Οργή: Συνταρακτικές εξελίξεις σήμερα (15/7)! Η Όλγα παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου!

Τι θα δούμε;

Οργή: Συνταρακτικές εξελίξεις σήμερα (15/7)! Η Όλγα παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Οργή», με την Όλγα να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε με τo Υοuweekly.gr να έχει το ρεπορτάζ!

Ο Οδυσσέας ζητάει από τον Παύλο να πάει να βρει τη Μαρίνα, όταν αποφυλακιστεί. Ο Σαϊντ όμως του λέει ότι δεν είναι καλή ιδέα. Τελικά, ο Οδυσσέας αλλάζει γνώμη και λέει στον Παύλο να μην το κάνει αφού η Μαρίνα μπορεί να έχει προχωρήσει στη ζωή της. Λίγο πριν την αποφυλάκιση του Παύλου, ο Οδυσσέας του χαρίζει το ημερολόγιό του.

Ο Σαϊντ που υποψιάζεται ότι ο Παύλος έχει περιέργεια να γνωρίσει τη Μαρίνα και σκοπεύει να πάει στην Κύπρο, τον προειδοποιεί να μην το κάνει γιατί θα μπλέξει. Βάζει την κόρη του, Όλγα, να τον παρακολουθεί για να ελέγχει τις κινήσεις του. Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ο Παύλος ταξιδεύει στην Κύπρο και καταφέρνει να εντοπίσει τη Μαρίνα και την κόρη της, Ζωή. Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

ANT1: Ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και επίσημα το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου!

Ο παρουσιαστής φεύγει για διακοπές και η νέα εκπομπή παίρνει σκυτάλη!

Η ενημέρωση θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο από νωρίς το πρωί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά από τις 07:00 έως τις 11:00 κοντά μας θα είναι η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μας ενημερώνουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έγκαιρα και έγκυρα για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με καλεσμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου θα μεταδίδουν, θα καταγράφουν και θα αναλύουν όλα τα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

«Καλοκαίρι μαζί» από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1 στις 07:00! Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή που πάει στον Alphatv

ANT1: Ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη