Η κόρη μου: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (16/7)! Ο Τζεμάλ προχωράει το σχέδιο καταστροφής του Ντεμίρ και του Ουγούρ!

Τι θα δούμε σήμερα;

Η κόρη μου: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (16/7)! Ο Τζεμάλ προχωράει το σχέδιο καταστροφής του Ντεμίρ και του Ουγούρ!

Ραγδαίες οι σημερινές (16/7) εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Ο Τζεμάλ προχωράει το σχέδιο καταστροφής του Ντεμίρ και του Ουγούρ!

Επεισόδιο 32

Ο Τζεμάλ περνά στην επόμενη φάση του σχεδίου του για την καταστροφή του Ντεμίρ και του Ουγούρ. Η Οϊκιού περνά άλλη μια μέρα με τη μητέρα της και αποδεικνύει και πάλι ότι είναι πιο υπεύθυνη από εκείνη.

Η Ασού δεν καταφέρνει να φερθεί ώριμα ούτε για χάρη της κόρης της, και καταλήγει να τη βάζει ακόμη μια φορά σε κίνδυνο. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Η κόρη μου: Αποκλειστικό βόμβα! Κλέβουν την Οϊκιού!

Αποκλειστικό βόμβα για την σειρά «Η κόρη μου» στο ΣΚΑΪ! Κλέβουν την Οϊκιού!

Ο Ξυράφης ξαναχτυπά και βάζει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο που έχει σκοπό να στείλει στη φυλακή τον Ντεμίρ. Συναντιέται με τον Τζεμάλ και του λέει: «Ο μόνος τρόπος για να τον βάλουμε μέσα είναι το παιδί. Θα το απαγάγουμε».

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 15/7! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Ο Τζεμάλ δέχεται την ιδέα με χαρά. Κανονίζουν να αρπάξουν το λεωφορείο του ιδρύματος την ώρα που η Οϊκιού θα φεύγει από το σχολείο. Παράλληλα, ο Ντεμίρ εφευρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για να βλέπει την κόρη του στο ορφανοτροφείο. Εχει πάρει τη θέση ενός καθαριστή και όταν πηγαίνει στη διευθύντρια για να δηλώσει την παρουσία του, την ακούει να λέει: «Το πούλμαν δεν πήρε τα παιδιά. Μόνο το καινούριο». Ο Ντεμίρ καταλαβαίνει. Ενημερώνει τον Ουγούρ και οι δυο τους ψάχνουν τρόπο για να εντοπίσουν το παιδί.

Εν τω μεταξύ η Οϊκιού μπαίνει στο πούλμαν. Οταν ο οδηγός δεν παίρνει τη συνηθισμένη διαδρομή, υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. «Πού με πας;», τον ρωτάει αλλά εκείνος της απαντάει κοφτά να μην κάνει ερωτήσεις. Οταν φτάνουν στο προορισμό τους, ο Τζεμάλ είναι εκείνος που παραλαμβάνει την Οϊκιού. «Τι είναι εδώ; Πού με φέρατε;», του φωνάζει. Τη βάζει στο αμάξι του και την πάει σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή. Εκεί τους περιμένει ο Ξυράφης.

Της λέει να μη φοβάται. «Δεν φοβάμαι. Θα έρθει ο μπαμπάς μου και θα σε καταστρέψει», του απαντάει με θάρρος. Ο Τζεμάλ τη βάζει να πάρει τηλέφωνο τον Ντεμίρ. «Οχι. Θα του στήσετε παγίδα», του λέει. Του τηλεφωνεί ο ίδιος. «Αν την πειράξεις θα σε σκοτώσω», του αποκρίνεται και στη συνέχεια μιλάει με την κόρη του λέγοντάς της: «Ο μπαμπάς θα έρθει να σε σώσει». Ο Τζεμάλ ζητάει από τον Ντεμίρ να πάει να παραδοθεί. «Θα σαπίσεις μέσα. Θα σου δώσω προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα αλλιώς δεν θα ξαναδείς ποτέ την κόρη σου», είναι το τελεσίγραφό του.

Ντεμίρ και Ουγούρ παραδίδονται στην αστυνομία

Ο Ντεμίρ και ο Ουγούρ βρίσκουν έναν άντρα του Ξυράφη και του ζητούν... με το άγριο να τους αποκαλύψει πού είναι το παιδί. Πηγαίνουν στη διεύθυνση που τους δίνει αλλά είναι ψεύτικη. Παράλληλα η Οϊκιού ζητάει να πάει στην τουαλέτα και καταφέρνει να το σκάσει από το παράθυρο του μπάνιου. Ο Τζεμάλ όμως που το καταλαβαίνει έγκαιρα την προλαβαίνει έξω από το σπίτι. Ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ συνεχίζουν την αναζήτηση με ένα φορτηγάκι. «Εχει σχεδόν ξημερώσει. Τι θα γίνει; Ας σκοτώσουμε το παιδί να τελειώνουμε», λέει ο Ξυράφης αλλά ο Τζεμάλ γίνεται θηρίο: «Μην τολμήσεις και την πλησιάσεις. Δεν έχω πέσει τόσο χαμηλά για να βλάψω ένα παιδί. Ο Ντεμίρ δεν θα αφήσει την κόρη του. Θα μάθουμε σύντομα νέα από το τμήμα».

Την ίδια ώρα η Οϊκιού καταφέρνει να πάρει το τηλέφωνο του φύλακά της και να ενημερώσει τον πατέρα της πού βρίσκεται. Εκείνος φτάνει με τον Ουγούρ και ρίχνοντας δυναμιτάκια στο σπίτι, μπαίνουν και παίρνουν το κορίτσι. Ο Τζεμάλ τους προλαβαίνει πριν φύγουν με το αυτοκίνητο. Βγάζουν και οι δύο όπλα. Λίγες στιγμές αργότερα ο Ξυράφης εμφανίζεται και παίρνει την Οϊκιού. «Εντάξει, θα παραδοθώ. Ασε την κόρη μου», λέει ο Ντεμίρ και μαζί με τον Ουγούρ παραδίδονται στο αστυνομικό τμήμα. Η Οϊκιού χτυπάει την πόρτα της Τζαντάν κλαίγοντας.

Πηγή: TVΣΙΡΙΑΛ