«The masked singer»: Ο νέος διαγωνισμός μεταμφιέσεων που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Θα σας καθηλώσει!

«The masked singer»: Ο νέος διαγωνισμός μεταμφιέσεων που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

«The masked singer» είναι ο νέος μουσικός διαγωνισμός μεταμφιέσεων που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το «Your Face Sound Familiar» και θα αντικαταστήσει το «The Voice»!

Τη νέα σεζόν, λοιπόν, θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το «The Masked Singer», ένα πρότζεκτ πολύ διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Τη στιγμή που ο Acun Ilicali πήρε το «The Voice», έφυγε και άρχισε να χτυπά πόρτες άλλων καναλιών, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ κατάφεραν να κινηθούν γρήγορα και να αποκτήσουν τα δικαιώματα του πιο δημοφιλούς μουσικού ριάλιτι παιχνιδιού -αυτή τη στιγμή- στην Αμερική. Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική "βόμβα"! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Μπορεί να το έχετε ακούσει ξανά. Μπορεί και όχι. Το «The Masked Singer» -ίσως να του δώσουν ελληνικό τίτλο- είναι ένα σόου που συνδυάζει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά από ό,τι μας έχουν συνηθίσει τα εγχώρια talent shows. Ο ΣΚΑΪ λέγεται πως έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα και σίγουρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού. Ομως είναι ακόμα νωρίς να γίνει γνωστό αν θα μπει στο πρώτο μισό της σεζόν ή στο δεύτερο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί το «The Voice».

Αξίζει να τονίσουμε πως, σε περίπτωση που το κανάλι αποφασίσει να το τοποθετήσει στο πρόγραμμά του στο δεύτερο μισό, τότε θα βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι από το «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις αλλά και σε σκέψεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, ενώ από ό,τι μαθαίνουμε δεν είναι εύκολο να βρεθούν και οι παίκτες. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι από τα άτομα που θα βρεθούν είτε στην παρουσίαση του σόου είτε σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Εντονα ακούστηκαν και τα ονόματα των Κωστή Μαραβέγια, Πάνου Μουζουράκη, αλλά και αυτό της Δέσποινας Βανδή, όμως ουδείς γνωρίζει πόσο εύκολο θα είναι για εκείνη, παράλληλα με τα γυρίσματα για το «X-factor» στο OPEN.

Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς...

Σε αυτό το σόου, οι παίκτες είναι διάσημοι τραγουδιστές με τεράστια πορεία στη μουσική βιομηχανία, οι οποίοι κάθε εβδομάδα μεταμφιέζονται τόσο πολύ, ώστε να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. Το μόνο πράγμα που μπορεί να τους προδώσει είναι αποκλειστικά η φωνή τους. Για αυτό τον λόγο πρέπει να κάνουν τα πάντα, ώστε να αλλάξουν ακόμα και αυτή κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. Μετά από κάθε εμφάνιση, κάθε τραγουδιστής θα περνά από ένα είδος συνέντευξης από την κριτική επιτροπή, προκειμένου να οδηγηθούν και αυτοί με τη σειρά τους στην πραγματική ταυτότητα των μασκαρεμένων τραγουδιστών.

Το πρόγραμμα θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και η συνολική του διάρκεια ανά εβδομάδα θα είναι περίπου 60 με 90 λεπτά χωρίς τις διαφημίσεις.

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού! Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα;

Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ; Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού!

Η καλοκαιρινή εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερινή στο κανάλι του Φαλήρου!

Πρόκειται για την ενημερωτική εκπομπή «ON line».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Η επικαιρότητα …δεν γνωρίζει από διακοπές και στον ΣΚΑΪ αυτό το ξέρουμε καλά.

Τη Δευτέρα στις 15 Ιουλίου το «ΟΝline» επιστρέφει για ένα ακόμη καλοκαίρι.

Διαφορετικό, ανανεωμένο και διαδραστικό θέτει στο επίκεντρο την ενημέρωση, με πρωταγωνιστές όλες και όλους εσάς.

«OΝline», με τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και καθημερινά στις 12 το μεσημέρι».