Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η κόρη μου: Εξελίξεις που "καίνε" έρχονται τη νέα εβδομάδα (22-26/7)!

Όλα όσα θα δούμε!

Η κόρη μου: Εξελίξεις που
TV24 21.07.2019 13:24

Εξελίξεις που "καίνε" έρχονται τη νέα εβδομάδα (22-26/7) στη σειρά του ΣΚΑΪ, Η κόρη μου!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 36
Ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ βρίσκονται σε δεινή θέση προσπαθώντας να ξεφύγουν από το νόμο χωρίς να γνωρίζουν για την τύχη της Οϊκιού. Η Τζαντάν είναι η μόνη που έχει απομείνει να φροντίζει την Οϊκιού, και μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τα κατορθώματα του πατέρα της, παλεύει να συγκρατήσει την αγωνία της για χάρη του παιδιού. Στο τέλος, η πατρική αγάπη αποδεικνύεται δυνατότερη από κάθε εμπόδιο, και ο Ντεμίρ καταφέρνει να δει ξανά την Οϊκιού έστω και για λίγο.

Επεισόδιο 37
Ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν με τον εχθρό που τους παραμονεύει σε κάθε βήμα. Ζητούν από τον Σουνγκέρ να τους βοηθήσει να αποδείξουν την αθωότητά τους, και ο Ντεμίρ επισκέπτεται τον Τζεμάλ, αφού υποψιάζεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από όλα τα βάσανά του. Εν τω μεταξύ, η Οϊκιού βρίσκεται στο μέρος για το οποίο κρυφά προετοιμάστηκε πολλές φορές: το ορφανοτροφείο.

Επεισόδιο 38
Η είδηση ότι ο Ντεμίρ είναι κλέφτης έχει κυκλοφορήσει παντού και η Αϊλά δεν αντέχει να βλέπει την Οϊκιού στο ίδιο σχολείο με την κόρη της. Γι’ αυτό αποφασίζει να μαζέψει υπογραφές για να την διώξουν, χωρίς να τη νοιάζει πόσο πολύ πληγώνει το μικρό κορίτσι. Η Οϊκιού γράφει στο ημερολόγιο της ότι μετάνιωσε που άφησε τον Ντεμίρ για την Ασού και ότι της λείπει πολύ ο πατέρας της. Ποιος ήταν, όμως, ο πραγματικός λόγος που είπε στο δικαστήριο ότι θέλει να μείνει με τη μητέρα της;

Επεισόδιο 39
Ο Ντεμίρ εφευρίσκει διαρκώς όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους για να βλέπει την κόρη του. Όμως ο Ξυράφης σε συνεργασία με τον Τζεμάλ ετοιμάζουν το πιο δυνατό χτύπημα εναντίον του. Απαγάγουν την Οϊκιού για να οδηγήσουν έτσι τον Ντεμίρ σε αυτούς και να μπορέσουν να τον στείλουν μια για πάντα στη φυλακή.

Επεισόδιο 40
Χάρη στην επέμβαση του δικηγόρου της Τζαντάν, ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ απαλλάσσονται από τις κατηγορίες που τους βαραίνουν! Πρώτη έγνοια του Ντεμίρ είναι να πάρει την Οϊκιού από το ορφανοτροφείο. Για να μπορέσει όμως να αποδείξει ότι είναι ικανός να της προσφέρει μια ασφαλή και ήρεμη ζωή, θα αναγκαστεί να καταφύγει σε μια τρελή λύση, σε συνεργασία και πάλι με τη Τζαντάν!

Η κόρη μου: Αποκλειστικό βόμβα! Κλέβουν την Οϊκιού!

Αποκλειστικό βόμβα για την σειρά «Η κόρη μου» στο ΣΚΑΪ! Κλέβουν την Οϊκιού!

Ο Ξυράφης ξαναχτυπά και βάζει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο που έχει σκοπό να στείλει στη φυλακή τον Ντεμίρ. Συναντιέται με τον Τζεμάλ και του λέει: «Ο μόνος τρόπος για να τον βάλουμε μέσα είναι το παιδί. Θα το απαγάγουμε».

