Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο (18/7)! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Τι θα δούμε;

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο (18/7)! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 18 Ιουλίου – Επεισόδιο 15

Η Τζανσού, αν και συνεχίζει να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του Τζενκ, είναι έτοιμη να του ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς της.

Ένα νέο φτάνει σχετικά με την εξαφάνιση του Μερτ, το οποίο γίνεται η αιτία να διασταυρωθούν για μια φορά ακόμα οι δρόμοι της Αζρά και της Σουμρού.

Για την Σουμρού, που στριμώχνεται στη γωνία από κάθε μεριά, χτυπά ο κώδωνας του κινδύνου. Μήπως η Σουμρού έχει φτάσει στο τέλος του δρόμου της; Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

ALPHAtv: Κρίσιμα τα πράγματα για την πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια του σταθμού! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει στον ALPHAtv και είναι τόσο κρίσιμα τα πράγματα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, με την πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια του σταθμού;

Όλη την αλήθεια θα σας την αποκαλύψω χωρίς υπεκφυγές μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά! Στο κανάλι επικρατεί αναβρασμός...

Αυλαία για φέτος έριξε το «Πάμε Πακέτο» πριν από λίγες εβδομάδες και η παρουσιάστριά του,Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναχώρησε αμέσως για την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, απαλλαγμένη από το άγχος των γυρισμάτων.

ALPHAtv: Κρίσιμα τα πράγματα για την πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια του σταθμού! Τι συμβαίνει;

Βίκυ Χατζηβασιλέιου: Έζησε τον τρόμο! Κινδύνεψε η μητέρα της στη Χαλκιδική!

Στην Αθήνα, πάντως, θα επιστρέψει σύντομα μέσα στο καλοκαίρι, αφού έχει αφήσει πίσω της ανοιχτές υποχρεώσεις... Παρ' ότι η εκπομπή της ήταν από τις πλέον επιτυχημένες του Alpha, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους και τις αλλαγές στη μέρα και ώρα προβολής -προβαλλόταν για πρώτη φορά Σάββατο-, ακόμα δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, στο πλαίσιο της συνολικής επαναδιαπραγμάτευσης των παρουσιαστών με τη νέα διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε διερευνητικό επίπεδο έχουν γίνει οι πρώτες και ανεπίσημες επαφές ανάμεσα σε εκείνη και στο κανάλι, ωστόσο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα να έχει ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Επειδή οι ιθύνοντες στο Πικέρμι θέλουν να την αντιμετωπίσουν με την ανάλογη σοβαρότητα, αφού αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά της στο κανάλι, αποφάσισαν ενόψει εκλογών να δώσουν πίστωση χρόνου και να επαναδιαπραγματευτούν το θέμα τη σωστή στιγμή και όχι ενώ τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά.

Από την άλλη, αν δεν υπογράψει με τον Alpha, θεωρείται δεδομένο σύμφωνα με πληροφορίες μου, το ενδιαφέρον του Open, που θέλει να την εντάξει διακαώς στο δυναμικό του.