Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (24/7)! Η Ελίφ και ο Χαμίτ βρίσκουν το σπίτι της Μελέκ!

Τι θα δούμε;

Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (24/7)! Η Ελίφ και ο Χαμίτ βρίσκουν το σπίτι της Μελέκ!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/7) της σειράς του STAR, Elif! Η Ελίφ και ο Χαμίτ βρίσκουν το σπίτι της Μελέκ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 24/7
Επεισόδιο 380

Η Γκόντζα σχεδιάζει να κάνει μια συμφωνία με τη Φούντα: θα φροντίσει για τα έξοδα της εγκυμοσύνης, της γέννας και των σπουδών της και εκείνη θα της δώσει το μωρό της. Μιλάει στον Ερκούτ για το σχέδιο της και εκείνος φροντίζει να συναντηθούν με την Φούντα. Η Ράμπια παρατηρεί πως η Ελίφ είναι θλιμμένη αλλά η μικρούλα δεν της εξηγεί τον λόγο. Ο Χαμίτ συναντάει την Ελίφ και της λέει πως βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού της μητέρας της. Η Τουγτσέ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της Μελέκ. Αν και στο κτήμα όλοι επιμένουν να μείνει, η Μελέκ αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της Φεριντέ. Η Ελίφ και ο Χαμίτ βρίσκουν το σπίτι της Μελέκ και τη βλέπουν να ποτίζει τα λουλούδια. Ενώ ετοιμάζονται να την πλησιάσουν, βλέπουν να έρχεται η Αρζού.

Η Ελίφ κρύβεται μόλις τη βλέπει καθώς θυμάται τι της έχει κάνει και επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια γιατί φοβάται πως η Αρζού ίσως κάνει κακό στη Μελέκ. Η Αρζού λέει στη Μελέκ πως χρησιμοποιεί την Ελίφ για να τα ξαναβρεί με τον Κενάν και πως εκείνη δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί. Καθώς επιτίθεται στη Μελέκ, ο Ερκούτ έρχεται και απομακρύνει την Αρζού. Η Αρζού θυμώνει με τον Ερκούτ και εκείνος της λέει πως η αστυνομία την ψάχνει παντού και ο Νετζντέτ τον διέταξε να την προστατέψει…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (23/7) επεισόδιο;

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Δείτε πρώτοι τα πλάνα που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τούρκικης σειράς Elif, του σταθμού STAR! Αποκλειστικό σούπερ φωτιάς!

Η Elif είναι μια τουρκική σαπουνόπερα. Θέμα της είναι ένα εξάχρονο κορίτσι, που χωρίζεται από τη μητέρα της! Έχει ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση καθώς έχει προβληθεί σε 19 (δέκα εννιά) χώρες εκτός της Τουρκίας.

Τρυπώσαμε λοιπόν και βρήκαμε βίντεο από... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr