Το "The Voice" επιστρέφει ξανά! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr

Ξεκινάει!

Το

Το The Voice ξανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με το Youweekly.gr να επιβεβαιώνεται στο ρεπορτάζ του για τη συνέχιση της συνεργασία του Ατζούν με τον σταθμό!

Το talent show, λοιπόν, ξανά στους δέκτες μας!

Την Τετάρτη έπαιξε το τρέιλερ στον ΣΚΑΪ για τις συμμετοχές στο The Voice, ενώ και η σελίδα του talent show στο instagram ανέβασε το σχετικό βίντεο!

Έτσι, λοιπόν, το The Voice θα το δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Youweekly!

«Το μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν στον @skaitv.gr . Αν πιστεύεις στο ταλέντο σου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις αμέσως συμμετοχή!», αναφέρει το μήνυμα του διαγωνισμού!

Ατζούν Ιλιτζαλί - έκτακτο: Σε πελάγη ευτυχίας ο Τούρκος παραγωγός! Τι συνέβη;

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Ενώ τα πράγματα ήταν σκούρα πριν από λίγες ημέρες για εκείνον αφού έφαγε πόρτα από τον ΑΝΤ1, τώρα φαίνεται πως έχει αρχίσει και βρίσκεις τις ισορροπίες του αφού έκαναν μια αρκετά συμφέρουσα συμφωνία με τον ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, ακόμα ένα ευχάριστο νέο φαίνεται πω τους "χτύπησε" την πόρτα! Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες μου το Survivor δεν θα προβαλλόταν και για τρίτη φορά συνεχόμενα, όπως μου μετέφεραν όμως νέες πηγές ο Τούρκος παραγωγός μετά την συμφωνία με τον ΣΚΑΙπροσπαθεί να διαπραγματευτεί και για το ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες να σκεφτούν μήπως επαναφέρουν στους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor All Star!

Οι υπεύθυνοι του σταθμού του Φαλήρου δεν βρήκαν άσχημη την ιδέα αυτή και του έχουν ανακοινώσει πως μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει παρθεί η απόφαση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Άρα το Survivor μπορεί να επιστρέψει... Για περισσότερα σίγουρα θα επανέλθω σε λίγες ημέρες...

Ατζούν Ιλιτζαλί: "Σας παρακαλώ μαζί σας αισθάνομαι ασφάλεια!" - Στη φόρα ο διάλογος με τον ΣΚΑΙ πριν κλείσουν την συμφωνία!

Στη φόρα για πρώτη φορά ο διάλογος με του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΙ πριν κλείσουν την συμφωνία! "Σας παρακαλώ μαζί σας αισθάνομαι ασφάλεια!"

Μέσα από το Vanda's blog πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα πρώτη την μεγάλη τηλεοπτική ανατροπή που έγινε! Ενώ ήταν με το ένα πόδι έξω από το κανάλι του Φαλήρου ο Τούρκος παραγωγός τελικά έδωσαν τα χέρια για την σεζόν που μας έρχεται!

Όπως μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από το κανάλι ο Ατζούν ήταν σε τόσο απελπιστική θέση αφότου έφαγε το άκυρο από τον ΑΝΤ1 που "αναγκάστηκε" να συμβιβαστεί με τα όσα απαιτούσαν οι ιθύνοντες του Φαλήρου και να πετάξει εκτός το Survivor, ενώ εξαρχής είχε δηλώσει πως πουλάει όλα του τα projects μαζί!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Τούρκος παραγωγός παρακάλεσε κυριολεκτικά στην αίθουσα τους υπεύθυνους για να κλείσουν την συμφωνία γιατί αλλιώς θα έμενε στον...άσσο!

"Σας παρακαλώ μαζί σας αισθάνομαι ασφάλεια" ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα! Όπως φαίνεται, ο Τούρκος παραγωγός θα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση αν δεν έκλεινε συμφωνία με το κανάλι του ΣΚΑΙ και οι υπογραφές αυτές ήταν σωτήριες...