Ο Τζεμάλ δέχεται την ιδέα με χαρά. Κανονίζουν να αρπάξουν το λεωφορείο του ιδρύματος την ώρα που η Οϊκιού θα φεύγει από το σχολείο. Παράλληλα, ο Ντεμίρ εφευρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για να βλέπει την κόρη του στο ορφανοτροφείο. Εχει πάρει τη θέση ενός καθαριστή και όταν πηγαίνει στη διευθύντρια για να δηλώσει την παρουσία του, την ακούει να λέει: «Το πούλμαν δεν πήρε τα παιδιά. Μόνο το καινούριο». Ο Ντεμίρ καταλαβαίνει. Ενημερώνει τον Ουγούρ και οι δυο τους ψάχνουν τρόπο για να εντοπίσουν το παιδί.

Εν τω μεταξύ η Οϊκιού μπαίνει στο πούλμαν. Οταν ο οδηγός δεν παίρνει τη συνηθισμένη διαδρομή, υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. «Πού με πας;», τον ρωτάει αλλά εκείνος της απαντάει κοφτά να μην κάνει ερωτήσεις. Οταν φτάνουν στο προορισμό τους, ο Τζεμάλ είναι εκείνος που παραλαμβάνει την Οϊκιού. «Τι είναι εδώ; Πού με φέρατε;», του φωνάζει. Τη βάζει στο αμάξι του και την πάει σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή. Εκεί τους περιμένει ο Ξυράφης.

Της λέει να μη φοβάται. «Δεν φοβάμαι. Θα έρθει ο μπαμπάς μου και θα σε καταστρέψει», του απαντάει με θάρρος. Ο Τζεμάλ τη βάζει να πάρει τηλέφωνο τον Ντεμίρ. «Οχι. Θα του στήσετε παγίδα», του λέει. Του τηλεφωνεί ο ίδιος. «Αν την πειράξεις θα σε σκοτώσω», του αποκρίνεται και στη συνέχεια μιλάει με την κόρη του λέγοντάς της: «Ο μπαμπάς θα έρθει να σε σώσει». Ο Τζεμάλ ζητάει από τον Ντεμίρ να πάει να παραδοθεί. «Θα σαπίσεις μέσα. Θα σου δώσω προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα αλλιώς δεν θα ξαναδείς ποτέ την κόρη σου», είναι το τελεσίγραφό του.

Ντεμίρ και Ουγούρ παραδίδονται στην αστυνομία

Ο Ντεμίρ και ο Ουγούρ βρίσκουν έναν άντρα του Ξυράφη και του ζητούν... με το άγριο να τους αποκαλύψει πού είναι το παιδί. Πηγαίνουν στη διεύθυνση που τους δίνει αλλά είναι ψεύτικη. Παράλληλα η Οϊκιού ζητάει να πάει στην τουαλέτα και καταφέρνει να το σκάσει από το παράθυρο του μπάνιου. Ο Τζεμάλ όμως που το καταλαβαίνει έγκαιρα την προλαβαίνει έξω από το σπίτι. Ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ συνεχίζουν την αναζήτηση με ένα φορτηγάκι. «Εχει σχεδόν ξημερώσει. Τι θα γίνει; Ας σκοτώσουμε το παιδί να τελειώνουμε», λέει ο Ξυράφης αλλά ο Τζεμάλ γίνεται θηρίο: «Μην τολμήσεις και την πλησιάσεις. Δεν έχω πέσει τόσο χαμηλά για να βλάψω ένα παιδί. Ο Ντεμίρ δεν θα αφήσει την κόρη του. Θα μάθουμε σύντομα νέα από το τμήμα».

Την ίδια ώρα η Οϊκιού καταφέρνει να πάρει το τηλέφωνο του φύλακά της και να ενημερώσει τον πατέρα της πού βρίσκεται. Εκείνος φτάνει με τον Ουγούρ και ρίχνοντας δυναμιτάκια στο σπίτι, μπαίνουν και παίρνουν το κορίτσι. Ο Τζεμάλ τους προλαβαίνει πριν φύγουν με το αυτοκίνητο. Βγάζουν και οι δύο όπλα. Λίγες στιγμές αργότερα ο Ξυράφης εμφανίζεται και παίρνει την Οϊκιού. «Εντάξει, θα παραδοθώ. Ασε την κόρη μου», λέει ο Ντεμίρ και μαζί με τον Ουγούρ παραδίδονται στο αστυνομικό τμήμα. Η Οϊκιού χτυπάει την πόρτα της Τζαντάν κλαίγοντας.

Πηγή: TVΣΙΡΙΑΛ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκάι αποκλειστικό: Επιστρέφει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι της τηλεόρασης!

ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Αυτή είναι η τραγουδίστρια που "φταίει" για όλα!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share