που δολοφονήθηκε πριν 25 χρόνια. Η κίνησή του όμως, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Λόγω Τιμής: Ξεκινάει! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της σειράς! (Βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα του Λόγω Τιμής, με το πρώτο τρέιλερ να είναι γεγονός!

Το κανάλι του Φαλήρου περιμένει πως η σειρά θα κάνει τη διαφορά!

Η σειρά Λόγω Τιμής επιστρέφει από τον ΣΚΑΪ, με το κανάλι να ανακοινώνει πως η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού: "Το «Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το Λόγω Τιμής της ζωής μας."

Μιρέλλα Παπαοικονόμου

"Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα μετά από τόσα χρόνια, όταν τόσα πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας και παρόλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα".

Λάμπης Ζαρουτιάδης

Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά.

Μια παρέα φίλων ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 90. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά.

Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει. Με την υπογραφή των: Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο, Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μουσική, Γιάννη Δρακουλαράκου στη διεύθυνση φωτογραφίας και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. "